Profesyonel kurtarma programı arıyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar bugun note2.txt adlı dosyam kendi kendine silindi ne oldu bilmiyorum ama inanın çıldırmak üzereyim içinde çok önemli arşivlerim vardı bi kaç kurtarma programı denedim isimini buldu ama kurtaramadı bana en iyi kurtarma programı lazım ne olur yardım edin teşekkür ederim :crying::crying:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar işime yaramadı bunlar

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Eğer silinen dosya windows yüklü diskte ise üzerine yazılmış ihtimali çok yüksek. Buna dikkat.
Uygulamalarda derinlemesine tarama seçmelisin.

masaüstündeydi benim oluşturduğum .txt idi. Bildiğin en iyisi var mı ?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Profesyonel arıyorsan EnCase var. Kullanması karışıktır. Yanlış kullanımda verilerini geri getirmez hale sokabilirsiniz.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Profesyonel arıyorsan EnCase var. Kullanması karışıktır. Yanlış kullanımda verilerini geri getirmez hale sokabilirsiniz.

Usta team versem bana onları ayarlasan olur mu sabahlatayım pc yi arasın dursun inan çok madur durumdayım üstüne veri yazılmadan hemen kurtarmam gerekiyor bugun öğlen kendi kendine silindi hiçbir türlü trojan,worm ve virüs türevleri bulunmuyor bilgisayarda

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Usta team versem bana onları ayarlasan olur mu sabahlatayım pc yi arasın dursun inan çok madur durumdayım üstüne veri yazılmadan hemen kurtarmam gerekiyor bugun öğlen kendi kendine silindi hiçbir türlü trojan,worm ve virüs türevleri bulunmuyor bilgisayarda

Tam detaylı kullanmayı bende bilmiyorum. Basit bir veri kurtarmıştım. Ama sende diğer kurtarma programları kullandığın zaman kurtarmadığı için daha pro biri kullanması lazım. İnternetde videoları vardı biraz araştır. Linkleride zor bulunuyor.

Birde

EASEUS Data Recovery veya iCare Data Recovery Pro yazılımlarını dene

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sen her uygulama yükleyip kaldırdığında, her dosya indirdiğinde, her internette gezdiğinde dosyayı kurtarma şansın yok oluyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sen her uygulama yükleyip kaldırdığında, her dosya indirdiğinde, her internette gezdiğinde dosyayı kurtarma şansın yok oluyor.

1 kb lik dosya kolay kolay kaybolmaz ve veriler en eski dosyalardan en yenilere doğru yazılır

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İkiside kurtardı verimi fakat txt dosyasını açtığım zamann :'^%^&'^+'^+&/&%/^%'^+^+'^+^'+%+^%()(/=)&% gibisinden şeyler çıktı çok sevinmiştim halbuki kurtardı diye

Ben de boyle problemler olmamisti, bir kez daha dene.

30 GB files kurtardigim olmustu bir hard disk'te.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben de boyle problemler olmamisti, bir kez daha dene.

30 GB files kurtardigim olmustu bir hard disk'te.

Şu verimi biri kurtarsın banka hesabına yada ptt den farketmez 50 lira yatırıcam benim hayatım 1 kb lık şeye bağlı

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şu verimi biri kurtarsın banka hesabına yada ptt den farketmez 50 lira yatırıcam benim hayatım 1 kb lık şeye bağlı

şu senmisin.

OldC9uD.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Onu denedimde kullanamadım sinirlendim kapattım direk teşekkür ederim bu arada

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet kardeşim hayırdır ?

aslında başka bi recovery dosyası daha kurtarmıştı. hatta kurtarırken dosyanın ön izlemesini gösteriyor, böylelikle istediğin zaman durdurup dosyanı çekebiliyorsun. ama ücretli olduğu için crackli sürüm bulman gerekebilir. önizlemeye bakıp dosyayı elle yazarım dersen sorun olmaz.

diskinternals uneraser 5.3

http://www.diskinternals.com/download/Uneraser_Setup.exe

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
aslında başka bi recovery dosyası daha kurtarmıştı. hatta kurtarırken dosyanın ön izlemesini gösteriyor, böylelikle istediğin zaman durdurup dosyanı çekebiliyorsun. ama ücretli olduğu için crackli sürüm bulman gerekebilir. önizlemeye bakıp dosyayı elle yazarım dersen sorun olmaz.

diskinternals uneraser 5.3

http://www.diskinternals.com/download/Uneraser_Setup.exe

Teşekkürler onuda hemen deneyeyim yada hepsini taramaya alıp uyusam kalksam mı kafayı yemiş durumdayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nihayetinde ne oldu? Bir sonuca varabildin mi arkadaşım?

Ayrıca baştan bei yazdığınız programları listelersek hagnisi en profesyoneldir? ve bunların dışında daha iyisi bildiğiniz var mıdır?

1- Recover My Files
2- Ontrack
3- My recovery
3- EnCase (pro)
4- Recova
5- GetDataBack
6- EASEUS Data Recovery
7- iCare Data Recovery Pro
8- Testdisk
9- diskinternals uneraser 5.3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7 data recovery
hdd recovery
wizard recovery
ben bunlarla 600 gb veri kurtardım harici harddiskim bozulmuştu bütün verileri getirdim