Prototype2.exe çalışmayı durdurdu hatası

Atakan Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Basliktada yazdığım gibi bilgisayarim oyunu herturlu kaldırır durumda ama durduruldu hatası aliyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=459223]Atakan Can[/MENTION]

Siz yine de sistem özelliklerini paylasin. Ona göre yardimci olalim.

Oyun korsan mi yoksa orijinal mi?

Atakan Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korsan skidrow versiyonu
SABİT DİSK 500 GB MARKA SAMSUNG
BELLEK 8 GB YAZILIM Windows 8 64 Bit
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC) İŞLEMCİ Intel Core i5 3230M EKRAN BELLEĞİ AMD Radeon HD 7670M
MODEL NP350E7C-S01TR EKRAN BOYUTU 17,3"
BELLEK TİPİ DDR3
İşlemci Markası Intel
GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 7670M EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1600 x 900
İŞLEMCİ HIZI 2,60 Ghz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[MENTION=459223]Atakan Can[/MENTION]

Siz yine de sistem özelliklerini paylasin. Ona göre yardimci olalim.

Oyun korsan mi yoksa orijinal mi?

Korsan skidrow versiyonu
SABİT DİSK 500 GB MARKA SAMSUNG
BELLEK 8 GB YAZILIM Windows 8 64 Bit
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC) İŞLEMCİ Intel Core i5 3230M EKRAN BELLEĞİ AMD Radeon HD 7670M
MODEL NP350E7C-S01TR EKRAN BOYUTU 17,3"
BELLEK TİPİ DDR3
İşlemci Markası Intel
GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 7670M EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1600 x 900
İŞLEMCİ HIZI 2,60 Ghz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım şimdi. Orijinal oyun ile crackli oyun (uyumlulukları tam) arasında 1 fps bile fark yok bu bir gerçek.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım şimdi. Orijinal oyun ile crackli oyun (uyumlulukları tam) arasında 1 fps bile fark yok bu bir gerçek.
crack=virüs,trojen back door ve bilumum haşarat barındırır en ahlakisi orjinal oyun almaktır korsan crack haram.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
crack=virüs,trojen back door ve bilumum haşarat barındırır en ahlakisi orjinal oyun almaktır korsan crack haram.

Öncelikle haram değil. Crackler zararlı yazılım gibi gözüksede tehlikeli olabilecek türden yazılımlardır yani sorun teşkil etmezler çoğu böyledir. Antivirüs yazılımları zararlı yazılım gibi gösterir fakat zararı yoktur. Türev bilgisi olan bunları çok iyi ayırt edebilir. Güvenilen yerden indirilirse kesinlikle problem yaşanılmaz zararlı yazılım konusunda tabi. Haram olmamasının sebebi ise zaten oyun yazılımcıları isteseler oyunun crakli sürümünü imkansız yaptırmazlar. Cracke izin vermelerinin sebebi ise oyunun hızlı bir şekilde yayılmasını sağlamak istemeleri. Pisayada çok yazılım var kırılması imkansız olarak yapılmış yazılımlar. Kralı olsa kıramaz. Sonuç olarak kırılması imkanlı yazılımlar bilerek bu şekilde tasarlanmıştır bu bariz açıktır ahlaki değerine gelecek olursak benim görüşüm haram değil. Sadece kurumsal yerlerde haram olabilir (belki) onlarada şart.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
adamın biri haram diyordu yanacaksınız kafasında konuşuyordu...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
üye ol yaşa bende üyeliği yok zaten oyuna uygun pcde yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Öncelikle haram değil. Crackler zararlı yazılım gibi gözüksede tehlikeli olabilecek türden yazılımlardır yani sorun teşkil etmezler çoğu böyledir. Antivirüs yazılımları zararlı yazılım gibi gösterir fakat zararı yoktur. Türev bilgisi olan bunları çok iyi ayırt edebilir. Güvenilen yerden indirilirse kesinlikle problem yaşanılmaz zararlı yazılım konusunda tabi. Haram olmamasının sebebi ise zaten oyun yazılımcıları isteseler oyunun crakli sürümünü imkansız yaptırmazlar. Cracke izin vermelerinin sebebi ise oyunun hızlı bir şekilde yayılmasını sağlamak istemeleri. Pisayada çok yazılım var kırılması imkansız olarak yapılmış yazılımlar. Kralı olsa kıramaz. Sonuç olarak kırılması imkanlı yazılımlar bilerek bu şekilde tasarlanmıştır bu bariz açıktır ahlaki değerine gelecek olursak benim görüşüm haram değil. Sadece kurumsal yerlerde haram olabilir (belki) onlarada şart.
Herkesin harama bakış açısı farklıdır. Bakınız iyi açıklamış. Bana göre haramdır. Çünkü insanlar o yazılımı para kazanmak için yapıyor, onların yaptıgı bu yazılımları crackla kulanarak adamın kazanması gereken hakkı elinden alıyorsun hattakul hakkı dahi sayılır benim için.
[video=youtube;3XKqhT18xLM]https://www.youtube.com/watch?v=3XKqhT18xLM[/video]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konuyu nerelere getirmissiniz öyle. Hepiniz yanacaksiniz :P

Oyunun dosyalarinda sorun olabilir. Korsan oyunlarda bu tür sorunlar kacinilmaz olabiliyor, baska bir yerden indirip deneyebilirsiniz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İçimde kalmasın dedim ben görüşümü bildirdim [MENTION=312196]edox[/MENTION] :D

Atakan Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu nerelere getirmissiniz öyle. Hepiniz yanacaksiniz :P

Oyunun dosyalarinda sorun olabilir. Korsan oyunlarda bu tür sorunlar kacinilmaz olabiliyor, baska bir yerden indirip deneyebilirsiniz.

Flt ve skidrow u denedim blackbox indirilmedi bende yinede çok tesekkur ederim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Herkesin harama bakış açısı farklıdır. Bakınız iyi açıklamış. Bana göre haramdır. Çünkü insanlar o yazılımı para kazanmak için yapıyor, onların yaptıgı bu yazılımları crackla kulanarak adamın kazanması gereken hakkı elinden alıyorsun hattakul hakkı dahi sayılır benim için.
[video=youtube;3XKqhT18xLM]https://www.youtube.com/watch?v=3XKqhT18xLM[/video]

Ben boşuna konuşmuşum o zaman :D Yazılımcılar zaten crackli sürümü çıksın istiyor olay bu :D Mesela ESET'in keylerini bulmak neden kolay ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben boşuna konuşmuşum o zaman :D Yazılımcılar zaten crackli sürümü çıksın istiyor olay bu :D Mesela ESET'in keylerini bulmak neden kolay ?
Hocam o gündemde kalma olayı olabilir. Ben bu açıkları bilerek koymuyorlardır gibi bir hitamım olmadı. Ben sadece başkasının para kazanmak için icraa ettiği işi karşılığını vermeden kullanmanın almanın bana göre haram ve kuıl hakkı olduğunu söyledim. Ve bana göre de öyle. Farklı görüşler olması doğaldır.