Portable Program Yapmak İçin: Cameyo

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Eminim ki kurulum gerektirmeyen programları siz de benim gibi çok seviyorsunuz...bunun için yapmanız gereken çok basit...önce Cameyo'yu sisteminize kurmanız gerekiyor. Cameyo çalışırken yeni bir programın kurulumunu yaptığınızda, Cameyo bu yeni programın kurulumunu taşınabilir bir paket halinde yapmanıza olanak sağlıyor. Böylece daha sonrasında bir USB bellek içerisinde dilediğiniz programı rahatlıkla taşıyabilir ve istediğiniz bilgisayarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Son sürümü indirmek için: Cameyo | Free Application Virtualization

Not: verildiyse konuyu silebilirsiniz

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben camstudio programını deneme amaçlı portable yapmıştım ama hiç sıkıştırma yapmadığını düşünüyorum.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
eyvallahh ,denemek lazım evet :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim için Admuncher programını portable yapıp bi yere upload edip linkini verebilirmisiniz... Ama şunu belirteyim Ad muncher ın 30 günlük deneme süresini bitirmemiş olmanız gerek...

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
ben jdownloader,winmap,exa radyo ve opera tarayıcısında denedim ve sadece opera da sorun yaşamadım.Diğer programlar da sorun oluştu,portable olmadı.Nsis ile portable yapılabiliyormuş ama iyi bir anlatım bulamadım.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
arkadaşlar bende sorun çıkmadı ben de paylaştım....sorun yaşayanlar kusura bakmasın...