Programlama Dili Öğrenmek İstiyorum

mogerkolic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve okulda c öğretiyorlar ancak ben başka diller öğrenmek istiyorum ancak güzel anlatan bir yer bulamadım türkçe olarak muhammet mastar vardı onunda bazı videoları silinmiş o yüzden izlemedim ingilizcemde olmadığı için yabancı kaynakları anlayamıyorum bana ne önerirsiniz nasıl programlama dili öğrenebilirim?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle hangi dili öğreneceğine karar ver ona yoğunlaş.Kitap bir nevi destek olur ama forumlar videolar ve senin kendi çaban çok etkili

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,755
Forumdan, Videodan, Kitaptan programlama öğrenebilmiş kaç kişiyi tanıyorsun ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bende istiyorum önümüzdeki yazı buna ayıracağım ama ne yapmalıyım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
sanayide hep c,c+,c++ kullaniliyor senin amacin farkliysa onu belirt ona gore yardimci olunsun. baska dil ogrenmekten kasıt ne yapmak istiyorsun.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,755
En iyi koşullarda, okulda öğrenilir. Teşvik olmadan, bir zorunluluk olmadan bir yerde sonu gelmeyen bir mola ile sonuçlanır.

İnternet'te sayısız ilgili, ilgisiz, yeterli, yetersiz kaynak var. Herkes bir şeylere özenip, bir şeyler yapmayı denemiş. Bulduğum bir kaç örnek için link ekleyeyim.

Programlama Dersleri

Programlama Defteri-Programlama dilleri hakkında ayrıntılı video dersler ve kaynak kodlar-iPhone Programlama Android Programlama

Programlama Dersleri

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdcP76XzqKZXX6kFJ-m7jNWtnRuOPf12H

Programlama | Programlama Dilleri | C Programlama Dili |C++

Detaylı Auto-it Dersleri [makale] - AutoIT - TNC-TR

AutoIt Nedir?Nasıl Kullanılır?Ne işe yarar... - Metin2 TR Hileleri Bedava Botlar

Autoit dersleri (PDF) | TD Software © 2006-2016

Bunlar gibi bir sürü yayın var. Senin için yararlı olanı kendin tesbit etmelisin. Bir Yaz'da da programlama öğrenilemez. Uzun süreli düşünmelisin.

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Ben yıllarımı harcamış biri olarak söylüyorum. Doğru algoritma bilmemek coding we programlama alanında en büyük harcanmadır. Ve de deneyimlerim ile söylüyorum iyi bir İngilizce bilmemek return(null); döndürecektir her zaman.