Program önerisi istiyorum

umutcanarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:clap:arkadaşlar benim evimde bir wirelles modem var
kendim yataktan felan giriyorum ama bir kaç aydır
fatura KOL gibi geliyor.modemime birinin dışarıdan giriş yaptığını düşünüyorum. Bunun için sizden sadece kendi pc mden tek taraflı bağlanan diğer pc lerin ekranını gösteren bir program önerisi istiyorum... lütfen yardım edin:blush:

Reaksiyon puanı
189
Karşı bilgisayarın izni olmadan bakman için karşı bilgisayara gerekli clientları kurman lazım. Ya da en kötü bilgisayardaki yetikili bir kullanıcı adını ve parolasını bilirsen remote installation yapabilirsin. Kısacası işin güvenlik kısmını geçemezsin. Sen en iyisi modeminin şifrelerini ve şifreleme türünü falan değiştir :)

serdar.sert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mac filtresini etkinleştir, filtreyi bilseler bile giremezler. (Normal kullanıcılar)

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Hattın kotalı galiba. Şifre, şifreleme türü (WEP/WPSK olarak), SSID ismini hepsini değiştir. Bir de wireless ni görünmez yap.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yeni dönem Modemlerin Şifresini kırabilecek Çapulcunun biri olması imkansız.wireless modem şifre kırıcı bir rus tarafından yazıldı ve nerdeyse 1 milyara yakın fiyata takıyor onuda kimse gidip almaz bu yüzden sorun başka birşey kaynaklı.aynı sorun bendede oldu sebebi buldum kendi kendi pcnin yapdığı Uploadlar yüzünden.

umutcanarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar pc ye format attım düzeldi Thesavarona arkadaşın dediği gibi