Power Bank ---Taşınabilir bataryanız---2600 mAh

Sizce Ürün Gerekli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özelliği:
Herhangi birzaman kontrol etme,
* Gelişmiş akıllı koruma çipin kullanılması, aşırı şarj koruması, deşarj, deşarj koruması, aşırı yük koruması çip, kısa devrekoruması, kaçak akım koruması ve beş ağır güvenlik koruması.
* Lityum-iyon polimer, uzun ömürlü, daha fazla güvenlik
USB bağlantı noktası
* güç kaynağı çıkış fişi, veri uzaklıkta güç sorunları, her zaman elektrik talebinin de cep telefonu şarj ile, herhangi bir zamanda, herhangi bir zamanda gerçekleştirilebilir.

Uyumluluk:
* Genel kategorileri: Nokia, Motorola, HTC, Samsung, LG, Blackberry, Sony Ericsson, vb gibi iPhone, iPod, çoğu cep telefonu,
* Genel kategorileri: Oyun konsolları, PSP1000/2000/3000. NDSL. NDSi. GPS, vs
* Dijital genel kategoriler: ipod.Ipad, DV. DC. MP3, MP4, PDA. P100

Paket içeriği:
* 1 x Güç Şarj Cihazı
Whoslae-Fragrance-sweet-smell-Power-Bank-2600mah-5-colors-Dual-USB-Output-Universal-Battery-Charger.jpg

FİYAT 20 TL dir ... ALMAK İSTEYEN PM İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş açıklamadan hiçbirşey anlamadım doğrusu bende s4 var şimdi onu şarj edebilcek miyim bataryayı full doldurur mu

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gittigidiyor ilanı varmı acaba.

hocam malesef şimdilik bulunmamakta...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş açıklamadan hiçbirşey anlamadım doğrusu bende s4 var şimdi onu şarj edebilcek miyim bataryayı full doldurur mu

hocam s4 ün bataryasıda tam olarak 2600 mAh olduğu için fulleme imkanı var ancak 2600 limit olduğu için tam %100 yapmayabilir ama en az %90 olacaktır diye düşünüyorum her telefonla deneme imkanım olmadı ...

arkadaşlar ürünler şu anda bitti en geç 2 hafta içinde tekrar elimde olacaktır ... Ayırt etmek isteyen olursa pm ile ulaşabilir ...

şöyle açıkliyim arkadaşlar normal telefonu şarj eder gibi bu cihazı şarj ediyorsunuz sonra da bu cihazı istediğiniz yere götürüyorsunuz usb ile şarj ediyorsunuz ...

images

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Çok güzel bir alete benziyor ama 1-2 adet sorum bulunmakta ilki içindeki batarya 2600 mah diyelim bu en fazla 1300 mahlık bir telefonu bir kere fuller bana göre çünkü birbirine bağlı iki batarya birbirini eşitleyene kadar elektron alışverişinde bulunabilir senin telefonun diyelim tam 2600 mah bu doldurucuda 2600 mah senin jarj bitince bunu takarsan telefonun 1300 mah dolar ikiside birbirini eşitler ben gördüğüm elektirik fizik derslerinden böyle öğrendim yanlışım varsa düzeltin.
2. si 20 tl olacağına göre çin malı ,çin malı bataryaların kalitesinin nasıl olduğunu bilmiyoruz 3-4 ay içinde ölebilir batarya.

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok güzel bir alete benziyor ama 1-2 adet sorum bulunmakta ilki içindeki batarya 2600 mah diyelim bu en fazla 1300 mahlık bir telefonu bir kere fuller bana göre çünkü birbirine bağlı iki batarya birbirini eşitleyene kadar elektron alışverişinde bulunabilir senin telefonun diyelim tam 2600 mah bu doldurucuda 2600 mah senin jarj bitince bunu takarsan telefonun 1300 mah dolar ikiside birbirini eşitler ben gördüğüm elektirik fizik derslerinden böyle öğrendim yanlışım varsa düzeltin.
2. si 20 tl olacağına göre çin malı ,çin malı bataryaların kalitesinin nasıl olduğunu bilmiyoruz 3-4 ay içinde ölebilir batarya.
hocam ilk olarak bazıları doğru bazıları yanlış benim 1 sene kullanıp kaybettiğim cihazdır kendisi tabi şimdilik deneme fırsatım olmadı ancak enerji kaybı konusunda haklısınız fakat 1300 kadar enerji kaybı olmuyor çin markası var çin markası var her çin markasına kötü gözüyle bakmamak lazım sonuçta üst seviye telefonların ve teknoloji aletlerinin üretimi çinde yapılmakta ben 1 sene boyuncada performansta azalma görmedim ... ben 15 liraya daha çok satıp daha çok kar edeceğim üüründe satardım ama patlak verirdi biyerden sonra memnuniyetsizlikler artardı...

Bur-Sa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

2600 mah yedek şarj ünitesinin tam olarak 2600 mah bir pili ful şarjlaması beklenemez ama bunu iki pili birbirine bağlamak gibi de düşünmemek lazım. Bu ürünün yuvarlak metal olan modelini kullandım (http://www.nettpazar.com/power_bank_portatif_harici_batarya). İçerisinde pilin dışında bir takım devreler var ve kendi pili tükenene kadar şarj etmeye devam ediyor, dengelenmiyo yani telefonun piliyle. iPhonela Samsung S3ü ful şarj ediyodu sanırım s4ü de ful olmasa da fule yakın şaj eder.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
2600 mah yedek şarj ünitesinin tam olarak 2600 mah bir pili ful şarjlaması beklenemez ama bunu iki pili birbirine bağlamak gibi de düşünmemek lazım. Bu ürünün yuvarlak metal olan modelini kullandım (http://www.nettpazar.com/power_bank_portatif_harici_batarya). İçerisinde pilin dışında bir takım devreler var ve kendi pili tükenene kadar şarj etmeye devam ediyor, dengelenmiyo yani telefonun piliyle. iPhonela Samsung S3ü ful şarj ediyodu sanırım s4ü de ful olmasa da fule yakın şaj eder.
anladım teşekkür ederim.

deep435

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
99 tl'ye miturkey.net sitesinden 10400mah mii cihazı aldım. gayet güzel. 4 defa note2 şarj ediyor. yurtdışından daha ucuza alınabilir ama paketlerin gümrükten geçmeme riski var ve orijinal olmama durumu da söz konusu hem de beklemeye gerek yok haftalarca.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle şunu söyliyim. Bilmediğiniz marka hiçbir taşınabilir şarj aletini almayınız!!!

Bu güne kadar çok powerbank'lar kullandım. Arkadaşın dediğinide kullandım. Benım telefonum Galaxy S3, 2100 MAh bataryası var. %40'a gelmeden bitiyor. İnanın 2600 MAh. diyorlar ama 1000 MAh bile değil. Ayrıca 20 TL çok fazla n11.com'da aynı ürün 10TL'ye satılıyor.

Nerdeyse hepsi böyle. Size önerim bu powerbank'dır.