- Reaksiyon puanı
- 16,626
Senin dediğini doğrulayıp The Medic e suçlu durumuna düştün demiş.Bana mı dedin yoksa konu sahibine mi?
Senin dediğini doğrulayıp The Medic e suçlu durumuna düştün demiş.Bana mı dedin yoksa konu sahibine mi?
Normalde reklam yerine geçiyor bunlar. Eğer tek bir kez paylaşırsanız sorun yok. Geçerken söyleyim dedim.saat 19:00'da hem youtubeda hemde discord sunucumuzda,
Discord sunucusu:Join the Şalgamya Cumhuriyeti Discord Server!
ben artık olayın ciddiyetini anlayıp engellemeyi kessinde adam akıllı konuşsun,özürünü dileyecekse dilesin diye böyle birşey yaptım.Amacım onu küçük düşürmek değildi.Keşke yapmasaydın, yaptığının bir linç kampanyası ve bir şahısı hedef göstererek küçümsemek olduğunu biliyorsun herhalde, normalde şikayet etmene sıcak bakacaktım ama bu attığın link yüzünden şikayet etsen bile sende haksız duruma düşmüş olacaksın bu yüzden şikayet etmenin bir mantığı yok bence artık. :/
Bir yaz boyu her gün 6-7 saat çalıştım ve unity de karakter haraket ettirme, değişken ekleme matematiksel işlemler, klavye tuşları, çarpışma mekaniği, karakter özelliklerini değiştirme gibi birsürü şey öğrendim ama tabi şimdi hepsi puf oldu.Biliyordum derken toplama çıkarma falan yapmayı mı (c#'ta) yoksa tamamen mi?
Şikayet Etben artık olayın ciddiyetini anlayıp engellemeyi kessinde adam akıllı konuşsun,özürünü dileyecekse dilesin diye böyle birşey yaptım.Amacım onu küçük düşürmek değildi.
Küçük düşürmek amacın olmasa da bu olayı herhangi bir merciye bildirirseniz bunu o kişilere asla kanıtlayamazsınız, adamlar sonuçta sizin zihnininizi okuyamaz ve yaptığınız şeyin ne olduğu da bariz olduğu için sen kötü duruma düşersin.ben artık olayın ciddiyetini anlayıp engellemeyi kessinde adam akıllı konuşsun,özürünü dileyecekse dilesin diye böyle birşey yaptım.Amacım onu küçük düşürmek değildi.
Luada ne varki sizde öğrenebilirdiniz 2-3 haftadaoyunu robloxta yapıyordum zaten,dalga geçmeyin bende istemiyordum,daha 5 yaşlarındayken kendime bi yemin etmiştim bende bi oyun yapıcam diye ondan,ama çocuk 11 yaşında olmasına rağmen çok iyi kodlama biliyordu şansımı deneyeyim dedim.
şikayet etmelisini işaretleyin demek istedim.Neden hayırı istiyorsunki vaz mı geçtin?
hocam şovu izledikten sonra çıkın ne yapayım dahaNormalde reklam yerine geçiyor bunlar. Eğer tek bir kez paylaşırsanız sorun yok. Geçerken söyleyim dedim.![]()
Roblox oyunu olduğundan mümkün değil bir şey enjekte etmek doğru.Oyun nasıl virüs enjekte etti?
virüs derken oyunun içindeki herşeyi silip süpüren rahatsız edici şeyler ekleyen virüsler.Roblox oyununa virüs enjekte edemez ki![]()
Haaaaavirüs derken oyunun içindeki herşeyi silip süpüren rahatsız edici şeyler ekleyen virüsler.
hocam ben build kısmında daha iyiyim 2 şeye elim yorulmasın diye öğrenmiyorumLuada ne varki sizde öğrenebilirdiniz 2-3 haftada
hangi video,bulamıyorumda@The Medic, adamın videosuna mesaj yazdım. Seni şikayet edeceğim dedi??.
seni ben sanıyor ve ismimi biliyormuş heralde benimde adım ahmet olduğu için seni ben sandı@The Medic, ESC NUKE EXPERIENCE. Kullanıcı adım Ahmet Koçak.
hoop hemen!
Neler olduğunu lütfen buradan paylaşın. Sonunu çok merak ediyorum. Annesi babasına ulaşıp şikyet ediceğinizi eğer özür dilerse vazgeçeceğinizi söylerseniz istediğiniz olur.hoop hemen!
düşünsenize 2 dakika sonra bi video çekecek yüzü falan var artık yapmayın diye ağlayacak ulan ne gülerim
Ama mümkünse çok üstüne gitmeyin. Küçük çocuk travma olmasın çocukta.Neler olduğunu lütfen buradan paylaşın. Sonunu çok merak ediyorum. Annesi babasına ulaşıp şikyet ediceğinizi eğer özür dilerse vazgeçeceğinizi söylerseniz istediğiniz olur.
Allah Allah?!?Ama mümkünse çok üstüne gitmeyin. Küçük çocuk travma olmasın çocukta.
Hayır şikayet edin ailesine ulaşın ama mümkünse çocuğu tehdit etmeyin. Şikayet etmenizin yanındayım ne kadar küçük olsada öyle bir şeyi bilerek yapmış bu hiç iyi bir şey değil emeklerinize yazık.Allah Allah?!?
bi arkadaşım bi sunucuda çocuk ****** paylaşsın sırf yanında olduğum için bende emniyete şikayet edileyim ve 10 gün uyuyamayayım ama çocuğun teki o kadar uğraştığım oyunu çıplak elleri ile küfür ederek mahvetsin ben sessiz kalayım?
Son kez söylüyorum, bu işten senin zararlı çıkma olasılığın daha fazla baştan söyleyeyim.Allah Allah?!?
bi arkadaşım bi sunucuda çocuk ****** paylaşsın sırf yanında olduğum için bende emniyete şikayet edileyim ve 10 gün uyuyamayayım ama çocuğun teki o kadar uğraştığım oyunu çıplak elleri ile küfür ederek mahvetsin ben sessiz kalayım?
zaten dava etmeyeceğim?Hayır şikayet edin ailesine ulaşın ama mümkünse çocuğu tehdit etmeyin. Şikayet etmenizin yanındayım ne kadar küçük olsada öyle bir şeyi bilerek yapmış bu hiç iyi bir şey değil emeklerinize yazık.