önce aygıtlara ordan da playstation sitemlerine gitmen lazım, orda deaktive et seçeneğini görürsün
bu seçeneği altı ayda bir kullanabiliyorsun belki ondan dolayıdır
Suan desktive çalışmıyor yukarıda dediğim gibi sadece ps4 üzerinden nasıl desktive edilir onu gösteriyor o kadar. Bunu çözmem lazim.
Psn hesabını sildiğin an oyunlara kilit simgesi gelir oynayamaz.Benim bi sorum olucak.Şu an kullandığım ps4 satmak istiyorum.İçinde ps plus üyeliğimle indirdiğim her ay ücretsiz çıkan oyunlardan felan da var.Ben kendi kullanıcımdan çıkış yapıp satmayı düşünüyorum ps4 ü.Alan kişi daha önce indirdiğim oyunları oynayabilir mi ?
Çalma olayı olmadı, diğer makinada aktif mi kaldı diyorum ama onu reset atıp sıfırladık her şey silindi yani hesabın h si kalmamıştı.Şifreni mi çaldılar yoksa bir makinada girdin de hatırlamıyor musun? İyi düşün yanlışlıkla arkadaşının aletinde girmiş olabilirsin.
O makinaya bi bak derim ben. İnternette hangi aletin kayıtlı olduğu yazmıyor mu?Psn hesabını sildiğin an oyunlara kilit simgesi gelir oynayamaz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çalma olayı olmadı, diğer makinada aktif mi kaldı diyorum ama onu reset atıp sıfırladık her şey silindi yani hesabın h si kalmamıştı.
Sony i aradım bana internetten 6 ayda bır devre dışı bırakabileceğimi söylediler. Cihaz bende olmadığı için cihaz üzerinden sıfırlama yapamayacağımı söyledim, onlarda 6 ay sonra interntten deaktive edebilirsiniz dedi, yani 6 ay bekleyeceğiz..O makinaya bi bak derim ben. İnternette hangi aletin kayıtlı olduğu yazmıyor mu?
Fifa 16 ne zaman çıkıyor ?
neden tr psnden alıyorsun başka psnlerden de alabilirsin o kadar para vermene gerek yok
Arkadaş arklı ülkelerde ki PSN Store lerden bahsediyor.Arkadasım ile ortak alıyorum fiyat ikiye bölünüyor. Uygun bir fiyata geliyor o zaman. Başka psnlerden nasıl alabilirim anlamadım farklı bir ülke psnden almak gibi mi ?
Himmm peki farklı ülke PSN nasıl baglanicam ? Ps üzerinden mi yoksa Web sitesinden mi alip sonra psde kütüphaneden indiricem ? Bide gecen bir haber vardı Avrupa birliği butun ilkeler icin ayni fiyat olucak diye
benim soruya baktınız mı acaba
İyi günler
Ben PS4 cafe kurmak istiyorum. Ancak ps4 hakkında bilgisi olan kişilere ihtiyacım var. Bir kaç sorum olacaktı.
Öncelikle;
Ps3 Kırıldı istediğimiz kadar oyun yükleyebiliyoruz. Ancak PS 4 kırılmadı. Orjinal oyun alacağım ancak sormak istediğim soru şu; diyelim ki 5 tane ps 4 var. Oyunu satın alsam 5 inde de oynayabilir miyim. Yoksa sadece 1 ps için mi olur. Misal Online olarak satın alıp konsola indirsem diğer konsollara da bu üyelikle aynı işlemleri yapma şansım var mı ? Ps4 konusunda tavsiyelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca cafe konusunda şunu yap dediğiniz önerileriniz varsa okumaktan memnun olurum.
Şimdiden Teşekkürler![]()
Tesekkurlerbu dediğinin bir yolu yok hangi kullanıcı ile başladıysan kayıtlar ona ait olur, ps4 te sadece başka ps4 e aktarma olayı var aynı kullanıcıyı o kadar.
Hocam merakımdan soruyorum bugünlerde ps cafeler is yapıyor mu ? Yada biz büyüdür artık hic gitmiyoruz diye bana mi oyle geliyor ?