Yardım Powercolor Ati PCS+ HD5870 görüntü gelmiyor

Skorzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dün abimin bilgisayarından aldığım ekran kartı bugün kendi bilgisayarımda ekran vermiyor, driverleri kurduğumda amd catalyst managere ise özellkiler düşmüyor. Dxdiagdan baktığımda ise vram: 0 görünüyor. Ekran kartı 5 ay önce zaten bu bilgisayarda çalışıyordu fakat şuanda çalışmıyor.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Abinin bilgisayarina tekrar takip dener misin?

Skorzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abinin bilgisayarina tekrar takip dener misin?
abim şuanda şehir dışına gitti ve kasayı yanına aldı. Ekran kartının çalıştığına eminim. Çıkışı vga dan dvi dönüştürücü olarak alıyorum. Taminimce bilgisayar dönüşütürücüyü desteklemiyor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
abim şuanda şehir dışına gitti ve kasayı yanına aldı. Ekran kartının çalıştığına eminim. Çıkışı vga dan dvi dönüştürücü olarak alıyorum. Taminimce bilgisayar dönüşütürücüyü desteklemiyor.
Dönüştürücüde sorun vardır.

Skorzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dönüştürücüde sorun vardır.
dönüştürücüyüde aynı abimin kasasından almıştım sıkıntısız çalışıyordu. Büyük ihtimalle monitor dönüştürücüyü desteklemiyor. Hdmiyı vga dönüştürücü satın alacağım yarın son çare

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
dönüştürücüyüde aynı abimin kasasından almıştım sıkıntısız çalışıyordu. Büyük ihtimalle monitor dönüştürücüyü desteklemiyor. Hdmiyı vga dönüştürücü satın alacağım yarın son çare
Kablodada sorun olabilir.Dönüştürücüdede olabilir.Piyasadaki çoğu dönüştürücü bozuk zaten.DARK'ın ürünlerine bak.

Skorzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kablodada sorun olabilir.Dönüştürücüdede olabilir.Piyasadaki çoğu dönüştürücü bozuk zaten.DARK'ın ürünlerine bak.
1_org_zoom.jpg

(imax) abim bu dönüştürücünün çalıştıracağını söyledi eskiden oda bundan kullanıyormuş, dönüştürücüde ek olarak elektirik girişi olduğu için çalıştığını tahmin ediyorum.