Prison Break 4. Sezon Mayısta Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmethz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
amaury-nolasco.jpg

“Prison Break“in Sucre(Amaury Nolasco)’si ile yapılan röportajda; aktör, 4. sezonun Mayıs ayı içinde başlayacağını açıkladı. Ayrıca, kendisinin artık hapishanede olduğunu ve T-Bag ve de Bellick ile içeride birtakım çıkar ilişkilerinin yeniden başlayacağını açıklarken Michael ve Linc karakterleri hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını söyledi.

kaynak

synthkey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında dizinin senaryosu bitti bence bundan sonra iş değişti,bakalım neler olacak.bu diziden sonra lost u bırakmıştım fakat S4E5 den itibaren o da yeni bi boyut kazandı.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
synthkey dedi ki:
aslında dizinin senaryosu bitti bence bundan sonra iş değişti,bakalım neler olacak.bu diziden sonra lost u bırakmıştım fakat S4E5 den itibaren o da yeni bi boyut kazandı.
aynen ya dehşet bir bölümdü süper ^^

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lost senaristleri hep böyle yapıyor |) dikkat edin ilk 5ve son5bölüm hep bomba oluyor, aradakilerin hepsi senaryoyu ilgilendirmeyen bölümlerle şişiriliyor ;)
lost'u ilk senesinden beri seyrediyorum 3sezon berbarttı !!! emeğim boşa gitmesin diye bırakamadım :) ama yine s4e5 çok güzeldi, izlemeye devam :*

pb ise çok ayrı bir dizi, sadece 1bölüm izleseniz bile sizi ekrana bağlıyor, birde bu tür senaryoları seviyorsanız tadından yenmez :$ (L)

bir planım var :D :D