Playstation İle İlgili Sorularım

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Playstation ile ilgili sorularım olacaktı arkadaşlar oyunlar neden ilk konsollara çıkıyor özellikle gta, assassins creed serileri vs hatta bazı oyunlar da hiç gelmiyor pc ye, bir de oyun amaçlı ben kafamdan pc yi sildim ama yine de pc mi , playstation 4 mü , xbox one mı nedeniyle birlikte açıklarsanız sevinirim, birde ben ps4 aldım diyelim oynadığım kayıtlı oyunlar sadece o playstationda mı kalır yoksa sony online hesabımızda da kalırmı yani her ps değiştirdiğimde mesela slim versiyonu çıktı aldım diyelim kayıtlı oyunlar gidecek mi xbox için de geçerli bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş oyunların önce ona çıkmasının nedeni korsan oyun olayının daha az olması ve makinanın direkt olarak oyuna yönelik olması
onun dışında ben ps4 öneririm neden mi çünkü ben müptelasıyım psnin ama xbox oyunları daha ucuz olursa xbox ta olabilir şuan 360 oyunları ps3 ten ucuz o bakımdan

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende alacam PS4 ama az fiyat düşüşü bekliyorum :D :D :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ps4 ve xbox icin gerekli malzemeler. .

1. rahat ev ortami . annenin hadi kalk vb

2. aile evinde olmamak

3. buyuk ekranli bi ekrana sahip olmak

4. cips , kola, ve sgara 3 lusu

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yorumlar için çok teşekkürler bir de o kayıtlı oyunlar her ps değiştirmemde gidecek mi slimi çıkarsa atıyorum değiştirdiğimde yedekleme gibi birşey var mı pc de kayıtlı oyunları yedekleyebiliyorduk

septiemeciel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ps3 12 gb sadece oyun oynamak için sizce yeterli mi nba ve fifa pes tarzı oyunları 12 gb ile rahatca oynayabilrmiyim?