merhaba bana her dersden soru çözen bi uygulama lazım e ödev gibi de olabilr ama genelde sistem kendisi çözerse daha iyi olur çünkü sonucu yanlış çıkmaz her neyse biz konumuza dönelim bana bi uygulamama tavsiyesi yaparmısınız.
Kusura bakma ama ne anlatmak istediğini gerçekten anlamadım.merhaba bana her dersden soru çözen bi uygulama lazım e ödev gibi de olabilr ama genelde sistem kendisi çözerse daha iyi olur çünkü sonucu yanlış çıkmaz her neyse biz konumuza dönelim bana bi uygulamama tavsiyesi yaparmısınız.
PhotoMath gibi bir uygulama mı istiyorsunuz acaba? Soruyu biraz daha düzgün sorarsanız daha kolay anlaşılabileceğini düşünüyorum.merhaba bana her dersden soru çözen bi uygulama lazım e ödev gibi de olabilr ama genelde sistem kendisi çözerse daha iyi olur çünkü sonucu yanlış çıkmaz her neyse biz konumuza dönelim bana bi uygulamama tavsiyesi yaparmısınız.
O sadece işlemleri yapar, yapay zeka istiyor galiba.PhotoMath gibi bir uygulama mı istiyorsunuz acaba? Soruyu biraz daha düzgün sorarsanız daha kolay anlaşılabileceğini düşünüyorum.
O zaman PhotoMath'e bakabilirsiniz diye düşünüyorum.kusura bakmayın işim vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kamerasıyla foto çekecem bana cevabını ayrıntılı bir şekilde gösterecek bunu demek istedim.
merhaba bana her dersden soru çözen bi uygulama lazım e ödev gibi de olabilr ama genelde sistem kendisi çözerse daha iyi olur çünkü sonucu yanlış çıkmaz her neyse biz konumuza dönelim bana bi uygulamama tavsiyesi yaparmısınız.
O soru çözemez yalnız, sadece kamera ile çalışan bir hesap makinesi, ek olarak işlemlerin nasıl yapılacağını basit bir şekilde anlatıyor.kusura bakmayın işim vardı
ben kamerasıyla foto çekecem bana cevabını ayrıntılı bir şekilde gösterecek bunu demek istedim.
ozaman e ödev gibi bi site varmı sorularımı çözecek?O soru çözemez yalnız, sadece kamera ile çalışan bir hesap makinesi, ek olarak işlemlerin nasıl yapılacağını basit bir şekilde anlatıyor.
buna bakın Microsoft Math Solver - Apps on Google Playama bunlar gibi deyil e ödev gibi yani sorular 7.sınıf sorusu ben 7.sınıfım örnek matematik den sorum var oran orantı böyle.
böyle değil işte e ödev gibi.
ben bunu kullanıyorum çok iyi Sor Bilene - Ücretsiz Soru Çözme Programı - Apps on Google Playböyle değil işte e ödev gibi.
bunun gibi işte.ben bunu kullanıyorum çok iyi Sor Bilene - Ücretsiz Soru Çözme Programı - Apps on Google Play
siz insan mı çözsün istiyorsunuz yapay zeka mıben sorunun fotosunu çektim bi paragraf halinde o sorunun ne istediğini anlayıp sorularımı karşıma getirecek mesal alinin 2 elması vardı babası 3 elma daha vderdi alinin kaç elması olmıştur bu sorunun cevabını gösterecek.
bunun gibi işte.
2 side olabilir yeterki sonucu doğru olsunsiz insan mı çözsün istiyorsunuz yapay zeka mı
o zaman buna bakın Sor Bilene - Ücretsiz Soru Çözme Programı - Apps on Google Play2 side olabilir yeterki sonucu doğru olsun
bunları kim çözüyot.
insanlar çözüyor,genelde öğrencilerbunları kim çözüyot.