Prens'in Sinema Macerası Devam Ediyor

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Oyun dünyasında büyük başarı kazanan Prince of Persia şimdi şansını beyaz perde de deniyor. Önümüzdeki aylarda gösterime girecek olan yapımla ilgili yeni bir fragman yayınlandı.

Ubisoft'un satış rekorları kıran Prince of Persia serisi, geçtiğimiz yaz başlayan çekimleriyle birlikte sinema dünyasına da atım atmıştı. Karayip Korsanları'nın da yapımcısı olan Jerry Bruckheimer prensin dijital dünyadan beyaz perdeye geçişi için her türlü yatırımı yaptı.
Üçleme olarak düşünülen seri temel olarak zamanın kumları konseptini örnek alıyor. Ancak, senaristler ve yapımcı ekip oyunun senaryosunu bir hayli değiştirdi.

[SDNTV]http://moviesmovies.ign.com/movies/video/article/107/1073256/pop_mov_trl2_030110_flvlowwide.flv[/SDNTV]

Efektleri kadar oyuncu kadrosu da göz dolduruyor
Görsel efektleriyle göz dolduracak olan film aynı Karayip Korsanları gibi mizah yüklü aksiyon sahnelerine sahip olacak.
Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde, Jake Gyllenhaal Prens Destan'ı, Ben Kingsley Nizam'ı Alfred Molina ise Sheik Amar'ı canlandıracak. 28 Mayıs'ta gösterime girecek olan filmle birlikte yeni bir Prince of Persia oyunun daha çıkması bekleniyor.
:: Prince of Persia serisi bu değişikliklere rağmen başarılı olabilecek mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
güzel bir film geliyor inşallah çıksada gitsek :D

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu videoları izlerken hep tam ekrana geçiyor ve görüntü çok kötü oluyor buna engel olmanın bi yolu var mı?

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
merakla belkiyorum.umarım beklediğime değer

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu konuyu görünce aklıma yıllar önce dos ta oynadığımız prince oyunu geldi.hey gidi günler hey.
filmi de ilgi çekici olabilir.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu film güzel olacak, normalde bilgisayar oyun filmleri güzel olmaz...