İlk önce oyunun oynanışına bir bak ondan sonra oyun sana göreyse al, senin tarzın değilse hiç bulaşma. Şahsen ben çok severek oynuyorum.Teşekkür ederim deneyeceğim
İlk önce oyunun oynanışına bir bak ondan sonra oyun sana göreyse al, senin tarzın değilse hiç bulaşma. Şahsen ben çok severek oynuyorum.Teşekkür ederim deneyeceğim
Evet gameplayleri takip ediyorumİlk önce oyunun oynanışına bir bak ondan sonra oyun sana göreyse al, senin tarzın değilse hiç bulaşma. Şahsen ben çok severek oynuyorum.
Doom ve nfs güzele benziyorUncharted 4 doom Need for speed gta 5 önerebilirim
Ne kadar disk ile çalışsa da oyunlar yer kaplıyor yani içine 40gb ortalama alırsak 15-20 oyun alır bence 1tb gereksiz tabi kullanıma göre değişiyorSon olarak, 500 GB ve 1 tb arasında kapasite dışında bir fark var mı? Sonuçta bu oyunlar disk ile oynanıyor, yanlışsam kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorumartı oyun diskini ilk taktığımızda konsol bunu yüklüyor mu yoksa direk başlatıyor mu, mantık pc de disk ile oynama ile aynı mı?
Anlıyorum, o zaman benim için 500gb yeterli, taş çatlasın 4 oyun yüklerim. İlginize çok teşekkür ediyorum. Bir de şu var, Playstation 4 kafelerde oyunların yama yapılmış halleri var örneğin pes de fifa da ptt 1. Lig var, bunu evde kendimiz yapabilir miyiz?Ne kadar disk ile çalışsa da oyunlar yer kaplıyor yani içine 40gb ortalama alırsak 15-20 oyun alır bence 1tb gereksiz tabi kullanıma göre değişiyor
Yazılım atan ps dükkanları var o iş beni aşar uzmanlara sormak lazımAnlıyorum, o zaman benim için 500gb yeterli, taş çatlasın 4 oyun yüklerim. İlginize çok teşekkür ediyorum. Bir de şu var, Playstation 4 kafelerde oyunların yama yapılmış halleri var örneğin pes de fifa da ptt 1. Lig var, bunu evde kendimiz yapabilir miyiz?
Uzman arkadaşlardan cevap bekliyorum öyleyseYazılım atan ps dükkanları var o iş beni aşar uzmanlara sormak lazım
''İnfamous Second Son'' güzel bir oyundu tavsiye ederim(türkçe dublajlı)Peki şöyle bişey sorayım, eğer bu oyunu oynamazsan çok şey kaybedersin diyebileceğiniz tarzda bi öneriniz var mı, futbol dışında.
Oynanışını izledim ama beni pek sarmadı ps ile futbol sayesinde tanıştığım için olsa gerek. Fifa ve pes i bekliyorum''İnfamous Second Son'' güzel bir oyundu tavsiye ederim(türkçe dublajlı)
''Uncharted 4 'ü oynamadan önce ps4 için ilk 3 oyunu bir arada derlediler.(Uncharted nathan drake collection adıyla)Önce ilk 3 oyunu oynamanı tavsiye ederim.
Ps4 kırılmadığı için yama tarzı şeyler yapılmıyor diye biliyorum.Uzman arkadaşlardan cevap bekliyorum öyleyse
Evet ben de çok araştırdım Ama Ps4 te pes 16 da süper lig ve ptt 1 lig vardı. Nasıl olduğunu sordum lakin sırrını alamadımPs4 kırılmadığı için yama tarzı şeyler yapılmıyor diye biliyorum.
Tuşların farklı olması NTSC PS4 olmasından kaynaklı (bende ki ps4 de öyle)Bütün oyunlar sorunsuz çalışır.Fakat Türkiye den ve avrupa dan alınmış filmi(DLC oyunlar konusunda emin değilim) oynatmaz .Filmleri Amerika dan almanız gerekir.Kapanmama sorunu hakkında bilgim yok .Merhaba PS4 black edition 2.el aldık ve makinada şöyle bir sıkıntı var ana menüsünde yuvarlak tuşu seçme x tuşu geri dönme işlevi görüyor ve makinayı kapat dediğimde kapanmıyor çalışmaya devam ediyor. sıkıntı ne olabilir. Sistem güncel makina 2 aylık daha.
Benim ds4 dede kulaklık taktığımda karşıya ses gitmiyor cızırtı gidiyor. Sadece ds4 garantiye yollanabiliyormu acaba ?Ds4 sarj almıyor ve ısı yapmaya başladı.
Benim kolun altındaki etiket sorulduğu için garanti tiye vermedim. Tamire verdim 40 TL ye yapacaklar.Benim ds4 dede kulaklık taktığımda karşıya ses gitmiyor cızırtı gidiyor. Sadece ds4 garantiye yollanabiliyormu acaba ?
Açtım oynayayım diye baktım ara sahne mk girdi birşeyler oldu sinirlendim daha oyuna başlayamadan kapattımBeyler yokmu nba 2k16 oynayan
Bence geç kalmış sayılmazsın ps plus ücretsiz verdiginden heryer rookie kaynıyor nba e baslamanın tam zamanıAçtım oynayayım diye baktım ara sahne mk girdi birşeyler oldu sinirlendim daha oyuna başlayamadan kapattım![]()
Diğerlerinden vakit kalmıyor, takımı gaza getireyim de az nba ya baksınlar o zaman oynayabilirizBence geç kalmış sayılmazsın ps plus ücretsiz verdiginden heryer rookie kaynıyor nba e baslamanın tam zamanı![]()
The Witcher 3 oynuyorum.Çok güzel detaylı ve uzun bir oyun ayrıca müzikleri de bir o kadar başarılı .Fazla detaylı bir oyun olması seni zorlayabilir mi emin değilim .Arkadaşlar ps4 için Fallout 4 mü Witcher 3 mü? Açık dünya oyunları seviyorum ikisi de çok güzel karar veremedim
Akk yüzünden indiremedim.Ama oyun kütüphanem de yarın indiririm herhaldeBeyler yokmu nba 2k16 oynayan
The Witcher 3 oynuyorum.Çok güzel detaylı ve uzun bir oyun ayrıca müzikleri de bir o kadar başarılı .İngilizce diyalog üzerinde fazla duran bir oyun ;çok detaylı bir oyun olması seni zorlayabilir mi emin değilim .
Fallout 4 konusunda hiç bir fikrim yok .Sana tavsiyem internet ten ilk videoları izlemen(ama dikkatli ol spoiler yeme)
sonra hangisini alacağına karar vermen daha kolay olur.
Arkadaşlar ps4 için Fallout 4 mü Witcher 3 mü? Açık dünya oyunları seviyorum ikisi de çok güzel karar veremedim