Programları Yükleyemiyorum...

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar aylardır tüm forumlara soruyorum fakat bir türlü yanıtını alamadım. Flash cs4 ü yüklemeye çalıştığımda Ahmbed.zip adında sıkıştırılmış bir dosya çıkıyor ve program yüklenmiyor. Cs5 de ise aşağıdaki resimdede görüldüğü gibi hata penceresi çıkıyor. Bunu nasıl çözebileceğim konusunda fikri olanlar paylaşırlarsa çok seviniceğim. İlginiz ve vereceğinz cevaplar için teşekr ederim

sssqk.png

Spam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Resimde dosyayı bulamadığını ve programı tekrar indireceğini söylüyor.Programı cdden yüklüyorsan cddeki dosyalarını masaüstüne kopyalayıp tekrar yükle.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kurulum dosyan hatalı diyor ama Adobe programları yükleme hatası vermeye başladıysa allah sabır versin ..

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olmadı olcak gibide değil. Format attım pc ye yine sorun çözülmedi cd den değil indirdim öyle kurmuştum ama sonradan bu hatayı aldım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
önce kurulum artıklarını sil

(Windows Vista/Windows 7) \Users\[username]\AppData\Local\Adobe\OOBEOOBE isimli dosyayı sil

Ardından şu programı indir

http://download.macromedia.com/pub/creativesuite/script/5/WinCS5Cleanupscript.zip

bu programla daha önceden kurmaya çalışıp silenemeyen cs5 girdilerini sil

ardından Ctrl +alt + del tuşuna basarak görev yöneticisine gir PDapp.exe ve setup.exe uygulama işlemini sonlandır

Sonra windows update bölümüne girip update yap bilgisayarında eksik olan veya güncellenmesi gereken dosyaları netten çek ve kurulmasını sağla

ardından yeniden başlatıp tekrardan kurmaya çalış sorunun büyük bir ihtimal kalmaz

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önce kurulum artıklarını sil

(Windows Vista/Windows 7) \Users\[username]\AppData\Local\Adobe\OOBEOOBE isimli dosyayı sil

Ardından şu programı indir

http://download.macromedia.com/pub/creativesuite/script/5/WinCS5Cleanupscript.zip

bu programla daha önceden kurmaya çalışıp silenemeyen cs5 girdilerini sil

ardından Ctrl +alt + del tuşuna basarak görev yöneticisine gir PDapp.exe ve setup.exe uygulama işlemini sonlandır

Sonra windows update bölümüne girip update yap bilgisayarında eksik olan veya güncellenmesi gereken dosyaları netten çek ve kurulmasını sağla

ardından yeniden başlatıp tekrardan kurmaya çalış sorunun büyük bir ihtimal kalmaz

Teşekküler sistem benim xp dediklerinizi biliyorum uygulamadım ancak olmadı ama yinede çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.:thumbup1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekküler sistem benim xp dediklerinizi biliyorum uygulamadım ancak olmadı ama yinede çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.:thumbup1:

Rica ederim kusura bakma aynı sorunu yaşasaydım bir şekilde üstesinde gelirdim (deneme yanılma yöntemiyle) aklıma xp de Sp2 veya sp3 yüklemekten veya Microsoft visual C ++ güncellemelerinden başka birşey gelmiyor bir dene denemekten zarar gelmez :)

http://www.microsoft.com/downloads/...d9-ae1a-4a14-984d-389c36f85647&DisplayLang=en

Kolay gelsin:)

Danqerous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)