poco x3 kırmızı ekran sorunu

bera sayın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadalar selam bu akşam telefonu kullanırken bazen telefon kırmızı tema gibi açılıyor ekranı kapatıp açınca duzeliyor ss alınca normal alıyor başka yaşayan varmı 1 haftalık telefon bozulmasını istemem :)

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Telefonu fabrika ayarlsrına döndürün. Eğer düzelmezse garantiye gönderin.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Sararma sorununu duydum ama kırmızı ekran sorunu ilk defa duyuyorum. Sorun arayüzde gezinirken mi oluyor yoksa sadece Chrome'da mı oluyor?

bera sayın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sararma sorununu duydum ama kırmızı ekran sorunu ilk defa duyuyorum. Sorun arayüzde gezinirken mi oluyor yoksa sadece Chrome'da mı oluyor?
hayır ekranı açtığımda oluyor yani kapatıp açmassam her yerde olmuş oluyor am kapatıp açınca gidiyor

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
hayır ekranı açtığımda oluyor yani kapatıp açmassam her yerde olmuş oluyor am kapatıp açınca gidiyor
Kapatıp açınca düzeldiğinden yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Cihazı sıfırlamadıysanız sıfırlayın.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Kapatıp açınca düzeldiğinden yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Cihazı sıfırlamadıysanız sıfırlayın.
Aslında sıfırlamadan Chrome'un dynamic color gamut ayarını devre dışı bırakın. Sararma sorunu böyle çözülüyordu belki sizin sorun da çözülür etkiliyor olabilir emin değilim. Devre dışı bırakmak için Chrome'da gezinme çubuğuna chrome://flags yazın açılan sayfada Dynamic color gamut aramasını yapın Default olan ayarı Disabled olarak değiştirin.

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Bana da oldu ama bana kırmızı değil yeşil oldu. Tabi ben de hemen SS aldım ama fotoya baktığımda foto normaldi.