Prozac nedir?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar bu ilaca 6 ay önce rehber öğretmenin cağırmasıyla başladım cagirdiktan sonra biraz konuşmamızın ardından Etimesgutta bir hastaneye yönlendirdi ardından ordakı kadınlada konuştuktan sonra bu ilacı kullanmaya başladım ailem hep gizli gizli içiriyordu fakat bu sefer ilaç dolabından kutusuna baktım bu ilaç nedir?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Kesin bir şey bilmiyorum, fakat antidepresan özelliğinin olduğunu duymuştum vaktinde.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
en düşük seviyede anti-depresan sınıfında olan bir ilaç. okulda yediğin naneler sonucu düşünülmüş.
lakin kullanıcı adın müptezel olduğu için zaten biliyor olman lazım.??????????????????????????????????

Oğuzhan Pekdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
kanka eski bir hemşire olarak yazıyorum bunu (mesleği geçen yıl bıraktım)
yeme bozukluğun yada davranış bozukluğun mu var yani aşırı kilolu yada zayıf mısın yada garip takıntıların mı var bu ilaç seratonini arttırır enerjik ve mutlu olursun etkisi bu bağımlılık etkisi vardır kendi sorunlarını düzeltmeyi dene ilacı kullanmayı bırak antidepresanlar olmadığın birine çevirir seni

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
kanka eski bir hemşire olarak yazıyorum bunu (mesleği geçen yıl bıraktım)
yeme bozukluğun yada davranış bozukluğun mu var yani aşırı kilolu yada zayıf mısın yada garip takıntıların mı var bu ilaç seratonini arttırır enerjik ve mutlu olursun etkisi bu bağımlılık etkisi vardır kendi sorunlarını düzeltmeyi dene ilacı kullanmayı bırak antidepresanlar olmadığın birine çevirir seni
Şu anda 47 kiloyum bunun farklı bir şey için verildiğini çözemedim ailem bunu benden altın korur gibi koruyor deprosyon ile alakalı olmadığı kesin başka bir şey için ama çözemedim.

Oğuzhan Pekdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Şu anda 47 kiloyum bunun farklı bir şey için verildiğini çözemedim ailem bunu benden altın korur gibi koruyor deprosyon ile alakalı olmadığı kesin başka bir şey için ama çözemedim.

dediğim gibi kanka kaç yaşındasın 47 kilo ne 16 yaşının üstündeysen 47 düşük bi kilo buda yeme bozukluğuna girer