Hepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profesör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim 

Hayırlı olsun.Hepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profösör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim![]()
darısı bize xd hayırlı olsunHepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profösör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim![]()
Bize ne yararı var. Konu kilitlensin. @Creative.
Sadece teşekkür etmek istemiş anladığım kadarıyla ?H.o da konu açmana ne gerek vardı.
Aynen ??Bu forumda teşekkür etmekte yasak arkadaş ?
h.oHepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profesör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim![]()
Maaşınız ne kadar Prof bey (!)
Hayırlı olsun
Kardeşim hayırlı OlsunHepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profesör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim![]()
Belki gerçekte de olmuşturHayırlı olsunda yani bunun için konu açmak biraz gereksiz gibime geldi
Olabilir ? ?Belki gerçekte de olmuştur![]()
Şartları ne profesör rütbesiniHepinize tekrardan merhabalar forum. Şu anda. Bu mesaj ile profesör oldum. Teknoloji konusunda yardım ettiklerim ne mutlu onlara. Teknoloji hakkında bana yardımcı abi,abla ve kardeşlerime teşekkür ederim![]()