dünyanın en hoş görülü polisi türkiye'de amerikan polisine çakı göster seni mermi manyağı yaparlar burada olmaz böyle şeyler.
Aynen öyle hocam katılıyorum. Bunu fırsat bilip avantaja çeviren hainlere ne demeli peki ?
dünyanın en hoş görülü polisi türkiye'de amerikan polisine çakı göster seni mermi manyağı yaparlar burada olmaz böyle şeyler.
Aynen öyle dünyadaki en nazik , hoşgörülü polis Türkiyede tabi komünistlere sorsan dünyanın en çok şiddet uygulayan polisi tabi buldular benim uysal polisimi eleştir babam eleştir.dünyanın en hoş görülü polisi türkiye'de amerikan polisine çakı göster seni mermi manyağı yaparlar burada olmaz böyle şeyler.
molotofçuların avukatlığını yapan arkadaşa sorarsanız fransa, amerika, ingiltere çok çok cici, ama Türkiye tu kaka... yediği ekmeğe pisleyen takımına Allahtan hidayet dilerim, başka bişey de diyemem. maşalıklarını yaptıkları batılı güçlerin içinde yaşamalarını dilemekten başka... görürlerdi o zaman anyayı konyayı...
Helal olsun söylemek istediğim şeyleri fazlasıyla söylediniz.yahu de get, kendini che gauvera mı zannettin anlamadım gitti...
hangi zulümden bahsediyorsun sen yahu, kime zulüm yapmış bu devlet.
ben geçmişte hapislerden, dayaklardan geldim buraya arkadaşım.
bana geçmişimin hikayesini anlattırma.
yaşın kaç bilmiyorum ama, sen zulüm nedir görmemişsin, bilmezsin, bilemezsin.
özgürlük diye milletin otobüsünü, dükkanını yakıp yıkmaksa lanet olsun öyle özgürlüğe...
eğer savunduğun onlarsa evet onlar da, sen de gerçek bir vatan hainisiniz.
başka izahı yok.
burada bize edebiyat yapmaya kalkma, çok zararlı çıkarsın sonra.
hadi bas git işine.
Bu millet yatsın kalksın Bahçeliye dua etsin diyorum başka bişe de demek istemiyorum..
cözüm süreci dediniz yüzlerce kürt gencini öldürdünüz.
Eminim öyledir.
Zcözüm süreci dediniz yüzlerce kürt gencini öldürdünüz.
Hep boyle görmezden geliyorsunuz iste.sonrada vay efendim kürtler çözüm istemiyor diyorsunuz.
Hep boyle görmezden geliyorsunuz iste.sonrada vay efendim kürtler çözüm istemiyor diyorsunuz.