Polis molotof atana karşı silah kullanabilecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
dünyanın en hoş görülü polisi türkiye'de amerikan polisine çakı göster seni mermi manyağı yaparlar burada olmaz böyle şeyler.
Aynen öyle dünyadaki en nazik , hoşgörülü polis Türkiyede tabi komünistlere sorsan dünyanın en çok şiddet uygulayan polisi tabi buldular benim uysal polisimi eleştir babam eleştir.

Amerikada evi olmadığı için sokakta yaşayan adamı suçsuz yere vurdular ondan sonra hırsızın teki kaçtıktan sonra teslim olur olmaz adamı vurup öldürüyorlar. Amerikada geçen aylarda sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Tabi bizim gençlere sorsan amerika çok özgür bir ülke..
Daha neler neler var ingilterede siyaset ile ilgili küfür ettiği için hapse atılan insan bile var hatta bu forumda paylaşılmıştı haber sanırsam. Burda millet birbirine ana avrat sülale sövüyo ( Özgür fikir anlayışı ) hiçbirşey yok ama yaranılmıyo fikir özgürlüğü yokmul Türkiyede...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Her zaman dediğim gibi batıdan, kuzeyden, doğudan gelen/gelebilecek tehditlere karşı durabilmek için Türk ve Arap devletlerinin bir birlik içerisine girmesi kesinlikle şart. Batının ülkelerin başına koyduğu adamlarla olacak iş değil tabiî.

Ülkemizde bu tür yasaların konulması çok da bir şey değiştirmeyecek. Ancak münferit olaylarda işe yarayabilir. Çünkü zaten bir yasal(!) çemberin içine girmişiz. Ecevit-Bahçeli-Yılmaz hükumetinin imzaladığı, 2003'te AKP ve CHP'nin mecliste onayladığı İkiz
(ihanet) Yasaları ve Birleşmiş Milletlerin Responsibility to Protect (Koruma Sorumluluğu) ismiyle andığı işgali yasallaştırma dayanağına karşı ne yapılabilir?

Reaksiyon puanı
10,315
dünyanın en hoş görülü polisi türkiye'de amerikan polisine çakı göster seni mermi manyağı yaparlar burada olmaz böyle şeyler.

molotofçuların avukatlığını yapan arkadaşa sorarsanız fransa, amerika, ingiltere çok çok cici, ama Türkiye tu kaka... yediği ekmeğe pisleyen takımına Allahtan hidayet dilerim, başka bişey de diyemem. maşalıklarını yaptıkları batılı güçlerin içinde yaşamalarını dilemekten başka... görürlerdi o zaman anyayı konyayı...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
molotofçuların avukatlığını yapan arkadaşa sorarsanız fransa, amerika, ingiltere çok çok cici, ama Türkiye tu kaka... yediği ekmeğe pisleyen takımına Allahtan hidayet dilerim, başka bişey de diyemem. maşalıklarını yaptıkları batılı güçlerin içinde yaşamalarını dilemekten başka... görürlerdi o zaman anyayı konyayı...

fransa, amerika, ingiltere polisinin jopunun tadına baksalar nerde demokrasi var anlardılar...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
.Bozukluğu, çürümüşlüğü ve zulmu savunup ;zulmedenleri baş tacı edinmek. Zulmu eleştirenleri sistem haini damgası yapıştırmak mantıklı cevaplar verememek .Dünyadaki tüm fanatikler gibi bağlı bulunduğu parti,grup,örgüt v.b idolojilerini evrenin merkez noıktasına koyup putlaştırma kusursuz görme az buçuk eleştiri gördümü eleştiren kişi gözünün nuru olsa sistem haini damgası yapıştırma .Hak ve hakikati konuşanlara sadece sadece slogan dili ile cevap verme .Fanatikler için bir grup ideoloji yada herhangi başka birşeye tutunmaksızın yaşamak imkansızdır. Bu topraklarda öyle insanlar sırtını hep güçlü olna yaslayıp onları yüceltme kendi ölümsüzlüğe kavuşturma güçlü olanın yanında olma güçlü olanın manevi zırhına bürünme şeklinde tezahür ediyor.O fanatik denilen insanlar için özgür düşünce yada İsalami anlamda Hakikat hiçbir şey ifade etmez benliklerinde varsa yoksa kendine zırh edindiği güç en değerlisidir. Nasıl diyordu bir yazar putlar dışarda taştan yapılma heykellerden ibaret değil insanın içindeki putları dışardaki taştan heykellerden daha tehlikeli ve yıkılmaz diyordu ne kadar da haklıymış.

Reaksiyon puanı
10,315
yahu de get, kendini che gauvera mı zannettin anlamadım gitti...
hangi zulümden bahsediyorsun sen yahu, kime zulüm yapmış bu devlet.
ben geçmişte hapislerden, dayaklardan geldim buraya arkadaşım.
bana geçmişimin hikayesini anlattırma.
yaşın kaç bilmiyorum ama, sen zulüm nedir görmemişsin, bilmezsin, bilemezsin.
özgürlük diye milletin otobüsünü, dükkanını yakıp yıkmaksa lanet olsun öyle özgürlüğe...
eğer savunduğun onlarsa evet onlar da, sen de gerçek bir vatan hainisiniz.
başka izahı yok.
burada bize edebiyat yapmaya kalkma, çok zararlı çıkarsın sonra.
hadi bas git işine.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
yahu de get, kendini che gauvera mı zannettin anlamadım gitti...
hangi zulümden bahsediyorsun sen yahu, kime zulüm yapmış bu devlet.
ben geçmişte hapislerden, dayaklardan geldim buraya arkadaşım.
bana geçmişimin hikayesini anlattırma.
yaşın kaç bilmiyorum ama, sen zulüm nedir görmemişsin, bilmezsin, bilemezsin.
özgürlük diye milletin otobüsünü, dükkanını yakıp yıkmaksa lanet olsun öyle özgürlüğe...
eğer savunduğun onlarsa evet onlar da, sen de gerçek bir vatan hainisiniz.
başka izahı yok.
burada bize edebiyat yapmaya kalkma, çok zararlı çıkarsın sonra.
hadi bas git işine.
Helal olsun söylemek istediğim şeyleri fazlasıyla söylediniz.
Hocam fazla takılmayın o insanlara onlar cahiller, bilmiyorlar , görmemişler rahat batıyor aslında onlara. Her önüne gelen Che , Deniz gezmiş zannediyor kendini.Anca klavyede olurlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kısaca polise,askere taş,molotof atan belasını bulsun che gauvera iyi bir örnek değil türkiye için yanlış küba için doğru olabilir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Siz zulüm nedir daha görmemissiniz arkadaslar. Keyfiniz yerinde tabi, ekmek elden su gölden hesabi.

Ne yasadiniz ki zulümden bahsediyorsunuz?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Devletten tepki görmedikleri için horozlaniyorlar. Sen Amerika da işlek bir yerde Obama ya iki çift laf etde gör e...ni. Sanki haberlerde görmüyoruz orda burada eylemcileri ÖLDÜRÜYORLAR. burada polis kolundan tuttu diye zulüm görenler varmis. Pehh..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
zulüm bir vatandaşı 12 saat ve fazlası şimdi gelecek diyerek bekletme de sayılırsa ben baya zalimim eski işte müşteriyi 10-12 saat bekletir sonra iyi akşamlar der kapatırdık dükkanı...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yav che gauvera ne alaka yazdığım cümlenin neresinde kominizm küba yada bilumun kominst saçmalıklara yer verdim de siz bana kendini che gauvera mı zannettin diyorsunuz anlamadım gitti Ha gündemde küba cami muhabbeti falan gırla gidiyor ona bağlamısanız yada onları düşünürken öyle bir yorum yapmıssınız neyse .Ben molotof atanı şiddet göstereni savunmadım geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz .Şiddeti savunmadığımı yazdığım halde hemen bir linç girişimi başın belaya girer tehditleri falan bu forumun yada forumu geç konuşma usbunun ahlak kurallarına aykırıdır .Ayrıca konuşmaya müdahil olmadığınız halde şapkadan çıkar gibi ilk önce gelip hop ne oluyor burda mesajınıjın forumdan silinmesini acısını beni tehdit ederek çıkarmanız ne kadar doğru bir davranış türüdür heleki şahsınıza direk bir hakarette bulunmamışken sizle dire bir muhataplık durumu yokken .bir ikincisi ben konuda geçen yasaların geçmiştede denendiğini ve sivil insanların zaralı çıktığını belirtirken beni kominist ,solcu, vatan haini,sağcı laik yada her ne saçma ideolojilerle etiketleyip linç girişimine girmeniz başlı başına saçmalıktır.Forumda beni bilen bilir ben kendimi sadece sadece Müslüman olarak tanımlıyorum beni saçma sapan ideolojilerle etiketleyip hedef tahtasına oturtmaktan vazgeçin.Ha gerçek anlamda benden rahatsızsanız banlayın gitsiz sizde rahat edersiniz hiç olmazsa bir mesajlarımı falan görmezsiniz .Bir mesajınız silindi ortalığı bu kadar tozu dumana katmanız ciddi anlamda şaşırtı beni.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
molotof değil taş atanı da vuracaksın ......

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
5 yıldır teselli amaçlı siyasetçilerin söylediği şehir efsanesi

kralgalatasaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten molotof atmasalarda vuruyorsunuz.cözüm süreci dediniz yüzlerce kürt gencini öldürdünüz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş bu ülkede asıl Türklere lazım bir çözüm süreci. Ayrımcılık yapan Kürtlerdir zira. Sen hem devletten koruculuk yapıyorum diye beleşten maaş al, hem çocuğumu okula gönderiyorum diye aylık al, hem fakirim diye elektriği kaçak kullan, hem git kaçakçılık yap her seferinde en az 400 lirayı at cebe; hem de devletin askerine polisine taş et, molotof at, yeri gelince ya kurşun sık ya da sıkana yardım et. Ne denir buna? Sonra da zulüm diyen çıkıyor ya maşallah çok güzel.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hep boyle görmezden geliyorsunuz iste.sonrada vay efendim kürtler çözüm istemiyor diyorsunuz.

Kimsenin görmezden geldigi yok kardesim.

Türkleri cani gösterip kendi irkini haklamaya calisma. Ölenlerin cogu sizin bildiginiz gibi ekmek almaya giden veya yoldan gecen siradan bir vatandas degildi.

Bu yapilanlari amerika gibi bir ülkede yapsalardi süzgece cevirirlerdi adami. Buldular gariban Türk polisini, nasil olsa ona buna yetkisi yok istediklerini yapsinlar. Benim icin Türk-Kürt fark etmez, adam olmayanin topuguna sikacaksin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hep boyle görmezden geliyorsunuz iste.sonrada vay efendim kürtler çözüm istemiyor diyorsunuz.

Kimsenin görmezden geldigi yok kardesim.

Türkleri cani gösterip kendi irkini haklamaya calisma. Ölenlerin cogu sizin bildiginiz gibi ekmek almaya giden veya yoldan gecen siradan bir vatandas degildi.

Bu yapilanlari amerika gibi bir ülkede yapsalardi süzgece cevirirlerdi adami. Buldular gariban Türk polisini, nasil olsa ona buna yetkisi yok istediklerini yapsinlar. Benim icin Türk-Kürt fark etmez, adam olmayanin topuguna sikacaksin.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Şu ülkede pe kaka ya gösterilen tolerans hiç kiseye gösterilmiyor, yinede hiç sanmıyorum molotof atana silah kullanılacağını anca havaya sıkarlar

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
çok iyi bir karar ve geç alınmış bir karar.... acımadan sıkın koluna bacagına ugunsunlar yerde köpekler

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çözüm süreci dediniz; ülkenin doğusunu ve orada yaşayan yurttaşları pkknın kanlı ellerine bıraktınız demek istedi arkadaş.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Gelmis gene biri. Arkadas sizi bu hale getiren, o kadar kurt gencini olduren, bebek katili soysuz itler toplulugu pkkdir. Ama siz gelmis her zaman oldugu gibi "foşik tece, foşik tece" diye zirliyorsunuz. Beyin cidden mi yok yoksa hobi olarak mi boyle davraniyorsunuz?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
nasıl olsa yorumlar silinecek. o yüzden birşey yazmaya gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...