Emre Özdoğan
SDN
TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum, sağlayıcım Türknet. Modemde port yönlendiriyorum fakat sitelerden sorgulama yaptığımda kapalı görünüyor. Nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim? Türknet ile görüştüm onlarla alakası yokmuş.
ISS değiştirdin mi?TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum, sağlayıcım Türknet. Modemde port yönlendiriyorum fakat sitelerden sorgulama yaptığımda kapalı görünüyor. Nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim? Türknet ile görüştüm onlarla alakası yokmuş.
Geçici port açmak için ngrok kullanabilirsiniz..TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum, sağlayıcım Türknet. Modemde port yönlendiriyorum fakat sitelerden sorgulama yaptığımda kapalı görünüyor. Nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim? Türknet ile görüştüm onlarla alakası yokmuş.
İss neden değiştireyim port açamıyorumISS değiştirdin mi?
Teşekkür ederim bakarım bunaGeçici port açmak için ngrok kullanabilirsiniz..
Yok yok, onu sormadım. Önceden ISS değişmiş miydin?İss neden değiştireyim port açamıyorum
Kullanımdayken test ettim :/O sitelerin portu test edebilmesi için o portun kullanımda olması gerektiğini duymuştum port kullanımdayken test etme ihtimaliniz var mı?
Ha evet, Türk Telekom'dan Turknet'e geçtim aynı modemleYok yok, onu sormadım. Önceden ISS değişmiş miydin?![]()