Aithusa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bakıyorum saolasın C# öğreniyodum zaten hani hiç başlamamış değilim c++yla başlayıp ilerlemek istiyor canım bu konuda bakalım sonu ne olacakArkadaşım, bunu bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir durum yok. Eğer algoritmik düşünme kabiliyetini kazanırsan her dili çok rahat öğrenirsin. Sen şuan konuya çok uzak olduğun için gözünde çok büyütüyorsun. İşin içine girince öyle endişelenicek bir durum olmadığını anlayacaksın. Zamanla herşey yerli yerine oturacak. Şuan yapacağın aslında algoritma yazmayı hangi dil yardımıyla öğrenmek istediğinin tercihi. Herhangi bir dil de başlayabilirsin, ben qbasic ile öğrendim mesela. Sadece tavsiyem şu yönde, kolay kod yazılabilir ve ıvır zıvır bir sürü teferruattan uzak bir şekilde sadece basit fonksiyonları teker teker sorunsuz bir şekilde öğrenmek istiyorsan java yada c# ı seçersen senin için daha kolay olur. Zaten bikaç aç içerisinde algoritmaları kavradıktan sonra her dilde istediğin şekilde ilerleyebilirsin.
İnternettte çok fazla kaynak var, aşağıdaki linkde bir arkadaş güzel özetlemiş, bir göz at istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_41888972/tm.htm