polonik_offical
Öğrenci
Polonyanın Poznan şehrinde üretim mühendisliği üzerine Yüksek lisans yapmaya geldim ve şu an Varşova'da 7 yıldır yaşıyorum ve hayatımdan memnunum
Kiz erkek farketmez. Soru sor cevap verirler, çok saygılılar ve sabırlılar.
Her yer temiz, kuralli. Trafikte rahatsin arac yoksa bile kirmizida yayalar duruyor, cevrede hic arac yok ben de ortama uyuyorum tabi yaya ya yesil yanmasini bekliyoruz?
Türkiyeye gelince yok verdiğimde insanlar alışmamış , geçmiyorlar ve arkadaki araçlardan ne kornalar geliyor inanamazsınız.
Şuan Polonya pandemiden sonra pahalaştı. Polonya'da yaşam standartları çok düştü.( enflasyon , para biriminin düşmesi vs )
Her yer ağaç, park, bahçe. Korna sesleri yok
Toplu taşıma cok gelismis.
Ve inanılmaz beğendim. Sorularınız varsa alayım.
Youtube kanalıma beklerim.
www.youtube.com
Kiz erkek farketmez. Soru sor cevap verirler, çok saygılılar ve sabırlılar.
Her yer temiz, kuralli. Trafikte rahatsin arac yoksa bile kirmizida yayalar duruyor, cevrede hic arac yok ben de ortama uyuyorum tabi yaya ya yesil yanmasini bekliyoruz?
Türkiyeye gelince yok verdiğimde insanlar alışmamış , geçmiyorlar ve arkadaki araçlardan ne kornalar geliyor inanamazsınız.
Şuan Polonya pandemiden sonra pahalaştı. Polonya'da yaşam standartları çok düştü.( enflasyon , para biriminin düşmesi vs )
Her yer ağaç, park, bahçe. Korna sesleri yok
Toplu taşıma cok gelismis.
Ve inanılmaz beğendim. Sorularınız varsa alayım.
Youtube kanalıma beklerim.
POLONIK OFFICAL
Merhabalar Ben Hüseyin, Polonik kanalında Polonya hakkında bilgilendirici olmak üzere birçok seyahat videosu paylaşmaktayım. Eğer Polonya veya seyehat vlogla...

Son düzenleme: