Proje Öneri-Yardım-Destek

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Evet bayadır bu konuda yazmamıştık.. : ) Vizelerim bitti artık tamamdır... : )
Projeye başlayabiliriz... : )
Yeni bir konu açıpta ordan mı devam edelim yoksa bu konudan mı beyin fırtınası yapalım ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Benim için farketmez. Ama konu kalabalığı olmasın. Burdan devam :)

Reaksiyon puanı
189
Eee bir şey yapan var mı :) Forumun gençler takımından bir şeyler görmek isteriz artık :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konuyu yeni gördüm kusura bakmayın. Ben de bir Bursa'lı olarak katkı sağlamak isterim. Yüzde yüz kendimi bu işe veremem fakat grafik konusunda (photoshopta iyi sayılırım) yardımım olur. Yalnız bu konudaki fikir alışverişini forum üzerinden yapmak pek sağlıklı değil. Kendi aramızda iletişmek daha mantıklı.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
tamamdır projede olmak istiyen arkadaşların isimlerini yazıyorum o arkadaşlar bana msn adreslerini özel mesaj ile gönderirlerse bu akşam ilk toplantımızı msn üzerinden gerçekleştirebiliriz ... : ) Saygılar.. : ) Hayırlı olsun... : )

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam byefsane@ gerisine sitenin adresini ekleyip ekleyebilirsiniz. Herkes eklesin :P

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kurşun Kalem
way_be
pc_manyak
by efsane
execute
aykut5855
Bu arkadaşlar projede yer almak istediklerini belirtmişlerdi...Şu an çoğu online sanırım... : ) msn üzerinden ilk toplantımızı biraz sonra yapalım.. : )

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
: ) Ekip nerdesiniz ? : ) ses çıkmıyor kimseden : )
Ben wordpressi kurdum...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben burdayım da, toplu beyin fırtınası yapmadan yapamayız ki :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
ben burdayım da, toplu beyin fırtınası yapmadan yapamayız ki :D

Ben top getireyim, biriniz kasaptan beyin alsın da fırtınayı nasıl yapacaz onu bilemiyorum. Doğal yolları bekliyecez mecburen. Ben meteorolojiye bir göz atayım haber ederim size :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben top getireyim, biriniz kasaptan beyin alsın da fırtınayı nasıl yapacaz onu bilemiyorum. Doğal yolları bekliyecez mecburen. Ben meteorolojiye bir göz atayım haber ederim size :D

Son zamanlarda okuduğum en mantıklı espriydi :D Şaka bir yana, anlaşma olmadan yapılır mı hocam siz söyleyin :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şimdi önerim şudur:
Bu iş yüzyüze olmadan toplantı şeklinde çözülmesi imkansız. Tam toplanırız msn den artık neyse, birinin babası çağırır, birinin sigarası biter alayım geleyim der, birinin neti kopar falan birsürü problem çıkar.
En mantıklısı proje tabanlı çalışmak. Herkesin google hesabı olduğunu düşünüyorum. Biriniz bir docs açsın, ekiple linkini paylaşsın. Ekipteki herkes kafasındaki neyse oraya yazsın. Ekibin başı aykutta değerlendirmeyi yapıp herkese görev versin. Misal grafik işlerini ben üzerime alıyorum. Türkçe yazım imlalarını falan da kontrolünü üstelenebilirim.
Yani bunun gibi bir çalışma olursa daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
: ) toplanıp konuşamadık ki arkadaşlar : ) bende birşey yaparsam dedim ona göre hareket ederiz : )
Wordpress kuruldu .. : )
bi bakın bakalım...

bursarehber.in

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Şimdi önerim şudur:
Bu iş yüzyüze olmadan toplantı şeklinde çözülmesi imkansız. Tam toplanırız msn den artık neyse, birinin babası çağırır, birinin sigarası biter alayım geleyim der, birinin neti kopar falan birsürü problem çıkar.
En mantıklısı proje tabanlı çalışmak. Herkesin google hesabı olduğunu düşünüyorum. Biriniz bir docs açsın, ekiple linkini paylaşsın. Ekipteki herkes kafasındaki neyse oraya yazsın. Ekibin başı aykutta değerlendirmeyi yapıp herkese görev versin. Misal grafik işlerini ben üzerime alıyorum. Türkçe yazım imlalarını falan da kontrolünü üstelenebilirim.

+1 :) Wordpress ile ilgili istekleri ben hallederim :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
açılmıyor link.

bu arada googleda docs açmak çok iyi olabilir.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
http://wp.bursarehber.in/

link budur arkadaşlar

Tamamdır arkadaşlar google docs nasıl açılıyor benim bi bilgim yok...biriniz açabilirse halletsin başlayalım : ) bu akşam pazar akşamı birşeyler halletmiş olalım : )

Şimdi by efsane wrodpress kuruldu. wp.bursarehber.in subdomainine wordpress kuruldu açılışta belki değişik birşeyler kotyarız diye subdomain e kurdum WP'yi...
Tema olarak tema seçelim ben şimdilik biraz kurcalamak adına seohocasıv2 temasını ve eklentilerini kurdum...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Seohocasının hiçbirşeyini sevmiyorum ben. :D

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Araplara yönelik hazırladığınıza göre neden arapça dili yok? Hepsi ingilizce bilmiyordur. Hem kişilere kendi dilleri ile hitap etmek daha güzel olmaz mı?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Araplara yönelik hazırladığınıza göre neden arapça dili yok? Hepsi ingilizce bilmiyordur. Hem kişilere kendi dilleri ile hitap etmek daha güzel olmaz mı?

Arapça bilen biri bize yardım ederse çok dilli de yaparız :)

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Baştan biraz içerik girmeye başlayalım arapça konusunda birşeyler düşünürüz...şu an kendi yapabileceğim kadarıyla...
Türkçe-İngilizce-Rusça ve lehçe dillerinde içerik koyabilirim...Rusça ve lehçe biraz zaman alır...

@by efsane : )
Benim WP ile ilgili bilgim çok yok o yüzden seo hocasını görmüştüm bu forumdan bi arkadaşta teması güzeldi diye yrumlar vardı ordan deneme amaçlı kurulum yapıldı... : )

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bana gmail adreslerinizi pm den yollayın. size docs açayım.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bir yorum yapıcam ama kızmayın teması kötü gözüküyor.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Evet baya kötü gözüküyor teması : )

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Şu an kimsenin neyi yaptığını belirlemedik.. : ) mutlaka birşeyler çıkar ... : )

Şimdi önerim şudur:

Burda yazılan şekilde hareket edicez gibi duruyor