Araç kontrolleri zor ve kötü diye duydum. Bende Project Cars ve The Crew arasında gidip geliyorum.The Crew oynayan varmı online falan iyimi alınırmı ?
ps4 te demosu çıktı mı ki ? Benim haberim yok.Project Cars ta özgürlük yok Crew de koca amerikayı geziyorsun demo sunu oynadım kontrollere alışılırda ne bilim kararsız kaldım
Çıkmaz olurmu kaç ay oldu oynayalıps4 te demosu çıktı mı ki ? Benim haberim yok.
Teskkurler Hallettim Sorunumu.
Şimdi Sorum Ben Bir Hesapta Gta 5 i Oynuyordum Ayni Ps4 Ustunde baska bir hesaba aktarmak istiyorum kayıt dosyami nasil yapabilirim
Tomb Raider da efsanedir hem pc de hem ps de bitirdim :sleep:
En cok oynadıgın oyun ne dersen Nba 2k15![]()
The Last od us güzel de şu yaratıkları sevemedim ben ama hikayesi güzel sayılır.The Last of Us bir harikaydı dostumOyun bitti hatta tekrardan bitirsemmi diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim , bana da tavsiye edenlere teşekkür ederim. Aynı segmentte bir oyun biliyorsanız onları da bilmek isterim
![]()
![]()
Herkese iyi günler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Fenerbahçe nin takımı güncellenmediğini biliyorum , hala Solomon falan varmış galibaÖmer Onan varsa da şaşırmam. Bende Pes katil edecek beni ciddi anlamda basket ile değiştirmek istiyorum galiba. Herhangi bir güncelleme dosyası falan varmı kadroların yoksa 2K16 beklemek daha mı iyi olur.
![]()
The Last od us güzel de şu yaratıkları sevemedim ben ama hikayesi güzel sayılır.
Aynı düşüncedeyim. Sona doğru canavarlar gelirken ekrana bakamaz oldumEvet hikayesi başlarda çok iyi olmasada ortalara gelmeden çekiyor insanı içine.. Canavarlara gelince tiksindirici![]()
Today 4A Games ve Deep Silver Metro 2033 Redux ve Metro Last Light oyunları için geniş oynanabilir demo sürümlerini yayımladı. Metro 2033 Redux'u ilk 8 bölüme kadar Metro Last Light Redux'u ise ilk 9 bölüme kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu süre oyunun üçte biri kadar. Ayrıca oyunu satın almak isteyenler oynadıkları demo dosylarını tam sürüme taşıyarak kaldıkları yerden devam edebilecekler. Oyunu satın almadan önce denemek isteyenler için güzel bir fırsat.
You Can Play Metro Redux For Free On Xbox One & PS4 - ASidCast
Linkler
https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00591_00-M33REDUXDIGITAL1
https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00592_00-MLLREDUXDIGITAL1
Arkadaşlar optik olmayan bi ses sistemini (Logitech x-530) Ps4 e bağlamanın bi yolu var mı ? Ps3 te vardıda bunda yok sanırım ?
Playstation için en iyi nat şekli nat2 oluyor. Bunu biliyorum port açma konusunda bilgim yok ama bazen sunucudan kaynaklanıyor. Bir ara gta 5 te de vardi güncelleme verdiler düzeldi.Merhaba arkadaşlar PS4 te bağlantı ayarları NAT1 NAT2 olayı var modemden port açmanın faydalı olduğunu duydum doğrumudur çünkü FIFA 15 te online oynarken bazen NAT connection hatası falan veriyor rakip ararken online sezonda lütfen yardımcı olun![]()
Görseli var mi?Ps4'ün yeni versiyonu güzel olmuş. Tamamı mat kasa. %10 daha hafif kasa. %8 daha az elektrik harcıyor.