sebastiantr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
ya sebastiantr anlamadığım nokta zatende o grafikleri kötü değil ki o kadar tiksinecek kadar =) bence şuanki teknolojilerle gayet yeterli ve düzgün grafikleri var sonuçta o oyunlardaki grafikleri çalıştıran ps3 yapılsa başka oyunlarıda açar sorun oyun yapımcılarının grafik tasarlamalarındandır dediğin oyunları bende oynadım pes 11-12-13 grand slam 2 gibi spor oyunlarında bile grafikler gayet tatmin edici ..
diğer bir nokta diğer arkadaşa yazdığın mesaja karşılıkta söyliyeceğim nokta pc için atıyorum 4 çekirdekli işlemci varken ps3 düşük teknoloji kullansada daha iyi görüntü ve stabil sistem sunuyor. Konsolların olayıda bu düşük teknolojik alt yapı ile bile üstün stabil performans gösterme
o işlemciyi ekran kartını ram'ı denk bir pc sistemi kur bir heavy rain yada gran turismo oyna bakalım nasıl oynuyorsun =) pixel pixel
+ Gran turismo gibi heavy rain gibi uncharted gibi oyun serilerini oynama imkanı sunuyor
bunuda şimdi fark ettim twitterda
http://oyungezer.com.tr/haberler/44...tation-3e-2-3-yil-daha-harika-oyunlar-gelecek
Fifa da Pes de spor oyunlarında zaten grafikler normal PC de neyse o. Hareketli nesne çok olmadığından adamlar rahat rahat kaplama yapabiliyorlar onda sıkıntı yok.
Sıkıntı Crysis gibi BF3 gibi CoD gibi oyunlarda baş gösteriyor.
Kill Zone denilen bir oyun var sanırım 2. sini oynamıştım birde yeni versiyonu yani move destekli olanı almıştım sonra öğrendim ki benim bluetooth falan çalışmadığından move falan kullanamamıştım.
O kadar övülüp de bu kadar fos bir oyun ben ömrü hayatımda görmedim.
Çok zevkli olabilir, müthiş bir konusu olabilir ama 2012 yılında ben öyle grafikli bir oyun oynamam.
Abartmıyorum 3 yıl öncesinin gazetesini okumak daha çok heycan uyandırır bende...
Oyunda grafik olacak, başka aradığım bişey yok. Adam akıllı grafikleri olsun gerçeğe benzesin.
PS3 de çok çok nadir oyunlarda bu ortaya çıkıyor.
Mesela Gran Turismo.
İnanılmaz detaylı araç detayları var, yollarda, seyirciler, dağlar taşlar nintendo 64 vari...
Birde PC de Grid e bakıyorum adam yerdeki otlardaki tek bir ot parçacığını bile yapmış.
Uncharted serisi kötü... Onun yerine GTA nın farklı bir versiyonu türünde just cause oynamayı tercih ederim.
Aksiyonsa aksiyon, üstelik grafikler daha iyi.
MGS oynamıştım onda grafikler iyi denecek düzeydi di başka da inan bende zerre miktar etki yapan bir oyun yok.
Fight night champion böyle bir boks oyunu oynadık sürekli... Bunun ilk versiyonlarının PS3 ilk çıktığında fotoğrafları, videoları vardı tanıtım görüntüleri. Bizdeki artık kaçıncı versiyon ama halen o görüntülere ulaşmış değil

Bu arada 106 ekran Sony LCD ve 24" samsung Led monitör de oynuyordum ben PS3 ü.
Görüntü konusunda en büyük etkiyi ekran yapar.
PS serilerinin düşük donanıım yüksek performans vermesinin sebebi oyunlar ona göre optimize ediliyor.
Malzeme belli, farklı kombinasyon seçeneği yok yapımcı ne yapabileceğini biliyor ona göre yapıyor.
PC de ise işler tam keşmekeş.
Ben MSI GTX570 kullanıyorum. GT ve heavy rain gibi oyunları zerre miktar kasmadan rahat rahat oynatacak bir ekran kartıdır.
Orta ayar bir CPU + 8gb ram + GTX570 + iyi bir monitör = müthiş bir oyun deneyimi