PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Satmıştım ps4ü şu dgs geçtin tercihler bitsin İstanbulda kalacağım kesinleşsin direk alıcam.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben de Batmanli yeni versiyonu almayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum yani öyle ötesi yok

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar,

Arkadaşlar ps4 almayı düşünüyorum, isviçre'deki tanıdığım gelirken getirecek. Birkaç gün öncesine kadar kafamda Ultimate Player 1 TB Edition alacağımı kesinleştirmiştim, fiyatı 1035 TL'ye denk geliyordu ki 500 GB'lık standart modelin fiyatı 980 TL'ye denk geliyordu. Ancak Mediamarkt İsviçre bugünden itibaren 5 gün sürecek olan bir kampanya yapmış ve 500 GB'lık standart model şu anda 700 TL'ye denk geliyor. Harddiski ilerde kendimin de kolaylıkla değiştirebiliceğini biliyorum ancak bu tür konularda biraz obsesifim, yani sonradan herhangi bir şekilde açıp da birşeyine dokunmam, hatta inşallah 1 TB'lık bir model çıkarırlar da onu alırım diyip duruyordum ki çıkardılar. Belki 1 TB'lık bir diske hiç ihtiyaç da duymayacağım, bundan emin olamıyorum şu anda. Sizce hangisini almalıyım, ürünlerin 2 yıl garantisi var, daha önce Mediamarkt İsviçre'ye mail atıp garanti durumunu sorduğumda bu 2 yıllık garantinin üretici garantisi olduğunu ve Türkiye'de de geçerli olduğunu söylemişlerdi., 5 günlük bir sürem var bu indirimden faydalanabilmek için ve 700 TL gerçekten çok uygun, siz ne dersiniz.

Herkese iyi günler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=458173]yasinorhan[/MENTION]

Almisken 1TB modelini al. Oyunlari kutulu almayacaksan 500GB da yeter. Oynadiktan sonra silip digerini yüklersin.

Garanti isini iyice arastirdin mi? Sakincasi yokta mail'de ne dediklerini ögrenebilir miyim?

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@yasinorhan

Almisken 1TB modelini al. Oyunlari kutulu almayacaksan 500GB da yeter. Oynadiktan sonra silip digerini yüklersin.

Garanti isini iyice arastirdin mi? Sakincasi yokta mail'de ne dediklerini ögrenebilir miyim?

Soruları ayrı ayrı sormuştum, önce garantinin kaç yıl olduğunu ve kimin sağladığını sormuştum, verilen cevap :

hi

thank you for getting in contact with us and your interest in our Online Shop Media Markt.

The garanty is 2 years for the PS4. It's a producer garanty.

Regards

ardından Türkiye'de yaşadığımı ve bu garantinin Türkiye'de de geçerli olup olmadığını sordum, cevap :

hi

thank you for getting in contact with us and your interest in our Online Shop Media Markt.

This garanty is also valid in Turkey.

Regards

Bu arada şu an indirimde olan 500 GB stokları tükendi ama tekrar girecek mi bilmiyorum galiba fırsatı kaçırdım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@yasinorhan

Yurt dışı garantisi geçmez. Çünkü Türkiye de ki paralele ithalat cihazlara bakarlardı öyle yurt dışından gelen Ps4 lere bakacak olsalar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=458173]yasinorhan[/MENTION]

Normal fiyati zaten 700 TL civari. Playstation 4 + 1 kol sadece 269 frank. Stoklarin tükendigi dogru, ama tekrar gelir diye düsünüyorum.

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar bende bu yaz sonu ps4 almayı düşünüyorum bu ntsc olması sorun çıkartır mı golddaki ps4lerde öyle hatta arkadaşım oradan aldı hiçbirşeyi yok online falan oynuyor ama sony eurasia garantili değil bende garantisiz olmasından korkuyorum ama alacağım yer sorun olduğunda bakabiliyor yardım bütçem 2000 alacağım yerden + gta 5 + fifa 15 alıcam ve 1 yıllık plus üyeliği yapıcam bu yüzden ucuz almaya çalışıyorum inş cevap verirsiniz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Meraba arkadaşlar bende bu yaz sonu ps4 almayı düşünüyorum bu ntsc olması sorun çıkartır mı golddaki ps4lerde öyle hatta arkadaşım oradan aldı hiçbirşeyi yok online falan oynuyor ama sony eurasia garantili değil bende garantisiz olmasından korkuyorum ama alacağım yer sorun olduğunda bakabiliyor yardım bütçem 2000 alacağım yerden + gta 5 + fifa 15 alıcam ve 1 yıllık plus üyeliği yapıcam bu yüzden ucuz almaya çalışıyorum inş cevap verirsiniz

Yok NTSC sorun çıkarmaz. Bazı ntsc lerde onyay tuşu olan X bazı ntsc lerde O o kadar. Sorun çıkarmaz rahatlıkla oynarsın. Plus üyeliği kardeşlik yap yada yurt ışından al ucuza getır. 150 TL bir yıllık vermeye değmez.

Dostum 2000 TL bütçen varken neden NTSC ? 1350 TL ye Sony Türkiye ürünleri satılıyor sıfır olarak. Kalan 650 TL ye o kalan istediklerin hepsini alırsın zaten.

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1350 tlye sadece goldda gördüm o da sony eurasia garantili değilmiş arkadaşım oradan aldı ve ntsc olması lazım çünkü garanti yok pal olsa olurdu heralde

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
1350 tlye sadece goldda gördüm o da sony eurasia garantili değilmiş arkadaşım oradan aldı ve ntsc olması lazım çünkü garanti yok pal olsa olurdu heralde
yanlış yerlere bakıyorsun bekle bir dk sana atrayım link.

İstanbuldaysan idirek kadıköye inip alabilirsin. 1350 Tl ye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://urun.n11.com/sony-playstatio...y-eurasia-garantili-P38203253?rf=one-cikanlar
1319 TL 309 yorum var tek tek okuyabilirsin.

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anda antalyadayım ama istanbulda oturuyorum kadıköy dediğiniz yer neresi hemen siteye bakıyorum sağolun teknosa vatan falan pahalı olur dedim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şu anda antalyadayım ama istanbulda oturuyorum kadıköy dediğiniz yer neresi hemen siteye bakıyorum sağolun teknosa vatan falan pahalı olur dedim
Boşverin teknosadır vatandır hepsi kazıkçı. Kadıköyde yazıcıoğlunun oralara gidin kadıköy gold un oraya az etrafında 1 kişi ye sor direk gösterirler. Kadıköyde oturuyorsan bilirsin yazıcıoğlunu oraya gir bir sürü satıcı var. Direk alma incele kutusu açılmamış olanlara bak, orada ne olacağı belli olmuyor. Ben daha önce aldım sorun yaşamadım. GND var oraya bakabilirsin yanı demem o ki yazıcıoğlunu orada dolaş her mağazaya sor fiyat al aklında fiyat belirecek zaten.

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bahçeşehirde oturuyorum kadıköy anadolu yakasında mı acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunları nerede alabilirim kutulu olsa iyi olur diye düşünüyorum

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknosa da satılan ps4 ler Sony garantili mi bir bilginiz var mı arkadaşlar

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar paraya satıyorlarsa muhtemelen sony garantilidir :D

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 ay önce oyun hediyeli 1500 TL verip almıştım ama hiç dikkat edip bakmadın eve döndüğüm zaman ilk işim ona bakmak olacak

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
second son ilk başka çok kararsız kaldım ama iyi ki onu almışım çok başarılı bir oyundu ama şimdi tek bir oyun bilirim outlast iliklerine kadar geriyor insanı 😊

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D bende ps4 e sarmak istiyorum şimdilik gta 5 ve fifa alacağım bide şu üni sınavı olmazsa iyi olurdu çünkü çok fazla oynayamicam gta 5 online falan arkadaşlarımla takılırım :D

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gta 5 bir denemek kısmet olmadı ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor hani ps4 almayı düşünürsen kesinlikle al yeni yeni oyunlarda gelişmeye başladı başka bir oyun konsoluna para vermek mantıksız olur Sony bu konuda başarılı bir performans veriyor :) psp uzak bağlantı desteği özellikle ekstra bir avantaj hele bide sony telefon kullanıyorsan kimse bozamaz keyfini

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir kaç kez alışveriş yaptım ama saat telefon kılıfı gibi bir şeyler aldım satıcının puanlarına göre hareket edebilirsin hem ne kadarmış orada çok mu farkediyor fiyatları

Namaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps4 fiyatları fark ediyor alıcı puanların hepsi çok iyi 1320 tl

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer Sony garantisi varsa satıcı puanları yüksekse pek korkacak bir bişey yok fiyatlar böyle konularda bazı aracılar yüzümden fark ediyor zaten büyük mağazalar çok büyük bir indirim olmadığı sürece uzun bir süre ilk çıkış fiyatından satıyor bide denemeni isterim hepsiburada da fiyatlar güzel olabilir orayada bakabilirsin hatta bende bakim ☺

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bakma aynı :) bir ara 1300 düşmüştü aklımda o kalmış demek ki

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
n11 den daha eski bir site ama iki site üzerinde de satıcılar hep aynı ürün açıklama kısmına bakarsan hepsi kelimesi kelimesine aynıdır :)

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yada internet üzerinden almak yerine gidip bir dükkandan alsan görüp deneme sansinda olmuş olur hem