Programım kilitlendi :S bi çözüm yolu var mı? [VB.NET]

manisali16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...

bu perşembe gününe kadar halletmem gereken bir proje ödevim var.ödevimin konusu market otomasyon programı.yaklaış bir aydır üzerinde çalışıyorum.ancak şu anda ciddi bir sıkıntı ile karşı karşıyayım.programım içerisinde 10 adet birbirleriyle bağlantılı formlar var.formlardan bir tanesi üreticillerin kaydını tutan ve onları gösteren bir form.biraz önce formum üzerinde bir değişiklik yaptım ve programı test amaçlı çalıştırdım.ancak formun üzerinde yaptığım değişiklikler çalışmas esnasında hiç bir işe yaramadı ve form eski haliyle karşıma geldi.bu da yetmezmiş gibi tüm formları kapsadı.hangi formda ne değişiklik yaparsam yapayım [ister kod ister tasarım] hep eski haliyle çalışıyor ve ben bunu düzeltemiyorum.

bu konuda bi çözüm yolu bilen programcı arkadaşlarımdan yardım istiyorum yoksa oturup 1 aydır uğraştığım programı yeniden tasarlamak ve kod yazmak zorunda kalıcam :S lütfen bilgisi olanlar yardım etsin
smile.gif

faydası olması amacı ile durumun nasıl olduğuna dair iki resim koyuyorum.

5133.jpg
5134.jpg

Reaksiyon puanı
189
kodda bir hata vardır compile ederken hata verip eski hali çalıştırıyodur otomatik. projeyi çalıştırdıktan sonra output penceresini açıp hataları bir kontrol edin isterseniz.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Build menüsünde olması lazım Clean Solution yap..
Eğer bu olmaz ise projenin bulunduğu klasörde obj ve bin->debug klasörleri sil
tekrar derlediğinde sorun ortadan kalkacaktır

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
poroje bin>debug klasöründeki ilgili exe dosyayı sil.projeyi rebuild yap.düzelmesi lazım.kolay gelsin.