Atakan Can
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Basliktada yazdığım gibi bilgisayarim oyunu herturlu kaldırır durumda ama durduruldu hatası aliyorum
[MENTION=459223]Atakan Can[/MENTION]
Siz yine de sistem özelliklerini paylasin. Ona göre yardimci olalim.
Oyun korsan mi yoksa orijinal mi?
crack=virüs,trojen back door ve bilumum haşarat barındırır en ahlakisi orjinal oyun almaktır korsan crack haram.Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım şimdi. Orijinal oyun ile crackli oyun (uyumlulukları tam) arasında 1 fps bile fark yok bu bir gerçek.
crack=virüs,trojen back door ve bilumum haşarat barındırır en ahlakisi orjinal oyun almaktır korsan crack haram.
adamın biri haram diyordu yanacaksınız kafasında konuşuyordu...
Kredi kartım yokoyunu orjinal alda farkı gör.
oyunu orjinal alda farkı gör.
steam'de kredi kartı şartı yok paypal nakitkard da işine yarar.Kredi kartım yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kredi kartım yok
Yani faturayı neye yansitiyorlar onu biliyormusunüye ol yaşa bende üyeliği yok zaten oyuna uygun pcde yok.
Herkesin harama bakış açısı farklıdır. Bakınız iyi açıklamış. Bana göre haramdır. Çünkü insanlar o yazılımı para kazanmak için yapıyor, onların yaptıgı bu yazılımları crackla kulanarak adamın kazanması gereken hakkı elinden alıyorsun hattakul hakkı dahi sayılır benim için.Öncelikle haram değil. Crackler zararlı yazılım gibi gözüksede tehlikeli olabilecek türden yazılımlardır yani sorun teşkil etmezler çoğu böyledir. Antivirüs yazılımları zararlı yazılım gibi gösterir fakat zararı yoktur. Türev bilgisi olan bunları çok iyi ayırt edebilir. Güvenilen yerden indirilirse kesinlikle problem yaşanılmaz zararlı yazılım konusunda tabi. Haram olmamasının sebebi ise zaten oyun yazılımcıları isteseler oyunun crakli sürümünü imkansız yaptırmazlar. Cracke izin vermelerinin sebebi ise oyunun hızlı bir şekilde yayılmasını sağlamak istemeleri. Pisayada çok yazılım var kırılması imkansız olarak yapılmış yazılımlar. Kralı olsa kıramaz. Sonuç olarak kırılması imkanlı yazılımlar bilerek bu şekilde tasarlanmıştır bu bariz açıktır ahlaki değerine gelecek olursak benim görüşüm haram değil. Sadece kurumsal yerlerde haram olabilir (belki) onlarada şart.
Konuyu nerelere getirmissiniz öyle. Hepiniz yanacaksiniz
Oyunun dosyalarinda sorun olabilir. Korsan oyunlarda bu tür sorunlar kacinilmaz olabiliyor, baska bir yerden indirip deneyebilirsiniz.
Herkesin harama bakış açısı farklıdır. Bakınız iyi açıklamış. Bana göre haramdır. Çünkü insanlar o yazılımı para kazanmak için yapıyor, onların yaptıgı bu yazılımları crackla kulanarak adamın kazanması gereken hakkı elinden alıyorsun hattakul hakkı dahi sayılır benim için.
[video=youtube;3XKqhT18xLM]https://www.youtube.com/watch?v=3XKqhT18xLM[/video]
Hocam o gündemde kalma olayı olabilir. Ben bu açıkları bilerek koymuyorlardır gibi bir hitamım olmadı. Ben sadece başkasının para kazanmak için icraa ettiği işi karşılığını vermeden kullanmanın almanın bana göre haram ve kuıl hakkı olduğunu söyledim. Ve bana göre de öyle. Farklı görüşler olması doğaldır.Ben boşuna konuşmuşum o zamanYazılımcılar zaten crackli sürümü çıksın istiyor olay bu
Mesela ESET'in keylerini bulmak neden kolay ?