Projelerimi mahveden çocuğu Emniyete şikayet ediyorum

Affetmelimiyim?

• HAYIR!

Kullanılan: 24 50.0%
  • etmelisin bence

Kullanılan: 24 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Bugün saat 19:00'da İnternette aylarca uğraştığım oyun projelerini mahveden 11 yaşında bir çocuğu emniyete şikayet ederken şahitlerim olsun oda biraz ağlasın diye canlı yayında paylaşacağım.
Eğer bunların nasıl olduğunu merak ediyorsanız açıklayayım;
Çocuğun teki benimle oyun yapmak istemişti,başında iyi işler çıkarırken sonra raydan çıkmaya başladı,bende ona çok cansıkıcı ve tembel biri olduğunu söyleyince çıldırıp ilk oyunumun içine virüsler enjekte etti ve sonra oyun çöp oldu.Ondan sonra çocuk benden özür diledi,küçüktür daha ne yapayım dedim.Ve evet bu sefer yine tembel olduğunu söyleyince 2.oyunumuda mahvetti.Artık yetti dedim,ona ulaşmaya çalıştım ama beni her yerden engellemişti,yan hesaplarla ulaştığımda yine direk engelliyordu.Bende baktım madem engelliyor,bende artık şikayet edeyim dedim.

Sizce Affetmelimiyim?
Yoksa yayına geliyormusunuz?
Etme

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,887
Hocam oylamada bir sorun var, mesela 'etmelisin bence' şıkkı hem affetmelisin hem de şikayet etmelisin gibi. Yani oylamada bir hata mevcut. Ya da 'hayır'a da aynısı yapılabilir.
Düzenleme: Ben körüm.

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368
çocuga bu kadar yumuşak davranma senden korkcak fakat başkasından ? hayır şikayet et ailesine söyle derim

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Knk sende akıl yok mu ya roblox oynayan bir veletle niye ortak oluyorsun ki?
oyunu robloxta yapıyordum zaten,dalga geçmeyin bende istemiyordum,daha 5 yaşlarındayken kendime bi yemin etmiştim bende bi oyun yapıcam diye ondan,ama çocuk 11 yaşında olmasına rağmen çok iyi kodlama biliyordu şansımı deneyeyim dedim.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
oyunu robloxta yapıyordum zaten,dalga geçmeyin bende istemiyordum,daha 5 yaşlarındayken kendime bi yemin etmiştim bende bi oyun yapıcam diye ondan,ama çocuk 11 yaşında olmasına rağmen çok iyi kodlama biliyordu şansımı deneyeyim dedim.
Hmm anladım nasıl kodlama biliyorki o yaşta helal olsun bence dava et görsün gününü bu arada ne kadar paran var dava etmek için en az br 5k lazım kardeşim

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
1613566014622.png

Bruh

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
bir karar daha verdim;eğer hepimiz youtube kanalından onu canlı yayında şikayet edeceğimizi söylerseniz çocuk hepimizi engelleyemez ve olayın ciddiyetini anlar

kanalı burada:https://www.youtube.com/channel/UCe2NYeqhbcChZtMN25Dcnrg/videos
Keşke yapmasaydın, yaptığının bir linç kampanyası ve bir şahısı hedef göstererek küçümsemek olduğunu biliyorsun herhalde, normalde şikayet etmene sıcak bakacaktım ama bu attığın link yüzünden şikayet etsen bile sende haksız duruma düşmüş olacaksın bu yüzden şikayet etmenin bir mantığı yok bence artık. :/

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,404
Keşke yapmasaydın, yaptığının bir linç kampanyası ve bir şahısı hedef göstererek küçümsemek olduğunu biliyorsun herhalde, normalde şikayet etmene sıcak bakacaktım ama bu attığın link yüzünden şikayet etsen bile sende haksız duruma düşmüş olacaksın. :/
Dediğin doğru şuan sende suçlu duruma düştün malessef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...