Projelerimi mahveden çocuğu Emniyete şikayet ediyorum

Affetmelimiyim?

• HAYIR!

Kullanılan: 24 50.0%
  • etmelisin bence

Kullanılan: 24 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Keşke yapmasaydın, yaptığının bir linç kampanyası ve bir şahısı hedef göstererek küçümsemek olduğunu biliyorsun herhalde, normalde şikayet etmene sıcak bakacaktım ama bu attığın link yüzünden şikayet etsen bile sende haksız duruma düşmüş olacaksın bu yüzden şikayet etmenin bir mantığı yok bence artık. :/
ben artık olayın ciddiyetini anlayıp engellemeyi kessinde adam akıllı konuşsun,özürünü dileyecekse dilesin diye böyle birşey yaptım.Amacım onu küçük düşürmek değildi.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Biliyordum derken toplama çıkarma falan yapmayı mı (c#'ta) yoksa tamamen mi?
Bir yaz boyu her gün 6-7 saat çalıştım ve unity de karakter haraket ettirme, değişken ekleme matematiksel işlemler, klavye tuşları, çarpışma mekaniği, karakter özelliklerini değiştirme gibi birsürü şey öğrendim ama tabi şimdi hepsi puf oldu.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
ben artık olayın ciddiyetini anlayıp engellemeyi kessinde adam akıllı konuşsun,özürünü dileyecekse dilesin diye böyle birşey yaptım.Amacım onu küçük düşürmek değildi.
Küçük düşürmek amacın olmasa da bu olayı herhangi bir merciye bildirirseniz bunu o kişilere asla kanıtlayamazsınız, adamlar sonuçta sizin zihnininizi okuyamaz ve yaptığınız şeyin ne olduğu da bariz olduğu için sen kötü duruma düşersin.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
oyunu robloxta yapıyordum zaten,dalga geçmeyin bende istemiyordum,daha 5 yaşlarındayken kendime bi yemin etmiştim bende bi oyun yapıcam diye ondan,ama çocuk 11 yaşında olmasına rağmen çok iyi kodlama biliyordu şansımı deneyeyim dedim.
Luada ne varki sizde öğrenebilirdiniz 2-3 haftada

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Neler olduğunu lütfen buradan paylaşın. Sonunu çok merak ediyorum. Annesi babasına ulaşıp şikyet ediceğinizi eğer özür dilerse vazgeçeceğinizi söylerseniz istediğiniz olur.
Ama mümkünse çok üstüne gitmeyin. Küçük çocuk travma olmasın çocukta.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Bence şikayet etmelisin

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Ama mümkünse çok üstüne gitmeyin. Küçük çocuk travma olmasın çocukta.
Allah Allah?!?

bi arkadaşım bi sunucuda çocuk ****** paylaşsın sırf yanında olduğum için bende emniyete şikayet edileyim ve 10 gün uyuyamayayım ama çocuğun teki o kadar uğraştığım oyunu çıplak elleri ile küfür ederek mahvetsin ben sessiz kalayım?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Allah Allah?!?

bi arkadaşım bi sunucuda çocuk ****** paylaşsın sırf yanında olduğum için bende emniyete şikayet edileyim ve 10 gün uyuyamayayım ama çocuğun teki o kadar uğraştığım oyunu çıplak elleri ile küfür ederek mahvetsin ben sessiz kalayım?
Hayır şikayet edin ailesine ulaşın ama mümkünse çocuğu tehdit etmeyin. Şikayet etmenizin yanındayım ne kadar küçük olsada öyle bir şeyi bilerek yapmış bu hiç iyi bir şey değil emeklerinize yazık.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Allah Allah?!?

Son kez söylüyorum, bu işten senin zararlı çıkma olasılığın daha fazla baştan söyleyeyim.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Hayır şikayet edin ailesine ulaşın ama mümkünse çocuğu tehdit etmeyin. Şikayet etmenizin yanındayım ne kadar küçük olsada öyle bir şeyi bilerek yapmış bu hiç iyi bir şey değil emeklerinize yazık.
zaten dava etmeyeceğim?
param yok sadece emniyete şikayet edip zorla ailesinin telefon numarasını alıp onlara bildireceğim bu durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...