PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gündür BloodBorne oynuyorum oyun süper şiddetle tavsiye ederim çok iyi oldu bu oyunun çıkması oyun çıkmıyordu doğru düzgün ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bloodborne de ilk boss ta takılanlar olursa yada oraya kadar ki kısımda yardımcı olabilirim ;)

Bu arada FIFA 15 te sağlam rakip arıyorum arada bir maç yaparız yabancılarla oynamaktansa TR içinden insanlarla oynamak daha keyifli ...

ilginç bir olay oldu ama belkide ben yanlış biliyormuşum. Psn plus üyeliği olmadan Myclub online maç yapamam diye düşünürken plus üyeliği alamadığım halde online maçlar yapabiliyorum. böylece çokta gerek kalmadı psn plus'a. Deneme sürecim geçen hafta Pazartesi bitmişti.
sus sus dillendirme Sony duyar falan açık unutmuşlar sende ücretsiz kullanımı :D

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@basbeLası hocamında tavsiyesi üzere almış bulunuyorum, Daha yeni geldi sıcak sıcak. :) Bi hayırlı olsun alırım. DrColovaria psn adım eklemek isteyen varsa ekleyebilir. Tlou cod aw ve gta5de bulunmakta. 17 yaşındayım yaşdan dolayı sıkıntı edebilecekler olabilir oyüzden belirtiyorum :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@basbeLası hocamında tavsiyesi üzere almış bulunuyorum, Daha yeni geldi sıcak sıcak. :) Bi hayırlı olsun alırım. DrColovaria psn adım eklemek isteyen varsa ekleyebilir. Tlou cod aw ve gta5de bulunmakta. 17 yaşındayım yaşdan dolayı sıkıntı edebilecekler olabilir oyüzden belirtiyorum :)
Gta5 için enesgdk1453 ekleyebilirsin.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Hayırlı olsun. Oyun olağanüstü güzel. Yılın oyunu ya bu olur ya da the witcher 3.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. Oyun olağanüstü güzel. Yılın oyunu ya bu olur ya da the witcher 3.
Çok beğendim hocam, biraz oynama fırsatı buldum, en son öldüğüm yere kadarki yerlerin hepsi hafızamda bi 10 15 kez öldüm herhalde.

Barlas90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla öyle gibi görünüyor.

bakalım gittiği yere kadar :)

oyun alan arkadaşlarada hayırlı olsun şimdiden

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yılın oyunu demek için çok erken :D oyun çok iyi ama bence Yılın oyunu Uncharted yada çıkarsa Last of Us 2 olcak tabii benim düşüncem ;)

Çok beğendim hocam, biraz oynama fırsatı buldum, en son öldüğüm yere kadarki yerlerin hepsi hafızamda bi 10 15 kez öldüm herhalde.
Arkadaslar oyunda öldükçe hemen pes etmeyin dikkatli ve agresif olun oyundaki en temel MANTIK bu neden agresif olun dedim bu oyunun özel incelemesini izledim düşman size vurduğunda canınız bir parça azalacakmış gibi çizgi düşüyor ama hemen düşmüyor size 3-4 saniye veriyor bu zamanda düşmana vurursanız canınızın bir kısmını tekrar kazanıyorsunuz yani agresif olmak gerekiyor

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yılın oyunu demek için çok erken :D oyun çok iyi ama bence Yılın oyunu Uncharted yada çıkarsa Last of Us 2 olcak tabii benim düşüncem ;)

Oyunun metacritic ortalaması 93. 64 inceleme sonucunda bu puanı almış. GTA 5'ten beri böyle puan alan oyun olmamıştı. The witcher 3 çıksın her şey belli olur.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne

Yılın oyunu Uncharted 4 olamaz çünkü oyun 2016'ya ertelendi. Bu yıl çıksaydı yılın oyunu olurdu.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/374637-uncharted-4-a-thief-s-end.html

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nisan Ayında PS PLUS üyelerine verilecek ücretsiz PS4 oyunları belli oldu.

http://www.dualshockers.com/2015/03/31/playstation-plus-games-for-april-announced-by-sony-including-killzone-mercenary/

• Tower of Guns (PS4)
  • Never Alone (PS4)
  • Aaru’s Awakening (PS4)

[video=youtube;CsVxu_LDGuU]https://www.youtube.com/watch?v=CsVxu_LDGuU[/video]
Bi tower of guns ilgimi çekti, yine pek kaliteli oyunlar yok gibi.

Arkadaslar oyunda öldükçe hemen pes etmeyin dikkatli ve agresif olun oyundaki en temel MANTIK bu neden agresif olun dedim bu oyunun özel incelemesini izledim düşman size vurduğunda canınız bir parça azalacakmış gibi çizgi düşüyor ama hemen düşmüyor size 3-4 saniye veriyor bu zamanda düşmana vurursanız canınızın bir kısmını tekrar kazanıyorsunuz yani agresif olmak gerekiyor
Saolun tavsiyeler için hocam.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar benim us psn de Last of us var onu ana makine hesabı olarak gösterip tr hesabımdan oynayabilir miyim diğeri us psn diye sıkıntı çıkar mı ? Şuan oyunu us psn ye girerek indiriyorum Tr psn de de iniyor gözüküyor kilit simgesi yok.
Sorun çıkar mı ? Oyun çalışır mı ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar benim us psn de Last of us var onu ana makine hesabı olarak gösterip tr hesabımdan oynayabilir miyim diğeri us psn diye sıkıntı çıkar mı ? Şuan oyunu us psn ye girerek indiriyorum Tr psn de de iniyor gözüküyor kilit simgesi yok.
Sorun çıkar mı ? Oyun çalışır mı ?

Primary yaparak TR hesabında da oynayabilirsin. Çalışır hiçbir sorunda olmaz.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Primiry şuan oyunu indiriyor bu aralar psn de sıkıntı var heralde ful hızda indiriyor diğer arkadaşlar da da öyle . Bilgi için teşekkürler.

Gün içinde sorun olmuş. Ancak şu an düzgün şekil de çalışıyor.

http://www.dualshockers.com/2015/04/02/psn-social-services-back-online-after-two-hours-of-issues/

İsteyenler anlık durumu buradan takip edebilirler.

https://status.playstation.com/en-us/

The Last of Us'ı ilk defa mı oynayacaksın?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
105 TL Aldım Ben Kutulusunu Kadıköy Yazıcıoğlunda

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BloodBorne de Peder Gasgoini geçebilen varmı ya deli oldum çok zor...

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün lan kablosunu çıkarmaya çalıştım ama ne yaptıysam çıkmıyor sıkışmış ilginç ama sanki çeksem cihaz elimde kalacak o derece çıkmıyor ne yapmam lazım 😃

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar dün lan kablosunu çıkarmaya çalıştım ama ne yaptıysam çıkmıyor sıkışmış ilginç ama sanki çeksem cihaz elimde kalacak o derece çıkmıyor ne yapmam lazım 
Klipse bastırdıgında bırakması lazım hocam. En kısa ve sağlam yöntem pense ıle o klipsi hafif bastır öyle yüklenme krarsın hafıf ten kaymayacka kadar bastır ve çek elınde kalmaz kablodan asılma klıpsten tutarak çek.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Klipse bastırdıgında bırakması lazım hocam. En kısa ve sağlam yöntem pense ıle o klipsi hafif bastır öyle yüklenme krarsın hafıf ten kaymayacka kadar bastır ve çek elınde kalmaz kablodan asılma klıpsten tutarak çek.
Yok zaten dediğiniz gibi yapıyorum ama çıkmıyor sanırım klips yamulmuş işlev görmüyor

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bi sorunum var
the crewe en son bı guncelleme gelmişti ondan sonra harıtadakı skıllere gıremıyordum.
fast travel yapıyorum ama gırmıyordu sankı oyunda pasıf moda gırmıs gıbıydım.
bende sildim crewi sonra tekrar yukledım bu seferde acılırken bır hata olustu dıye kapanıyor dns adresı 8.8.8.8-8.8.4.4
başına gelen yada bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım ...

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Hocam ben tv alacağım önceden LG 32LB652V modelini almayı düşünüyordum fakat bazı kullanıcılar PS4'te sorun yaşadıklarını söylediler sizin önereceğiniz tv var mı PS4'te kasma ve sorun yaratmayacak 1100 TL civarı 32 inch olarak yardımcı olursanız sevinirim...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ekleyin beyler Nba 2k15 , Destiny ,Gta Allah ne verdiyse oynarız :D

Psn Id : Rapchy