Posterler ve facebook şablonları

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Dosya boyutu 1,65 gb tır.

http://turbobit.net/93nuij5u4kkl.html

2aje040.jpg

15gbkie.jpg

143gcgp.jpg

im72gj.jpg

35jjdrr.jpg

2qd4l1c.jpg

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Hocam bu şablonları düzenleyip üniversitenin bir etkinliğinde kullansak herhangi bir telif hakkı sorunu olur mu?

yabancı kaynaklı malzemeler olduğu için eğer internete de yayınlamayacaksanız sorun olacağını zannetmiyorum

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yabancı kaynaklı malzemeler olduğu için eğer internete de yayınlamayacaksanız sorun olacağını zannetmiyorum
Facebook sayfalarında paylaşılır ama öyle çok fazla yayılacağını sanmıyorum. Üniversitenin sayfasında değil tabi. Etkinliği düzenleyen arkadaşların kendi profillerinde ve etkinlik sayfalarında paylaşırlar. Poster yapıp okula asılma durumları var. Yani sorun olmaz diyorsunuz di mi?

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Facebook sayfalarında paylaşılır ama öyle çok fazla yayılacağını sanmıyorum. Üniversitenin sayfasında değil tabi. Etkinliği düzenleyen arkadaşların kendi profillerinde ve etkinlik sayfalarında paylaşırlar. Poster yapıp okula asılma durumları var. Yani sorun olmaz diyorsunuz di mi?

Bireysel kullanımlarda pek sıkıntı çıkmaz sanırım.Ben bunlarda bir tanesini şu an kendi profilimde kullanıyorum şu ana kadar problem olmadı

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Böyle şablonlar mablonlar bizi bozar..