Polis mesleği

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Küçüklükten beri polis olmak istiyorum ancak 4 yıllığa gidecek kadar puan elde edemedim 2 yıllığa gideceğim sizce nasıl meslek severek yapacağıma inanıyorum ama birde yakın tanıdığı olan olur kendisi olur onlardan yorum alsam ?

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıllık her türlü daha iyi tabi..yani bende işte bu sene gircem mülakatlara falan işte..geçen sene giden arkadaşlarım var işte memnunuz diyorlar işte.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim kuzenim polis , adam rahat kişilikli , olaylara açık. 2 yıllık diyosun , polis akademisi diyosun sanirim ?

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Bu nasıl cevap :) heheli.

4 yıllık herhangi bir universiteden mezunlarin avantaji , maaşı biraz yuksek oluyo 2 yilliga gore. 4 yillik taban 2500 başlar , 2 yillik 2200 gibi. 6 ayda bir zam aldığın bi iş. Yol parasi avantaji var , ama yemek yok. Eşin de devlet kurumunda çalışırsa sırtın yere gelmez. Haftada bi gun tatil eğer sabah 8 aksam 5 olursan. Diger saat bir gun sabah 8 aksam 8 calis. Ertesi gun aksam 8 sabah 8 gibi. Bana göre güzel meslek .

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu nasıl cevap :) heheli.

4 yıllık herhangi bir universiteden mezunlarin avantaji , maaşı biraz yuksek oluyo 2 yilliga gore. 4 yillik taban 2500 başlar , 2 yillik 2200 gibi. 6 ayda bir zam aldığın bi iş. Yol parasi avantaji var , ama yemek yok. Eşin de devlet kurumunda çalışırsa sırtın yere gelmez. Haftada bi gun tatil eğer sabah 8 aksam 5 olursan. Diger saat bir gun sabah 8 aksam 8 calis. Ertesi gun aksam 8 sabah 8 gibi. Bana göre güzel meslek .
Değerli yorumun için tşkrler puanlar açıklansın bakalım işallah mülakatı geçebilirim