Power point yardım

demirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben power point programında 20 sayfalık bi sunum yapcam ve sunumun geneline sadece bir müzik koymak istiyorum ama sunu da diğer sayfaya geçtiğinde müziğin diğer sayfadan aynı şekilde devam etcek şimdiden tşk.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İlk sayfaya müziği eklediğinde çıkan müzik simgesine çift tıklayınca üstte seçenekler çıkacak."Ses çal" yazan kısmı "slaytlarda yürüt" olarak ayarlarsan tüm slaytlarda çalmaya devam eder ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Denedim olmuyor ???

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
elektr10 dedi ki:
amesfa dedi ki:
Denedim olmuyor ???
Nerde sorun çıkıyor?

İlk sayfaya müziği ekliyorum simgeye çift tıkladığımda seçenek çıkmıyor direk olarak müzik çalmaya başlıyor, eklemek istediğimiz müzik formatlarında sınırlama varmı power point'te

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım, Office'nin hangi sürümünü kullanıyosun bilmiyorum. Ama sana 2003 ve Xp olarak söyle söyleyebilirim. Sagda bulunan animasyon seçeneklerinden Slayt geçine geliyorsun. Ordan ses efektine tıklayıp en alttan diger ses seçenegine tıklıyorsun ve açılan pencereden müzigi seçiyorsun. Burda dikkat etmen gereken nokta ekleyecegin müzigin *.wav uzantılı olması lazım. Degilse powerpoint kabul etmez. Sesi belirledikten sonra Sagdaki pencerede iki seçenek daha var. Onlarda sesin otomatik veya fareye tıkladıgında başlasın seçenekleri. Hangisini istiyorsan onu tikleyip digerinin başındaki tiki kaldırıyorsun.

Gelelim Office 2007 için;
Yukardaki sekmelerden Animations'a geliyorsun. Transition sound(Geçiş Sesi) seçeneginden Other sound(Diger Ses) gelip açılan pencereden seçiyorsun.

Bendeki Office 2007 ingilizce oldugu için o şekilde yazdım. ^^

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Sorun bende waw uzantılı ses dosyası olmaması.

prens2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende birşey soracağım 2003 pdf ye internetten nasıl animasyon resmi ekleniyor!!!

prens2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende birşey soracağım 2003 pdf ye internetten nasıl animasyon resmi ekleniyor!!!:helpsmilie::helpsmilie: