Prison Break Erken Final Yapabilir!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
prison-break-bitebilir.jpg

Yayınlanmaya başlayalı henüz 5 hafta olmuşken, “Prison Break“in oldukça düşük seyreden reytingleri, dizinin bu sezonki kaderini belirleyecek. Kötü haberlerden biri, dizinin sezonun sonuna kadar sürmeyebileceği ve finali erken yapabileceği; öteki kötü haber ise, bu finalin dizinin büyük finali olabileceği.

“Prison Break“in uygulayıcı yapımcısı Matt Olmstead, dizinin ilerki bir zamanda birden bitebileceğini bildirdi. Olmstead, son birkaç haftadır oldukça kötü seyreden “Prison Break” reytinglerinden ötürü, Entertainment Weekly’e şöyle bir demeç verdi: “Seri olarak devam eden dizilerde bir son kullanma tarihi vardır. Eğer bu sezon son olacaksa, bunun için ağlayıp zırlamaya gerek yok çünkü ekibimizle iyi bir iş yaptık ve 4. sezon olarak elimizde hala iyi bir hikaye var.”

Dizinin sezonun tamamını bile getiremeyebileceğini söyleyen Olmstead, yazarların serinin sonu için uygun bir finali her zaman yazabileceklerini belirtti. Olmstead, “Elimizde bir sezon finali var, ancak biz bunu sezon finali olarak da, dizinin finali olarak da kullanabiliriz” dedi.

Ancak Olmstead, dizinin yapımcılarının 4. sezona yine de ılımlı baktıklarını ve bunun izleyiciler tarafından da desteklenmesinin memnun edici olduğunu söyledi. Yani 4. sezon öyle ya da böyle bu sezon boyunca devam edecek, fakat sezon ortasına kadar mı yoksa sonuna kadar mı olacağını ilerleyen bölümlerin reytingleri belirleyecek.

kaynak

ilk iki bölümden sonra haliyle bende de negatif bir etki bıraktı, şirketi boşverin biz dünyayı kurtaralım.
bkz. Heroes

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ben Prison Break'ı çok beğendim. Bence öyle sapa saran bir seneryosu yok ( Bkn. Lost) o yüzden izlenebilinirliği yüksek. Tabi herkes beğenmeyebiliyor :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yabancı dizileri hafta sı haftasına izlemek yerine sezon bitince indirmeyi tercih ediyorum. Öteki türlü bi bölüm izle sonra bi hafta bekle işin yoksa :D Ama indirip izlemekte bi kaç günde sezonun bitmesine neden oluyo :D . Prison Break a başlamadm daha lost yeni bitti sıra bunda bakalım nasıl.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel bir dizi fakat hep olaylar aynı şekilde ilerliyor. Örneğin ana karakterlerimiz kötü bir durumda kalıyor (biz öyle sanıyoruz) ama anlaşılıyor ki kendi planıymış. Bunun gibi birkaç şaşırtmaca şekli daha var. 3. sezonun 7. bölümünde kaldım en son.
Lost dizisine gelince ben 4 sezonu iki defa seyrettim ve kısa sürse bir defa daha seyrederdim. Bence tv tarihinin en iyi dizisi.

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Geçenlerde lostu açtım geçen bölüm adamlar sayılarla uğraşıyolardı şişman adam adadan kaçmaya çalışıyolar ama bi yandan kentte geziyo bi adam var hem adada takılıyo hem ameliyat yapıyo hiç ayıkamadım :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Prison Break'in 4. sezonunu izlemeye başlayıp da tad alabilen varsa bravo valla, o kadar saçmaladılar ki nerde eski Scofield nerde o Fox River...

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçenlerde lostu açtım geçen bölüm adamlar sayılarla uğraşıyolardı şişman adam adadan kaçmaya çalışıyolar ama bi yandan kentte geziyo bi adam var hem adada takılıyo hem ameliyat yapıyo hiç ayıkamadım :D

zuhaha süpersin ;)

Prison Break'in 4. sezonunu izlemeye başlayıp da tad alabilen varsa bravo valla, o kadar saçmaladılar ki nerde eski Scofield nerde o Fox River...

kötü olan amerikan başkanı ile amerikanın gündemine oturan iki kardeşin şimdi hiçbirşey yokmuş gibi hayalarına devam etmesi. fox river'da birçok karakter ve konu vardı, burada sadece kartın peşindeler o da biraz kötü

4. sezon bence o kadar kötü değil, yeni siyah ajan, t-bag, sucre yine çok iyiler.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi s4e6 yı izledim seneryo değişsede her bölüm kendi içinde güzel:kiss:

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bölümler güzel evet ama ilk bölümlerde herşey çok hızlı gelişti. "Nooluyor be" demekten kendimizi alamadık. O yüzden reytinglerde sıkıntı var sanırım.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hala başlayamadım....

Bu gidişle de zor neysee :)

sawyer_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım o dizi öle izlenmez o dizide flashbackler var adadaki insnaların geçmişteki hayatlarındna sahneler o gördüğün ameliyat sahneleri filan sne bi ilk sezondan izlemeye başla ne dediğimi anlayacaksın

sawyer_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim sana katılıyorum halen izliyorsam birinci ve ikinci sezon hatrına izliyorum bu diziyi helede ilk sezon bir an için bölümler gözümün önünden flashback gibi geçti hemde high defenation süperdi ya full heyacan vay be :D:D:D:D

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen... fox river yani 1. sezon güzeldi ama ondan sonra panamadaki hapishane felan derken ki sarah yoktu, yokluğunu çok güzel canlandırdılar geldi bi bo. anlamadım, o kadar özlemden sonra maykıl "you ok" den fazla kelime kullanmaması neyse anlayan anladı...
bu sezonu izlerken kendi mi mal gibi hissediyordum, öküzün trene baktığı gibi bilgisayarın ekranına bakıyordum yaw. Bence bunu bitirsinler Travelers kaldığı yerden tekrar başlasın :)

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence 4. sezonun 7. bölümü en güzel 3 bölüm arasına girer

toparlarlarsa bi daha iyi olur o kadar izledik boşuna gitmesin

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Yha millet bu diziyi izlemiyo gidip saçma sapan dizileri izliyo insanları anlayamıyorum Prison Break Forever.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
8. bölüm 20ekim'de yayınlanacakmış, bir haftalık ara verilmiş :pinch:

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
6 ve 7 gerçekten güzeldi 4. sezonda. sanırım toplamaları gerektiğini anladılar :)

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3haftadır seyretmiyorum tam gaz Heroes. :whistling:
bu arada heroes Lost'a dönmeye başladı, ölen ölmüyor, daha önce diziden çıkan tekrar diziye dönüyor, bence bu dönem dehşet gidiyor... Adamım Sylar'da imana geldi sonunda bi kelime-i şehadet getirmesi kaldı... :)

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben başından beri izliyorum prison breaki çok beğeniyorum. soluksuz izlediğim en iyi sezonu 2. sezondu. daha 4. sezonu indiremedim ama şunu sölemeden geçemicem michael scofield çok yakışıklı =)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi de inkar :razz: :mrgreen:
yarın yeni bölüm çıkacak, t-bag gelince action başladı :excl:

tamam michael 'ın doğa üstü güçleri olmayabilir ama o gönüllerin kahramanı :D
bkz. @lapa_lapa

offoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pb, Lost, Heroes.. bunları zaten nefessiz takip ediyordum.. Son günlerde bunlarıda zamanla bastıracak Life'ı takip ediyorum.. inanıyorumki best one olacak.. ;)

0874936.jpg

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şimdi de inkar :razz: :mrgreen:
yarın yeni bölüm çıkacak, t-bag gelince action başladı :excl:

tamam michael 'ın doğa üstü güçleri olmayabilir ama o gönüllerin kahramanı :D
bkz. @lapa_lapa

şu son bölümleri bir indirsem izliyicem de imkanlar kısıtlı, rapid bekleme süresi~okulda boş bilgisayar/zaman olmayışı işi zorlaştırıyor.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugüne kadar izlediğim diziler içinde en kalitelisi kesinlikle Prison Break oldu. Lost da harika ama bu daha gerçekçi. Bugün itibariyle 4. sezon 8. bölümü izlemiş olacağım. Eğer erken veda ederse üzülürüm. Ayrıca PB 4. sezonda çok daha güzel bir hikayeye dönüştü. Kesinlikle devam etmeli ama biz tavşan olarak dağa küssek de dağ taaa Amerika'da olduğundan habersiz kalacaktır. (:

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Upload edilmiştir herhalde. İndirip izleyeyim.