PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
önce aygıtlara ordan da playstation sitemlerine gitmen lazım, orda deaktive et seçeneğini görürsün
bu seçeneği altı ayda bir kullanabiliyorsun belki ondan dolayıdır

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
önce aygıtlara ordan da playstation sitemlerine gitmen lazım, orda deaktive et seçeneğini görürsün
bu seçeneği altı ayda bir kullanabiliyorsun belki ondan dolayıdır

Suan desktive çalışmıyor yukarıda dediğim gibi sadece ps4 üzerinden nasıl desktive edilir onu gösteriyor o kadar. Bunu çözmem lazim.

alpina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bi sorum olucak.Şu an kullandığım ps4 satmak istiyorum.İçinde ps plus üyeliğimle indirdiğim her ay ücretsiz çıkan oyunlardan felan da var.Ben kendi kullanıcımdan çıkış yapıp satmayı düşünüyorum ps4 ü.Alan kişi daha önce indirdiğim oyunları oynayabilir mi ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Suan desktive çalışmıyor yukarıda dediğim gibi sadece ps4 üzerinden nasıl desktive edilir onu gösteriyor o kadar. Bunu çözmem lazim.

Şifreni mi çaldılar yoksa bir makinada girdin de hatırlamıyor musun? İyi düşün yanlışlıkla arkadaşının aletinde girmiş olabilirsin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim bi sorum olucak.Şu an kullandığım ps4 satmak istiyorum.İçinde ps plus üyeliğimle indirdiğim her ay ücretsiz çıkan oyunlardan felan da var.Ben kendi kullanıcımdan çıkış yapıp satmayı düşünüyorum ps4 ü.Alan kişi daha önce indirdiğim oyunları oynayabilir mi ?
Psn hesabını sildiğin an oyunlara kilit simgesi gelir oynayamaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şifreni mi çaldılar yoksa bir makinada girdin de hatırlamıyor musun? İyi düşün yanlışlıkla arkadaşının aletinde girmiş olabilirsin.
Çalma olayı olmadı, diğer makinada aktif mi kaldı diyorum ama onu reset atıp sıfırladık her şey silindi yani hesabın h si kalmamıştı.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Psn hesabını sildiğin an oyunlara kilit simgesi gelir oynayamaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çalma olayı olmadı, diğer makinada aktif mi kaldı diyorum ama onu reset atıp sıfırladık her şey silindi yani hesabın h si kalmamıştı.
O makinaya bi bak derim ben. İnternette hangi aletin kayıtlı olduğu yazmıyor mu?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O makinaya bi bak derim ben. İnternette hangi aletin kayıtlı olduğu yazmıyor mu?
Sony i aradım bana internetten 6 ayda bır devre dışı bırakabileceğimi söylediler. Cihaz bende olmadığı için cihaz üzerinden sıfırlama yapamayacağımı söyledim, onlarda 6 ay sonra interntten deaktive edebilirsiniz dedi, yani 6 ay bekleyeceğiz..

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
On sipariş FİFA mi almak daha mantıklı olur yoksa bekleyip ciktigi zaman mi ? Su an psnde 260 lira :( Çıktığı zaman fiyat düşer mi daha çıkar mi ?

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neden tr psnden alıyorsun başka psnlerden de alabilirsin o kadar para vermene gerek yok

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
neden tr psnden alıyorsun başka psnlerden de alabilirsin o kadar para vermene gerek yok

Arkadasım ile ortak alıyorum fiyat ikiye bölünüyor. Uygun bir fiyata geliyor o zaman. Başka psnlerden nasıl alabilirim anlamadım farklı bir ülke psnden almak gibi mi ?

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Himmm peki farklı ülke PSN nasıl baglanicam ? Ps üzerinden mi yoksa Web sitesinden mi alip sonra psde kütüphaneden indiricem ? Bide gecen bir haber vardı Avrupa birliği butun ilkeler icin ayni fiyat olucak diye

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kendi oturumda geçtiğim bölümlerin kayıtlarını aynı makine üzerinden başka oturumda nasıl devam ettirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION]

ikisinde de farkli ibareler var, A Chassis EUR (1TB olan) 500GB B/ TUR digeri. Bu ibarelerin ne anlama geldigini ben de bilmiyorum, ama bir sitede farkli revizyonlara sahip kasalar denmis.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ikisi arasında farklılık yok. Ikiside Sony Eurasia garantili. 1 Tb olan daha az enerji tüketiyor ve daha ince. 500 gb lik olanların yanında oyun veriliyor farkindaysan. 1 Tb Lıkta birşey yok. Ama gerek var mi diyorsan, benim gibi bitirdiğin oyunu satıyorsan 1 Tb liga hic gerek yok.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Alabiliyorsan 1TB'lık modeli al. Fazla alandan zarar gelmez. Bazı oyunlar sadece dijital satılıyor.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunu yaptım aynı dosya üzerine yazılsın mi dedi tamam dedim oyuna girdiğim zaman herşey en baştan başladı yine

burhan791

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler

Ben PS4 cafe kurmak istiyorum. Ancak ps4 hakkında bilgisi olan kişilehttp://forum.donanimhaber.com/m_108922624/tm.htm#re ihtiyacım var. Bir kaç sorum olacaktı.

Öncelhttp://forum.donanimhaber.com/m_108922624/tm.htm#ikle;

PS3 http://forum.donanimhaber.com/m_108922624/tm.htm#Kırıldı istediğimiz kadar oyun yükleyebiliyoruz. Ancak PS 4 kırılmadı. Orjinal oyun alacağım ancak sormak istediğim soru şu; diyelim ki 5 tane ps 4 var. Oyunu satın alsam 5 inde de oynayabilir miyim. Yoksa sadece 1 ps için mi olur. Misal Online olarak satın alıp konsola indirsem diğer konsollara da bu üyelikle aynı işlemleri yapma şansım var mı ? Ps4 konusunda tavsiyelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca cafe konusunda şunu yap dediğiniz önerileriniz varsa okumaktan memnun olurum.

Şimdiden Teşekkürler :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İyi günler

Ben PS4 cafe kurmak istiyorum. Ancak ps4 hakkında bilgisi olan kişilere ihtiyacım var. Bir kaç sorum olacaktı.

Öncelikle;

Ps3 Kırıldı istediğimiz kadar oyun yükleyebiliyoruz. Ancak PS 4 kırılmadı. Orjinal oyun alacağım ancak sormak istediğim soru şu; diyelim ki 5 tane ps 4 var. Oyunu satın alsam 5 inde de oynayabilir miyim. Yoksa sadece 1 ps için mi olur. Misal Online olarak satın alıp konsola indirsem diğer konsollara da bu üyelikle aynı işlemleri yapma şansım var mı ? Ps4 konusunda tavsiyelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca cafe konusunda şunu yap dediğiniz önerileriniz varsa okumaktan memnun olurum.

Şimdiden Teşekkürler :)

Online Alıp 1 oyunu en fazla 2 makinada oynatabilirsin. En kârlı yöntemi kardeşlik yöntemi yaptırman.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu dediğinin bir yolu yok hangi kullanıcı ile başladıysan kayıtlar ona ait olur, ps4 te sadece başka ps4 e aktarma olayı var aynı kullanıcıyı o kadar.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam merakımdan soruyorum bugünlerde ps cafeler is yapıyor mu ? Yada biz büyüdür artık hic gitmiyoruz diye bana mi oyle geliyor ?