Ps3 alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bitn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben ps3 320 gb slim almaya karar verdim oyunları orjinal olarak 1920x1080 82 ekran bir televizyonda oynayıcam görüntü nasıl olur lütfen pc al falan demeyin sadece görüntüleri soruyorum.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu saatten sonra PS3 israf bence.
2007 senesinde askere giderken PS3 yeni çıkmıştı içimde kalmıştı oynayamamıştım bile hiç bir yerde, sadece videolarını görmüştüm sağda solda...
2009 senesinde de ben PS3 aldım.
O dönemki PC oyunlarım daha zevkliydi Crysis gibi...

Bugün ise PS3 'ün yüzüne bile bakmıyorum bilgisayarım her yönü ile ondan üstün.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu saatten sonra PS3 israf bence.
2007 senesinde askere giderken PS3 yeni çıkmıştı içimde kalmıştı oynayamamıştım bile hiç bir yerde, sadece videolarını görmüştüm sağda solda...
2009 senesinde de ben PS3 aldım.
O dönemki PC oyunlarım daha zevkliydi Crysis gibi...

Bugün ise PS3 'ün yüzüne bile bakmıyorum bilgisayarım her yönü ile ondan üstün.
Bu da bir görüş. Ama online oynamanın keyfini hiçbir bilgisayar veremez.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oyunların %90 nı 720 p ona göre :D Gerçi küçük tv miş ben 47" bağladım afedersin ama görüntü mommok oldu :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] yalnız fps oyunları konsollarda online oynaması çok zor.Konsollarda sadece spor oyunları güzel. :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Webkurum yalnız fps oyunları konsollarda online oynaması çok zor.Konsollarda sadece spor oyunları güzel. :)
Bilgisayarda çok oynuyorsanız ciddi derecede zorlanıyorsunuz. Ama ilginiz varsa konsola ve biraz fazla zaman geçiriyorsanız sonuç öyle olmuyor. Alışma sürecinin zorluğunu kabul etmemek elde değil . Ama dediğim gibi optimizasyon müthiş.Kablosuz klavye mouse takıp olumlu bir web deneyimi de veriyor bana açıkcası. GTA IV , Pes vs. gibi oyunlar online çok keyif veriyorlar.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bilgisayarda çok oynuyorsanız ciddi derecede zorlanıyorsunuz. Ama ilginiz varsa konsola ve biraz fazla zaman geçiriyorsanız sonuç öyle olmuyor. Alışma sürecinin zorluğunu kabul etmemek elde değil . Ama dediğim gibi optimizasyon müthiş.Kablosuz klavye mouse takıp olumlu bir web deneyimi de veriyor bana açıkcası. GTA IV , Pes vs. gibi oyunlar online çok keyif veriyorlar.
Evet GTA IV gamepad ile zevkli oluyor.Ben bilgisayarda öyle oynuyordum. :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet GTA IV gamepad ile zevkli oluyor.Ben bilgisayarda öyle oynuyordum. :)
Dediğim gibi seçenektir. Kişiye göre değişir. Ama alınmaz , mantıksız denmesini saçma buluyorum .Çünkü bir kullanan olarak biraz karalama geliyor bana.
Ama gamepad takıp pcde oynadığımda zevk alamıyorum .

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
akılışnca öyle bir fps oynanıyor ki oynamasını biline ;)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Dediğim gibi seçenektir. Kişiye göre değişir. Ama alınmaz , mantıksız denmesini saçma buluyorum .Çünkü bir kullanan olarak biraz karalama geliyor bana.
Bende konsol almayı düşünüyorum ama alırsam biraz daha bekler Ps 4 alırım. :)

akılışnca öyle bir fps oynanıyor ki oynamasını biline ;)
İşte zaten önemli olan da o.Alışmak.

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 kere oynayın zaten alışırsınız llk cod da 5-10 kere sonuncuydum multide sonra hep birinci :) zor bişi değil

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Bir kullanan olarak da benim yorumum bu... Mantıksız ve yetersiz.
Son 1 sene içinde PS3 10 kere açmamışımdır.
PS3 de bu oyun varya muhteşem denilen her oyunu oynadım nerdeyse hepsi büyük hayal kırıklığı oldu.

Oyunlar çok güzel içerikli müthiş konulu olabilir.
Ancak herşeyden önce ben grafik olayına bakıyorum.
Şunun şurasında haftasonundan haftasonuna oyun oynuyorum oda adam akıllı bişey olsun isterim her zaman.
Ve PS3 de bu istediğimi hiç bir oyunda bulamadım (son 6-8 ay içinde çıkan hiç bir oyunu oynamadım onu belirteyim.)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir kullanan olarak da benim yorumum bu... Mantıksız ve yetersiz.
Son 1 sene içinde PS3 10 kere açmamışımdır.
PS3 de bu oyun varya muhteşem denilen her oyunu oynadım nerdeyse hepsi büyük hayal kırıklığı oldu.

Oyunlar çok güzel içerikli müthiş konulu olabilir.
Ancak herşeyden önce ben grafik olayına bakıyorum.
Şunun şurasında haftasonundan haftasonuna oyun oynuyorum oda adam akıllı bişey olsun isterim her zaman.
Ve PS3 de bu istediğimi hiç bir oyunda bulamadım (son 6-8 ay içinde çıkan hiç bir oyunu oynamadım onu belirteyim.)
Ben sizin düşüncenize saygı duyarım . Benim anlamadığım konuya bakarsanız kullananların %95 i olumlu sonuç almış . Yeirn dibine sokulunca şaşırıyorum sadece :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
adam görüntü sormuş siz konuyu nereye getirmişsiniz.
dostum mağlum sony bu sen onu hd veya hd ready tv'ye bağlasanda fıstık gibi görüntü alırsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1080p ile 720p arasında çok bir fark yok ama ps3 almayı düşünüyorsan biraz bekle yeni nesil konsol al.
BLNT

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
dostum mağlum sony bu sen onu hd veya hd ready tv'ye bağlasanda fıstık gibi görüntü alırsın
Arkadaşa gerekli cevap verildi alıntıya karşılık olarak cevaplar verildi . Bu gayet doğal.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Adam görüntü sordu ama muhabbetini ettiğimiz şeyde PS3 ün görüntüsünün 2012 yılında artık yetersiz kalması.
Bence direk konu ile alakalı.

Ben sizin düşüncenize saygı duyarım . Benim anlamadığım konuya bakarsanız kullananların %95 i olumlu sonuç almış . Yeirn dibine sokulunca şaşırıyorum sadece :)

Dediğim gibi PS3 ün devri geçti bitti. Bu saatten sonra kuruş para vermek bana göre mantıksız.
Ben dediğim gibi az ama öz oyun oynarım, o sebepten adam akıllı oyun olması taraftarıyım.

Ve PS3 bunu 2012 yılında sağlayamıyor.

Tabiki olayın şu yönü var. Benim istediğim oyun deneyimini yaşatacak PC 1500TL
PS3 600TL

Ucuz et ve yahni muhabbeti... 2012 yılında böylesine vasat bir cihaza ben para vermem.
Kendi PS3 ümde sıkıntı olmasa çoktan satmıştım, şuanki hali ile satılacak durumda değil bluetooth/wifi modülü çalışmıyor.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adam görüntü sordu ama muhabbetini ettiğimiz şeyde PS3 ün görüntüsünün 2012 yılında artık yetersiz kalması.

Dediğim gibi PS3 ün devri geçti bitti. Bu saatten sonra kuruş para vermek bana göre mantıksız.
Ben dediğim gibi az ama öz oyun oynarım, o sebepten adam akıllı oyun olması taraftarıyım.

PS3 600TL

Ucuz et ve yahni muhabbeti... 2012 yılında böylesine vasat bir cihaza ben para vermem.
Kendi PS3 ümde sıkıntı olmasa çoktan satmıştım, şuanki hali ile satılacak durumda değil bluetooth/wifi modülü çalışmıyor.
Vasat ? İşte bu kelimeyi kullanmanızın sebebi sizin yaşadığınız sorunlar. Bu kadar kişi mi yanılıyor ? Yoksa sadece siz mi ? Bunu bir tartarsanız yüzdeye bile vurarsanız sonuca varırsınız.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunun cevabı: Bende öyle bir televizyonda ps3 kullanıyorum çok harika oluyor düşünmeden al bence ayrıca kararın için tebrik ederim çok doğru bir tercih yapmışsın nede olsa dünyanın en iyi exc oyun yaptıran firmasının en az 2015'e kadar exc oyun geleceğine garanti verdiği bir konsolu tercih etmişsin tekrar tebrik ederim.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
PS3 ü HDMI kablo üzerinden bağlarsan PS3 menülerinde 1080p çözünürlük görürsün. Oyunlarda çözünürlük 720p ye inebiliyor. Bazı oyunlar PS3 de 1080p çalışamıyor. Eğer detaylara önem veren biriysen altın uçlu HDMI almanı tavsiye ederim.

BeyazZenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta zevk senin bence al ps3 daha çok iş yapar ama tv nin kalitesine dikkat et kontrast ve görüntü yenileme hızı iyi olsun

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1

PS3 600TL

ne yetersiz ya ? neyin kafası ben 3-4 senedir oynuyorum bilgisayarımda son sistem ama ps3'ün görüntüsü ayrı bir noktada sen hangi oyunları oynadında ? 1080p olarak ..
oyun üreticilerinin çoğu 720p çıkartıyor oyunları 1080p olarak çıkan oyunlarda görüntü kalitesi mükemmeldir. mesela uncharted 3

ayrıca oyun deneyimi için pc demişsin ama bana göre ps3 oynamak ile pc oynamak arasında dağlar kadar fark var mesela ben call of duty hem ps3de hem pc de bitirdim ama ps3de oynamak daha zevkli

şuan hala ps2 alıp oynuyanlar varsa ps3 e verilecek para hiç boşa gitmez seneye (ki sanmıyorum en az 2014te ) yeni ps geleceğini düşünürsek hayla alıp oynamak mantıklı hem gelse bile 1000tl den fazla olacaktır fiyatı hemen herkes alamaz ben ps3'ü 250GB + 2 kol 1100TL ye almıştım 3-4 sene önce yani ikinci yılı gibi neredeyse yarı fiyatı şimdi yeni ps dede durum aynı olacaktır

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ne yetersiz ya ? neyin kafası ben 3-4 senedir oynuyorum bilgisayarımda son sistem ama ps3'ün görüntüsü ayrı bir noktada sen hangi oyunları oynadında ? 1080p olarak ..
oyun üreticilerinin çoğu 720p çıkartıyor oyunları 1080p olarak çıkan oyunlarda görüntü kalitesi mükemmeldir. mesela uncharted 3

ayrıca oyun deneyimi için pc demişsin ama bana göre ps3 oynamak ile pc oynamak arasında dağlar kadar fark var mesela ben call of duty hem ps3de hem pc de bitirdim ama ps3de oynamak daha zevkli

şuan hala ps2 alıp oynuyanlar varsa ps3 e verilecek para hiç boşa gitmez seneye (ki sanmıyorum en az 2014te ) yeni ps geleceğini düşünürsek hayla alıp oynamak mantıklı hem gelse bile 1000tl den fazla olacaktır fiyatı hemen herkes alamaz ben ps3'ü 250GB + 2 kol 1100TL ye almıştım 3-4 sene önce yani ikinci yılı gibi neredeyse yarı fiyatı şimdi yeni ps dede durum aynı olacaktır

Ben olaya sadece grafik olarak bakıyorum PC grafik olarak PS3 ün önünde.
Bu bile benim PC demem için yeterli sebep.

Tabiki bir önceki mesajımda belirttiğim gibi
(Sürekli aynı şeyleri neden yazmak zorunda kalıyorum, onu bende anlamadım!)
PS3 600TL adam akıllı bir PC 1500TL
Tamamı ile keyfe odaklı bir bütçe meselesi.

Oynadığım aklımda kalan oyunlar
Ucharted 1-2 ikisini toplasan 2 sat oynamamıştımdır. Gran Turismo, Kill Zone, Heavy Rain, Adını hatırlamadığım boks oyunları, PS2 de oynadığım askerli bir oyunun yeni versiyonu...
Hatırlayamıyorum dediğim gibi şu oyun süper denen hemen hemen her oyunu oynadım. Hiç birini bitirmedim, hiç birini bitirmeye bile yeltenmedim. Grafikleri görünce ığğk yapıp köşeye koyuyordum.
Ağırlıklı olarak hep spor oyunları oynadım desem yeridir.

Vasat ? İşte bu kelimeyi kullanmanızın sebebi sizin yaşadığınız sorunlar. Bu kadar kişi mi yanılıyor ? Yoksa sadece siz mi ? Bunu bir tartarsanız yüzdeye bile vurarsanız sonuca varırsınız.

PS3 ün neyini bu kadar savundunuz açıkcası onuda anlamadım. PS3 ünü satıp Xbox a dönen dünya kadar kullanıcı var.
Geçen forumda bir yerde yazmıştım. PS3 ilk çıktığında manyak bişeydi. İlk duyurulduğunda, Japon hükümeti Sony'yi durdurmuş "dur bilader ne yapıyon sen bu kadar yüksek bir teknolojiyi piyasaya süremezsin" diye... Söylenti tabiki gerçeklik payını bilmem ama öyleydi 7 çekirdekli CPU o zaman nerde öyle bir şeyi son kullanıcı olarak hayal bile edemiyorduk. 2012 yılında ise gayet sıradan bişey. Cep telefonları biliyorsunuz artık 4 çekirdeğe geçti (ne gerek varsa???) :)
Belki vasat fazla abartılmış bir kelime oldu evet ama artık geldi geçti bitti...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya sebastiantr anlamadığım nokta zatende o grafikleri kötü değil ki o kadar tiksinecek kadar =) bence şuanki teknolojilerle gayet yeterli ve düzgün grafikleri var sonuçta o oyunlardaki grafikleri çalıştıran ps3 yapılsa başka oyunlarıda açar sorun oyun yapımcılarının grafik tasarlamalarındandır dediğin oyunları bende oynadım pes 11-12-13 grand slam 2 gibi spor oyunlarında bile grafikler gayet tatmin edici ..
diğer bir nokta diğer arkadaşa yazdığın mesaja karşılıkta söyliyeceğim nokta pc için atıyorum 4 çekirdekli işlemci varken ps3 düşük teknoloji kullansada daha iyi görüntü ve stabil sistem sunuyor. Konsolların olayıda bu düşük teknolojik alt yapı ile bile üstün stabil performans gösterme

o işlemciyi ekran kartını ram'ı denk bir pc sistemi kur bir heavy rain yada gran turismo oyna bakalım nasıl oynuyorsun =) pixel pixel
+ Gran turismo gibi heavy rain gibi uncharted gibi oyun serilerini oynama imkanı sunuyor

bunuda şimdi fark ettim twitterda

http://oyungezer.com.tr/haberler/44...tation-3e-2-3-yil-daha-harika-oyunlar-gelecek