PlayStation VR'ın en tuhaf oyunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
PlayStation VR'ın en tuhaf oyunu

PlayStation VR'ın çıkışıyla birlikte, cihazla uyumlu oyunlar da birer birer PS Store'a düşmeye başladı. Bunlardan biri şimdiden PS VR'ın en tuhaf, en garip oyunu olmaya aday.

PS VR'ın büyük bir başarı yakalayabileceğine inanıyor musunuz?

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gençlerin ahlakını daha ne kadar bozmaya çalışacaklar, hayretle ve dehşetle seyrediyorum.. Ve siz de, reklamını yaparak buna alet oluyorsunuz..

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Çok oynayacağımdan değil ama (Playstation 3'üm bile yok :P) Sony yapmış yine yapacağını. Sadece Sony de değil, Xbox'ta da bu tür saçmalıklar var. Abi bir oyun yapıyonuz, birini oynamak için git PS2 al, diğerini oynamak için PS3 al, diğeri için PS4 al, Xbox'ta yaklaşık aynı mantık (Xbox One backwards compatibility projesi ile "bazı" 360 oyunları One'a geliyormuş ve biraz fazla firmaların insiyatifine bırakılmışız. Oyunlarının 360 versiyonunda pahalı olduğunu söylemiş miydim ?). Benim ülkemden bu oyunu oynamak isteyenleri bu oyunu oynayabilmek Fake hesap açmak zorunda bırakıyorlar. PC oyunları nasıl ? Online oyunlar, PC Exclusive'ler (Konsol Exclusive'lerini sayılarıyla döverler), Steam, Origin gibi pek çok online ucuz satın alma yeri, 2005'in Most Wanted'ını oynamak için 2005'in bilgisayarına ihtiyaç yok, bağımsız yapım oyunlar, kolay parça değişimi imkanı (Konsol bozulunca nasıl tamir edebilirim ? Mecbur anlayan bir servise göndereceğim ve onlara bir dünya para abanacağım, yada bozuk bilgisayarımı evimde bu forumda sorduğum sorular ışığında kendim tamir edeceğim, hatta belki elim değmişken yükselteceğim :D)

Şimdi size soruyorum, konsollar gerçekten bizi kazanmaya çalışıyorlar mı ? PC en özgür oyun platformu şu an.