PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
The Crew oynayan varmı online falan iyimi alınırmı ?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Project Cars ta özgürlük yok Crew de koca amerikayı geziyorsun demo sunu oynadım kontrollere alışılırda ne bilim kararsız kaldım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Teskkurler Hallettim Sorunumu.
Şimdi Sorum Ben Bir Hesapta Gta 5 i Oynuyordum Ayni Ps4 Ustunde baska bir hesaba aktarmak istiyorum kayıt dosyami nasil yapabilirim

Böyle bir şey mümkün değil. Kayıt dosyalarınızı flash belleğe aktarabilirsiniz ama bunu başka bir kullanıcı hesabına kopyalayamazsınız.

Flash bellek sorununu bahsettiğim şekilde mi halletiniz.

dilora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar meraba samsung marka lcd televizyonum var ama bikaç sene önce aldığımızdan dolayı hdmi girişi yok vga deniyor sanıyorum bu monitörlerin arkasındaki gibi bir girişi var, ps4ü dönüştürücü kullanarak bağladığımda görüntüde bozulma gibi bir şey olur mu ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Project cars ilk izlenimim berbattt

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The Last of Us bir harikaydı dostum :D Oyun bitti hatta tekrardan bitirsemmi diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim , bana da tavsiye edenlere teşekkür ederim. Aynı segmentte bir oyun biliyorsanız onları da bilmek isterim :D :D

Herkese iyi günler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tomb Raider da efsanedir hem pc de hem ps de bitirdim :sleep:

En cok oynadıgın oyun ne dersen Nba 2k15 :D

Fenerbahçe nin takımı güncellenmediğini biliyorum , hala Solomon falan varmış galiba :D Ömer Onan varsa da şaşırmam. Bende Pes katil edecek beni ciddi anlamda basket ile değiştirmek istiyorum galiba. Herhangi bir güncelleme dosyası falan varmı kadroların yoksa 2K16 beklemek daha mı iyi olur. :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
The Last of Us bir harikaydı dostum :D Oyun bitti hatta tekrardan bitirsemmi diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim , bana da tavsiye edenlere teşekkür ederim. Aynı segmentte bir oyun biliyorsanız onları da bilmek isterim :D :D

Herkese iyi günler

Fenerbahçe nin takımı güncellenmediğini biliyorum , hala Solomon falan varmış galiba :D Ömer Onan varsa da şaşırmam. Bende Pes katil edecek beni ciddi anlamda basket ile değiştirmek istiyorum galiba. Herhangi bir güncelleme dosyası falan varmı kadroların yoksa 2K16 beklemek daha mı iyi olur. :D
The Last od us güzel de şu yaratıkları sevemedim ben ama hikayesi güzel sayılır.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Today 4A Games ve Deep Silver Metro 2033 Redux ve Metro Last Light oyunları için geniş oynanabilir demo sürümlerini yayımladı. Metro 2033 Redux'u ilk 8 bölüme kadar Metro Last Light Redux'u ise ilk 9 bölüme kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu süre oyunun üçte biri kadar. Ayrıca oyunu satın almak isteyenler oynadıkları demo dosylarını tam sürüme taşıyarak kaldıkları yerden devam edebilecekler. Oyunu satın almadan önce denemek isteyenler için güzel bir fırsat.

You Can Play Metro Redux For Free On Xbox One & PS4 - ASidCast

Linkler

https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00591_00-M33REDUXDIGITAL1

https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00592_00-MLLREDUXDIGITAL1

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Beyler yokmu Nba 2k15 rivet city 'de oynayan veya Destiny

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Today 4A Games ve Deep Silver Metro 2033 Redux ve Metro Last Light oyunları için geniş oynanabilir demo sürümlerini yayımladı. Metro 2033 Redux'u ilk 8 bölüme kadar Metro Last Light Redux'u ise ilk 9 bölüme kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu süre oyunun üçte biri kadar. Ayrıca oyunu satın almak isteyenler oynadıkları demo dosylarını tam sürüme taşıyarak kaldıkları yerden devam edebilecekler. Oyunu satın almadan önce denemek isteyenler için güzel bir fırsat.

You Can Play Metro Redux For Free On Xbox One & PS4 - ASidCast

Linkler

https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00591_00-M33REDUXDIGITAL1

https://store.playstation.com/#!/tr...edux/cid=EP4062-CUSA00592_00-MLLREDUXDIGITAL1

Teşekkürler hemen indirdim güncelleme yapıyor. Umarım zevklidir

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar optik olmayan bi ses sistemini (Logitech x-530) Ps4 e bağlamanın bi yolu var mı ? Ps3 te vardıda bunda yok sanırım ?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Aynen baska çözüm yok gibi

warior77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi ps4 için 300-350 tl fiyat aralığında hdmı çıkışlı monitor önerebilir misin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
AOC kullanıyorum 319 à almıştım. İade ediyoruz.

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar PS4 te bağlantı ayarları NAT1 NAT2 olayı var modemden port açmanın faydalı olduğunu duydum doğrumudur çünkü FIFA 15 te online oynarken bazen NAT connection hatası falan veriyor rakip ararken online sezonda lütfen yardımcı olun ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar PS4 te bağlantı ayarları NAT1 NAT2 olayı var modemden port açmanın faydalı olduğunu duydum doğrumudur çünkü FIFA 15 te online oynarken bazen NAT connection hatası falan veriyor rakip ararken online sezonda lütfen yardımcı olun ;)
Playstation için en iyi nat şekli nat2 oluyor. Bunu biliyorum port açma konusunda bilgim yok ama bazen sunucudan kaynaklanıyor. Bir ara gta 5 te de vardi güncelleme verdiler düzeldi.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ben ps4 ü monitörde kullanıyorum hdmı to dvı adaptörle amcan sesi ds4 ten alıyorum. Bu hdmı to dvı adaptörlerin ayrı ses çıkışı olan modeli var mı?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ps4'ün yeni versiyonu güzel olmuş. Tamamı mat kasa. %10 daha hafif kasa. %8 daha az elektrik harcıyor.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhabalar,

güncel destiny oynayan arkadaşlar var ise mutlaka eklesin.. Destiny oynayacak arklar aranıyor. Lv: 32 henüz :)

barlasbltn

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Batman Edition'lısını gördüm Teknosa'nın sitesinde.Aşık oldum.Pc öldü artık benim ya yeni pc alacağım ya da Batman Edition bitmeden PS4.Ama yok öyle bi tasarım :D