Pro Evolution Soccer 2012 Çıktı!

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
3 gündür oynuyorum monotonluktan çıkmış oyun. Futbol hayatı modu çok iyi olmuş. Transfer edilmek için kendimi kasıyorum :-) master lig e de başlayacağım yakında bakalım o nasıl. Ben yama ile türkçe yaptım spiker fransız ama olsun şimdilik sorun değil. Türkçe spiker çıksın onu indireceğim direk :-)

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pes 2012 full isteyen pm gelsin site içi reklam yasak sanırım üstelik oyunu türkçe yapabiliyorsunuz ama spiker hariç daha tr spikerin dil paketi yayınlanmadı

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Pes 2012 de Türkçe Spiker olacak mı? Yoksa Menümü Türkçe Olacak...Reloaded Sürümü Ne durumda.......Bilgisi olan varsa Link atsın..........

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Menü Türkçe yapılabiliyor sanırım türkçe spiker şu an yok reloadad sürümünün linkini pmden verbilirm

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çıktımı Reloaded. Daha çıkamdı Diye biliyorum.Repack olmasın Reloaded.6-7 Gb arası olacak Cashpoint.Varsa link atarmısın.
mustafakeskiin[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
türkçe spikeri konami yapmıyor başka bi site var o yapıyor onun çıkmasına daha çok var

ismailinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
reloaded gec kaldı bu sene sanki. Diger sürümler yerine ısrarla reloaded ı bekliyorum. Millet oyunu söktü, gözümün önünde ps cafeler çatır çatır oynatıyo, biz hala oyunu yüklücez. Ama olsun Reloaded tan başkası yalan.

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Geçen sene 1 ekimde reloaded çıkmıştı sanki tarih tekerrür eder mi acaba :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Reloaded sürüm çıksa artık

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
reloaded yada herhangi bir grup sürüm çıkartmak zorunda değil :) isterlerse çıkartırlar istemezlerse çıkmaz maaşlı elemanlarmış gibi konuşmayı, tarihler vermeyi bırakın bence, gelirse gelir..

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Biz çıkarmak zorunda demedik zaten pes düşmanlığını bizlere de yansıtma biz sadece zevkine oynuyoruz onu bunu aşağılamak için değil.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
benim düşmanlığım pese değil senin gibi boş konuşanlara. Ayrıca pes düşmanı nedir, oyun la bu...

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne dedim boş oldu şimdi. Kendine göre bahaneler uydurma. Oyun diyorsun ona buna sataşıyorsun yeri gelir fifa oynarım yeri gelir pes oynarım. Çünkü; sözde demiyorum senin gibi gerçekten oyun bunlar. İki oyunu takip ederim, birbirleriyle rekabet etsinler kendilerini geliştirsinler. Biz de daha güzel oyunlar oynayalım. Benim derdim sadece bu.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
çok güzel olmuş pes 2012 görüntüler gerçekçilik topların gidişini çok beğendim.

bu saydıklarım fifadan çok daha iyi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ne dedim boş oldu şimdi. Kendine göre bahaneler uydurma. Oyun diyorsun ona buna sataşıyorsun yeri gelir fifa oynarım yeri gelir pes oynarım. Çünkü; sözde demiyorum senin gibi gerçekten oyun bunlar. İki oyunu takip ederim, birbirleriyle rekabet etsinler kendilerini geliştirsinler. Biz de daha güzel oyunlar oynayalım. Benim derdim sadece bu.

senin oynadığın oyuna ve sana sataştığım, senin hangi oyunu oynadığına laf ettiğim mesajımı gösterirmisin? gerçekten hangi lafım seni rahatsız ettide böyle yakındın onu merak ettim.. Hangi mesajım senin oynadığın yada oynamadığın oyun benim umrumdaymış izlenimini verdi sana?

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0

katılıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
soruma cevap vermiyorsun al işte en baştada dedim boş konuşuyorsun:) hersenesini teranesini boşkoy, nerde sana saldırdım onu de bende sana hak vereyim.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bi oyun yüzünden tartışmaya gerek yok arkadaşlar herkes kendi zevkine göre oynasın boşverin

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hala aynı yanlışı yapıyorsunuz oyuna nerde laf ettim ki oyun yüzünden tartışalım? 5 sayfa olmuş hangi mesajım oyuna yada sizin hangi oyunu oynadığınıza? reloaded nerde? nezaman çıkar? hangi saate çıkar? bilen varsa söylesin? neden çıkmadı? sorularına gayet olası gereken cevabı verdim. pes kelimesini bile kullanmadım hangi oyunu neden oynadığınız zerre kadar umrumda değil beni ilgilendiren benim ne oynadığım.

nys kalın sağlıcakla biri bir laf atar diğeri ona katılır ne güzel forum bu forum...

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Her sene bunu diyorum ben de zaten. Herkesin fenomenolojik alanı var diyorum oynayın kafanıza göre.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hala aynı yanlışı yapıyorsunuz oyuna nerde laf ettim ki oyun yüzünden tartışalım? 5 sayfa olmuş hangi mesajım oyuna yada sizin hangi oyunu oynadığınıza? reloaded nerde? nezaman çıkar? hangi saate çıkar? bilen varsa söylesin? neden çıkmadı? sorularına gayet olası gereken cevabı verdim. pes kelimesini bile kullanmadım hangi oyunu neden oynadığınız zerre kadar umrumda değil beni ilgilendiren benim ne oynadığım.

bu mesajları atman bile gereksiz , realoded sürümün çıkmasını isteyenler meraklarını bu konuda dile getiriyor , senin yorum atarken ki amacını anlıyamadım ki ben ? isteyen istediğini yazar istediği beklenti içine girer , realoded ekibinin bi zorunluluğu yok ama çıkartacaklarını biliyoruz geçte olsa , oynamak için o sürümü bekleyenler sabırsızlanıyor olay bu kadar .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
merakınızı dile getirmeniz en tabi hakkınız ama benim istediğim konuya istediğim mesajı atmam gereksiz. Tamam bana cevap vermeyi bırakın kimle neyi tartığıma bakıyorum zaten gerçekten gereksiz olan bu.
iyi forumlar...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
merakınızı dile getirmeniz en tabi hakkınız ama benim istediğim konuya istediğim mesajı atmam gereksiz. Tamam bana cevap vermeyi bırakın kimle neyi tartığıma bakıyorum zaten gerçekten gereksiz olan bu.
iyi forumlar...

Be bişey tartışmıyorum şahsen , sen birşey tartışıyorsan bilemiycem , sadece bu diyalogların gereksiz olduğunu dile getirdim . Neyse uzatmanın manası yok .

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu oyun teknosaya bile geldiyse neden orjinal türkçesini nette bulamıyoruz bunu uzun cümleler kurmadan açıklayacak kimse var mı ?

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Bu oyun teknosaya bile geldiyse neden orjinal türkçesini nette bulamıyoruz bunu uzun cümleler kurmadan açıklayacak kimse var mı ?
Coklu dil paketi oldugu icin ekstra spiker ekleme dosyalarida oldugu icin gerek duymuyorlar.