PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mıkrofonlu diyorlar
valla ben sipariş ettim inş güzeldir
bende baktım youtubeden fln güzele benziyo.. :D
Hayırlı olsun hocam ben kullanıyorum gayet kaliteli ses veriyor ayrıca alüminyum olması da kalite hissi veriyor mikrofonu da çok iyi.
[MENTION=384716]Batuksk1912[/MENTION]

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba, hayırlı akşamlar.

Bende Ps4 kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım , geçmiş paylaşımlarınızın bir kısmını okuma fırsatım oldu ve hepsi birbirinden yararlı ve güzel paylaşımlar öncelikle bunun için herkese teşekkür ediyorum. Cihazı alalı 4 gün oldu ancak Pes 2015 te online bağlanma aşamasında ciddi sorunlar yaşıyorum. ( Bazı arkadaşlara da özel mesaj attım ama genede buraya yazmak istedim) Umarım ilerdede bende size edindiğim bilgileri aktarma fırsatı bulacağım.
4 gün boyunca bir çok kişiden bir çok fikir aldım ama hiçbiri yardımcı olamadı. sony servis , Superonline ve arkadaş ortamı , ve son çare olarak sizin yardım edeceğiniz umuyorum inşallah.
Öncelikle neler yaptım anlatmak istiyorum ,
psn için 14 günlük deneme süresini aldım hesabıma geçirdim yani geçici olarak da olsa plus üyeliğim var.
ikincisi modemim için superonlineyi aradım port numaraları lazım dedi ayarlamamız için , sonyi aradım numaraları aldım superonlineye verdim yaptık dedi gir dedi gene girmedi
wireles ile bağlan seçeneğini denemiyim birde lan olarak bağlan( el ile ) deniyim dedim elle girdim tek tek gene olmadı.

ne yapmam gerekiyor dns falan birşeyler duydum ama nerden nasıl yapabilirim artık online bağlanmam için pes 2015 e ? Artık inat derecesine geldi bilgisayarla bile oynamıyorum online ayarları yapana kadar. 4 gün oldu daha tadına varamadım.

Umarım sizin yardımlarınız ile halledebileceğimi düşünüyorum burada kalabalık yaratmak istemem çünkü önceden tartışılmış ama anlayamadım. Özel mesajda atarsanız ordanda takip edeceğim.

şimdiden herkese çok çok teşekkürler
Hayırlı akşamlar

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Sony Bloodborne oyunun temasını ücretsiz olarak dağıtıyor. Temaya sahip olabilmek için dağıtılan kodları kullanmanız gerek. Kuzey Amerika'daki oyuncular yani US hesabı olanlar temaya sahip olmak için yarını beklemek zorundalar. Hesaplarınızı primary yaparak tüm hesaplarınızda kullanabilirsiniz. Tema sabit, herhangi bir görüntü hareketliliği ve müzik yok ama yine de oldukça şık görünüyor.

http://www.dualshockers.com/2015/03...-free-ps4-theme-from-sony-screenshots-inside/

Kuzey Amerika: J4ND-DJNH-K3C7
Avrupa: PBGA-HJNC-LQ99

Not: Kodlar 11 Mart'a Kadar Geçerlidir.

x8oO14C.jpg

ivA5wuO.jpg

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba, hayırlı akşamlar.

Bende Ps4 kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım , geçmiş paylaşımlarınızın bir kısmını okuma fırsatım oldu ve hepsi birbirinden yararlı ve güzel paylaşımlar öncelikle bunun için herkese teşekkür ediyorum. Cihazı alalı 4 gün oldu ancak Pes 2015 te online bağlanma aşamasında ciddi sorunlar yaşıyorum. ( Bazı arkadaşlara da özel mesaj attım ama genede buraya yazmak istedim) Umarım ilerdede bende size edindiğim bilgileri aktarma fırsatı bulacağım.
4 gün boyunca bir çok kişiden bir çok fikir aldım ama hiçbiri yardımcı olamadı. sony servis , Superonline ve arkadaş ortamı , ve son çare olarak sizin yardım edeceğiniz umuyorum inşallah.
Öncelikle neler yaptım anlatmak istiyorum ,
psn için 14 günlük deneme süresini aldım hesabıma geçirdim yani geçici olarak da olsa plus üyeliğim var.
ikincisi modemim için superonlineyi aradım port numaraları lazım dedi ayarlamamız için , sonyi aradım numaraları aldım superonlineye verdim yaptık dedi gir dedi gene girmedi
wireles ile bağlan seçeneğini denemiyim birde lan olarak bağlan( el ile ) deniyim dedim elle girdim tek tek gene olmadı.

ne yapmam gerekiyor dns falan birşeyler duydum ama nerden nasıl yapabilirim artık online bağlanmam için pes 2015 e ? Artık inat derecesine geldi bilgisayarla bile oynamıyorum online ayarları yapana kadar. 4 gün oldu daha tadına varamadım.

Umarım sizin yardımlarınız ile halledebileceğimi düşünüyorum burada kalabalık yaratmak istemem çünkü önceden tartışılmış ama anlayamadım. Özel mesajda atarsanız ordanda takip edeceğim.

şimdiden herkese çok çok teşekkürler
Hayırlı akşamlar
hocam benim arkadastada ayni problemler oluyodu ya baglanmiyor yada mac ariyordu port degistirme falan ıvırla zıvırla ugrasti sorun konami ile alakali fifa 15 e gecti onda bir sorunla karşılaşmadı sen yinede bi araştır olmadi oyununu fifa ile takas edersin

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Barlas90 Arkadaş özele yazdığı için buradan cevap vermedim. Burada da söyleyeyim. Aynı sorunu yaşayanlar modemlerinde DMZ açsınlar, PS4'ün verdiği mtu rakamını modemin arayüzüne girsinler.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

öncelikle Başbelası arkadaşa çok teşekkür ederim. Gerene yardımda bulundu bende biraz biryerden baktığım bilgilerle sonunda oyuna giriş yaptım.

hemen paylaşmak istiyorum belki soran olursa okur. wireles ile bağlandığında otomatik değilde manuel seçeneğini seçtim, ip adresini elle girip alt ağ maskesininizide elle girip genelde 255.255.255.0 olaraktır. varsayılan ağ geçidi ( arayüz numaranız) , Dnsleri de Basbelası arkadaşın dediği gibi 8,8,8,8 - 8,8,4,4, olarak girdim Mtu ayarlarıda otomatik değilde otomatikte 1500 seçili 1492 olarak değiştirip proxy ayarlarına kullanma diyip bitirdim. Teşekkürler Konami bu eziyet için :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Birde su nat tipi hatalarına çözüm bulunsa tadından yenmez :D

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uncharted 4 ertelen miş diye bir haber okudum ama doğruluğu var mı 2016 ortalarına ertelendi diyorlar

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Uncharted 4 ertelen miş diye bir haber okudum ama doğruluğu var mı 2016 ortalarına ertelendi diyorlar

Maalesef doğru. Açıklama resmi playstation blog'undan Neil Druckmann ve Bruce Straley tarafından yapıldı. Oyun 2014'ün sonlarına doğru çıkacaktı ancak oyunun yazarı Amy Hennig'in Naughty Dog'tan ayrılmasıyla oyun 2015 yılına sarkmıştı. Şimdi de yeni bir erteleme geldi. İkilinin yapıtğı açıklamada, Ertelemenin Playstation 4 hayranlarının yüksek beklentilerini karşılamak için gerekli olduğunu belirtmişler.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/374637-uncharted-4-a-thief-s-end.html

http://blog.eu.playstation.com/2015/03/11/uncharted-4-thiefs-end-coming-spring-2016-2/

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef doğru. Açıklama resmi playstation blog'undan Neil Druckmann ve Bruce Straley tarafından yapıldı. Oyun 2014'ün sonlarına doğru çıkacaktı ancak oyunun yazarı Amy Hennig'in Naughty Dog'tan ayrılmasıyla oyun 2015'e yılına sarkmıştı. Şimdi de yeni bir erteleme geldi. İkilinin yapıtğı açıklamada, Ertelemenin Playstation 4 hayranlarının yüksek beklentilerini karşılamak için gerekli olduğunu belirtmişler.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/374637-uncharted-4-a-thief-s-end.html

http://blog.eu.playstation.com/2015/03/11/uncharted-4-thiefs-end-coming-spring-2016-2/
Kötü olmuş. Umarım kaliteli bir oyun görürüz.Gördüğümüz grafikler müthişti ama.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Pes 2015 sorunu hallettim 2 dündür myclub oynamaktayım ancak bir maç bittiğinde yenisini yapmak istediğimde rakip bula tıkladığımda bir sorun oluştu yazısı ile karşılaşıyorum daha rakip aramadan bu sık sık olmaya başladı dün gece ve bu gece. Acaba bu sorun nerden kaynaklanıyor eğer cidden modemden kaynaklanıyorsa çöpe atıcam çünkü çok sinir bozucu olmaya başladı

şimdiden herkese teşekkürler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
2.50 Güncellemesine ait ilk resmi ekran görüntüleri yapılan basın açıklamasında yayımlandı. Paylaşılan ekran görüntülerinde, Göster yakınlaştır, Tema renk değişiklikleri ve Dualshock 4 tuş denetimlerini yeniden tanımlama seçenekleri gösteriliyor. Tuş denetimin değiştirilebilir olarak sunulması özellikle cihazı Japonya'dan alanlar için çok iyi bir seçenek olduğunu belirteyim. Resimler de Playstation Mağaza da Üst konumdan Alt konuma geçtiği görülüyor.

http://www.dualshockers.com/2015/03...screenshots-show-zoom-color-changes-and-more/

PS4Yukimura-1.jpg

PS4Yukimura-2.jpg

PS4Yukimura-5.jpg

PS4Yukimura-3.jpg

PS4Yukimura-4.jpg

PS4Yukimura-6.jpg

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ,

Şu anda Kadıköy'de bulunmaktayım. Yanılmıyorsam öncelerde buradan daha hesaplı oyun cd si playstation 4 için alabileceğimi duymuştum. Herhangi bir arkadaş var mı bana adres verebilecek özel mesajdan veya buradan yazabilirse çok memnun olurum.

iyi pazarlar

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, oyun alacağım lakin karar veremedim ve bu ay içinde tek bir tane alma şansım var. Zevk herkese göre değişir biliyorum lakin yinede görüşleriniz önemsiyip bekliyorum. Aklımda 2 seçenek var, Bloodborne yada shadow of mordor. Rpg tarzı hiç oyun oynamadım, zorluğu ne yada incelikleri ne bilmiyorum sadece youtube üzerinden bir kaç video izledim. Ayrıca aldıktan sonra uzun bir süre gitmesini bekliyorum 7,8 saattede bitmesin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hocam, oyun alacağım lakin karar veremedim ve bu ay içinde tek bir tane alma şansım var. Zevk herkese göre değişir biliyorum lakin yinede görüşleriniz önemsiyip bekliyorum. Aklımda 2 seçenek var, Bloodborne yada shadow of mordor. Rpg tarzı hiç oyun oynamadım, zorluğu ne yada incelikleri ne bilmiyorum sadece youtube üzerinden bir kaç video izledim. Ayrıca aldıktan sonra uzun bir süre gitmesini bekliyorum 7,8 saattede bitmesin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İki oyunda güzel. Tavsiyem Boodborne hem Türkçe hem de daha fazla oynanış süresine sahip. Oyun mükemmel olmuş ama oldukça zor olduğunu söyleyeyim, En ufak düşmanlar da dahi zorlanacaksınız boss'lardan bahsetmiyorum bile :)

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekken 7 ne zaman ps4 e gelecek bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki oyunda güzel. Tavsiyem Boodborne hem Türkçe hem de daha fazla oynanış süresine sahip. Oyun mükemmel olmuş ama oldukça zor olduğunu söyleyeyim, En ufak düşmanlar da dahi zorlanacaksınız boss'lardan bahsetmiyorum bile :)
Saolun hocam cevabınız için benimde düşüncem o yöndeydi. Başka bir forumdada okudum biraz bilgi sahibi olunca çekici geldi. Hafta sonu sanırım sipariş veririm.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2.50 güncellemesi yayınlanmış arkadaşlar.
a3f5118fbebf150fb9b76c59bc9dc9c8.jpg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
2.50 Güncellemesi İndirilmeye Sunuldu. Güncellemenin boyutu 245 Mb.

Güncellemenin Getirdiği Özellikler

pZV2alc.jpg

3t2l0Td.jpg

eRBcvkE.jpg

0IQTDj9.jpg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Sony Playstation Store'dan bu hafta sonu oyun satın almak isteyen herkese %10 indirim kuponu veriyor. Kupon almak istediğiniz herhangi bir oyunu sepetinize attığınızda %10 indirim imkanı sağlıyor.

Kupon Playstation Vita Playstation TV, PSP, ya da oyun mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerli değildir. Ayrıca PS PLUS ve ön sipariş oyunlarında da kullanamazsınız. Kod pazartesiye kadar geçerlidir.

US Hesap içindir.

KOD: LQ8ERDQH3A

http://www.vg247.com/2015/03/27/psn-10-off-discount-code-march-27/

8BRioGq.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sony Playstation Store'dan bu hafta sonu oyun satın almak isteyen herkese %10 indirim kuponu veriyor. Kupon almak istediğiniz herhangi bir oyunu sepetinize attığınızda %10 indirim imkanı sağlıyor.

Kupon Playstation Vita Playstation TV, PSP, ya da oyun mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerli değildir. Ayrıca PS PLUS ve ön sipariş oyunlarında da kullanamazsınız. Kod pazartesiye kadar geçerlidir.

US Hesap içindir.

KOD: LQ8ERDQH3A

http://www.vg247.com/2015/03/27/psn-10-off-discount-code-march-27/

8BRioGq.jpg

TR PSn de de güzel indirimler var , dün Pes 2015 alldım 59 TL ye :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
2,5 Güncellemesi ile GTA V'de grafik detayları düşürülmüş ama sabah gine update geldi 1.09 düzeldi.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
2,5 Güncellemesi ile GTA V'de grafik detayları düşürülmüş ama sabah gine update geldi 1.09 düzeldi.

Hangi 2.5. 2.5 dediğin playstation 4 sistem güncellemesi olmasın :) GTA 5' de grafiği düşeren 1.08 numaralı güncellemedir.

Bu arada indirimle metal slug 3 aldım :)

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

Çok fazla soruyorum farkındayım ama işin içinden çıkamadığım zaman en son olarak bu foruma yazıyorum , sonuç alabilmek için. Sıkıntı şöyle;

14 günlük deneme sürem doldu ve Psn Plus 1 senelik hesap almak istiyorum girişte kaydettirdiğim kredi kartı numaram ile ancak her ne kadar kredi kartında limitin uygun olduğu ve bilgilerin KESİNLİKE doğru yazılğına rağmen abone ol tıkladığımda , satın almayı onaylayı tıkladığımda karşıma '' Siparişiniz işlerken bir hatayla karşılaştık lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı geliyor.'' ve alamıyorum.

Aynı hesaptan başka kredi kartı ekledim gene aynı hatayı verdi.

0 dan psn hesabı oluşturdum 2 kartıda girdim gene aynı hatayı verdi.

Ne yapmam gerekiyor bu SONY delirticek adamı paramızla rezil ediyorlar insanları cidden , sony'i aramak istemiyorum mahkemelik olurum diye :)

Yardımı dokunabilecek bir arkadaş varmı :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Çok fazla soruyorum farkındayım ama işin içinden çıkamadığım zaman en son olarak bu foruma yazıyorum , sonuç alabilmek için. Sıkıntı şöyle;

14 günlük deneme sürem doldu ve Psn Plus 1 senelik hesap almak istiyorum girişte kaydettirdiğim kredi kartı numaram ile ancak her ne kadar kredi kartında limitin uygun olduğu ve bilgilerin KESİNLİKE doğru yazılğına rağmen abone ol tıkladığımda , satın almayı onaylayı tıkladığımda karşıma '' Siparişiniz işlerken bir hatayla karşılaştık lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı geliyor.'' ve alamıyorum.

Ne yapmam gerekiyor bu SONY delirticek adamı paramızla rezil ediyorlar insanları cidden , sony'i aramak istemiyorum mahkemelik olurum diye :)

Bilgisayar üzerinden alın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Bende oyun alırken aynı sorunu yaşadım 2 gün önce üst üste bir kaç kere denedim işlemi gerçekleştirdi ps4 üzerinde pc den de aynı hatayı vermişti bende. Kredi kartı ekstrenize dikkat edin bir kaç kere geçmesinler ücreti ..

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginç bir olay oldu ama belkide ben yanlış biliyormuşum. Psn plus üyeliği olmadan Myclub online maç yapamam diye düşünürken plus üyeliği alamadığım halde online maçlar yapabiliyorum. böylece çokta gerek kalmadı psn plus'a. Deneme sürecim geçen hafta Pazartesi bitmişti.