Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Satmıştım ps4ü şu dgs geçtin tercihler bitsin İstanbulda kalacağım kesinleşsin direk alıcam.
@yasinorhan
Almisken 1TB modelini al. Oyunlari kutulu almayacaksan 500GB da yeter. Oynadiktan sonra silip digerini yüklersin.
Garanti isini iyice arastirdin mi? Sakincasi yokta mail'de ne dediklerini ögrenebilir miyim?
Yurt dışı garantisi geçmez. Çünkü Türkiye de ki paralele ithalat cihazlara bakarlardı öyle yurt dışından gelen Ps4 lere bakacak olsalar.@yasinorhan
Almisken 1TB modelini al. Oyunlari kutulu almayacaksan 500GB da yeter. Oynadiktan sonra silip digerini yüklersin.
Garanti isini iyice arastirdin mi? Sakincasi yokta mail'de ne dediklerini ögrenebilir miyim?
Meraba arkadaşlar bende bu yaz sonu ps4 almayı düşünüyorum bu ntsc olması sorun çıkartır mı golddaki ps4lerde öyle hatta arkadaşım oradan aldı hiçbirşeyi yok online falan oynuyor ama sony eurasia garantili değil bende garantisiz olmasından korkuyorum ama alacağım yer sorun olduğunda bakabiliyor yardım bütçem 2000 alacağım yerden + gta 5 + fifa 15 alıcam ve 1 yıllık plus üyeliği yapıcam bu yüzden ucuz almaya çalışıyorum inş cevap verirsiniz
yanlış yerlere bakıyorsun bekle bir dk sana atrayım link.1350 tlye sadece goldda gördüm o da sony eurasia garantili değilmiş arkadaşım oradan aldı ve ntsc olması lazım çünkü garanti yok pal olsa olurdu heralde
Boşverin teknosadır vatandır hepsi kazıkçı. Kadıköyde yazıcıoğlunun oralara gidin kadıköy gold un oraya az etrafında 1 kişi ye sor direk gösterirler. Kadıköyde oturuyorsan bilirsin yazıcıoğlunu oraya gir bir sürü satıcı var. Direk alma incele kutusu açılmamış olanlara bak, orada ne olacağı belli olmuyor. Ben daha önce aldım sorun yaşamadım. GND var oraya bakabilirsin yanı demem o ki yazıcıoğlunu orada dolaş her mağazaya sor fiyat al aklında fiyat belirecek zaten.Şu anda antalyadayım ama istanbulda oturuyorum kadıköy dediğiniz yer neresi hemen siteye bakıyorum sağolun teknosa vatan falan pahalı olur dedim