xxmolinaxx
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 105
Hocam bu şablonları düzenleyip üniversitenin bir etkinliğinde kullansak herhangi bir telif hakkı sorunu olur mu?Dosya boyutu 1,65 gb tır.
Hocam bu şablonları düzenleyip üniversitenin bir etkinliğinde kullansak herhangi bir telif hakkı sorunu olur mu?
Facebook sayfalarında paylaşılır ama öyle çok fazla yayılacağını sanmıyorum. Üniversitenin sayfasında değil tabi. Etkinliği düzenleyen arkadaşların kendi profillerinde ve etkinlik sayfalarında paylaşırlar. Poster yapıp okula asılma durumları var. Yani sorun olmaz diyorsunuz di mi?yabancı kaynaklı malzemeler olduğu için eğer internete de yayınlamayacaksanız sorun olacağını zannetmiyorum
Facebook sayfalarında paylaşılır ama öyle çok fazla yayılacağını sanmıyorum. Üniversitenin sayfasında değil tabi. Etkinliği düzenleyen arkadaşların kendi profillerinde ve etkinlik sayfalarında paylaşırlar. Poster yapıp okula asılma durumları var. Yani sorun olmaz diyorsunuz di mi?
Peki hocam sagolasin, paylasimlar icin tesekkurlerBireysel kullanımlarda pek sıkıntı çıkmaz sanırım.Ben bunlarda bir tanesini şu an kendi profilimde kullanıyorum şu ana kadar problem olmadı
Böyle şablonlar mablonlar bizi bozar..
İyi kullanımlar.Teşekkürler hocam güzel paylaşımlar