ben burdayım da, toplu beyin fırtınası yapmadan yapamayız ki![]()
Ben top getireyim, biriniz kasaptan beyin alsın da fırtınayı nasıl yapacaz onu bilemiyorum. Doğal yolları bekliyecez mecburen. Ben meteorolojiye bir göz atayım haber ederim size![]()
Şimdi önerim şudur:
Bu iş yüzyüze olmadan toplantı şeklinde çözülmesi imkansız. Tam toplanırız msn den artık neyse, birinin babası çağırır, birinin sigarası biter alayım geleyim der, birinin neti kopar falan birsürü problem çıkar.
En mantıklısı proje tabanlı çalışmak. Herkesin google hesabı olduğunu düşünüyorum. Biriniz bir docs açsın, ekiple linkini paylaşsın. Ekipteki herkes kafasındaki neyse oraya yazsın. Ekibin başı aykutta değerlendirmeyi yapıp herkese görev versin. Misal grafik işlerini ben üzerime alıyorum. Türkçe yazım imlalarını falan da kontrolünü üstelenebilirim.
Yani bunun gibi bir çalışma olursa daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
Araplara yönelik hazırladığınıza göre neden arapça dili yok? Hepsi ingilizce bilmiyordur. Hem kişilere kendi dilleri ile hitap etmek daha güzel olmaz mı?
Şimdi önerim şudur:
Bu iş yüzyüze olmadan toplantı şeklinde çözülmesi imkansız. Tam toplanırız msn den artık neyse, birinin babası çağırır, birinin sigarası biter alayım geleyim der, birinin neti kopar falan birsürü problem çıkar.
En mantıklısı proje tabanlı çalışmak. Herkesin google hesabı olduğunu düşünüyorum. Biriniz bir docs açsın, ekiple linkini paylaşsın. Ekipteki herkes kafasındaki neyse oraya yazsın. Ekibin başı aykutta değerlendirmeyi yapıp herkese görev versin. Misal grafik işlerini ben üzerime alıyorum. Türkçe yazım imlalarını falan da kontrolünü üstelenebilirim.
Yani bunun gibi bir çalışma olursa daha sağlıklı olur kanaatindeyim.