PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
hocam bugun gamepad i elimden dusurdum sol tarafinda alt kisimdaki gri bölge bir milimetre disari cikti fark edilebilir degil hatta kime gostersem fark edemiyo ama insan rahatsiz oluyor bunu nasil duzeltebilirim acaba ?
59a3eb018d8481858248f22f002fc85e.jpg
Söküp tekrar montala hocam :)
Ben 3 kere filan düşürdüm hemde sert düştü şükür birsey olmadı .

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam anladım sanırım format uyumlu değil çünkü telefonu takınca telefona bildirim geliyor, teşekkürler
taktığın usb nin ya da telefonun kök dizinine PS4 adında klasör oluşturman ve resimse pictures müzikse music diye ayrı ayrı klasör açman gerekiyor sanırım. psp de öyle yapıyordum. ps4 te mp3 dinlerken de bu şekilde kullanıyorum. böyle dene bir de

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
taktığın usb nin ya da telefonun kök dizinine PS4 adında klasör oluşturman ve resimse pictures müzikse music diye ayrı ayrı klasör açman gerekiyor sanırım. psp de öyle yapıyordum. ps4 te mp3 dinlerken de bu şekilde kullanıyorum. böyle dene bir de
Tamam hocam sağolasın deneyeceğim umarım telefondan da olur flash la uğraşmam

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lakin normal olarak yok premium ve legion edition var sadece hocam ?

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler şubat ayı indirimi kapsamında 2 oyun arasında kaldım. bilen ve oynayan arkadaslar sizce hangisini alayım( online hangiside talep var)
KILLZONE™ SHADOW FALL bide Battlefield 4™ Premium sürümü

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
beyler şubat ayı indirimi kapsamında 2 oyun arasında kaldım. bilen ve oynayan arkadaslar sizce hangisini alayım( online hangiside talep var)
KILLZONE™ SHADOW FALL bide Battlefield 4™ Premium sürümü

Battlefield 4

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TSK ederim cvp için bencede Battlefield 4 ama kararsızdım aldım . KILLZONE bi ihtimal plus üyelerine verecekler diye düşünüyorum..

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni kasa çıkınca bende almayı düşünüyorum. Şuan Playstation 3 var online ücretsiz Playstation 4 te online oynmak için illa ki psnden mi almak gerekiyor yoksa çeşitli kartlar satılıyor mu?

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni kasa çıkınca bende almayı düşünüyorum. Şuan Playstation 3 var online ücretsiz Playstation 4 te online oynmak için illa ki psnden mi almak gerekiyor yoksa çeşitli kartlar satılıyor mu?

ben araştırmıştım amazonda aliekspresste fln varda güvenemedım 10 20 tl fak edıyordu işimi garantiye alıp psnden aldım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu GTA 5 te sezondan atma, arkadaşlraımla oynarken farklı tek kısı oldugum bır sezona atma bazen oyunun dırek hata vermesı gibi sorun yaşayan var mı ? Çünkü bunlar sürekli oluyor çok merak ediyorum sizde de var mı, mesela normal görevdeyken herkese left yazıyor yanı herkesı atıyor anlam veremıyorum internet gitmiyor ama niye böyle yapıyor.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende de yapıyordu bazen en baştan tek kişi başlatıyordu oturmamış bir yapıda bence gta. sonradan ne oldu hiç bakmadım. bağlantıdan kaynaklı sanırım eğer biraz kötüyse böyle problemler oluyor aynısı pes 2015 içinde geçerli. ps4 için dmz açtım oyun oynarken indirmeleri filan kapatıyorum sıkıntı kalmamıştı pek sen de bunları deneyebilirsin.
bf4 filan rahat oynuyorum böyle olduğunda başka oyunları da dene belki senin bağlantıdadır problem.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bende de yapıyordu bazen en baştan tek kişi başlatıyordu oturmamış bir yapıda bence gta. sonradan ne oldu hiç bakmadım. bağlantıdan kaynaklı sanırım eğer biraz kötüyse böyle problemler oluyor aynısı pes 2015 içinde geçerli. ps4 için dmz açtım oyun oynarken indirmeleri filan kapatıyorum sıkıntı kalmamıştı pek sen de bunları deneyebilirsin.
bf4 filan rahat oynuyorum böyle olduğunda başka oyunları da dene belki senin bağlantıdadır problem.
30 Mbps internet bağlantısı var hocam. İnternet ile alakası yok . Ping 5 in altında.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımda PlayStation Store de minecraft ücretsiz gözüküyor almadıkları halde bende ve bazılarında paralı nasıl oluyor bazılarında ücretsiz gözüküyor ? Sizde de ücretsiz mi ?
( demo değil ful sürüm )

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
shadow mordor oynuyordum bi yerde takıldım warchief (savaş şefleri ) bulmakda zorluk çekiyorum onları öldürmeden bölüm açılmıyor nasıl bulacağım onları

Batuksk1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS4 için oyun seslerini duymak ve konuşmak için kulaklık alacağım bütçem 100 TL ama iyisi olursa 150 TL de olabilir kulaklık önerirseniz sevinirim :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PS4 için oyun seslerini duymak ve konuşmak için kulaklık alacağım bütçem 100 TL ama iyisi olursa 150 TL de olabilir kulaklık önerirseniz sevinirim :)
Kardeşim ben Sony MDRXB 450 AP Kulaklık aldım harika ses kalitesi var tavsiye ederim kliksa.com ve teknosa da 90 TL idi diğer yerlerde wto TL fiyatı vardı bir bak istersen.

Batuksk1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mikrofonlu mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim ben Sony MDRXB 450 AP Kulaklık aldım harika ses kalitesi var tavsiye ederim kliksa.com ve teknosa da 90 TL idi diğer yerlerde wto TL fiyatı vardı bir bak istersen.
Biraz youtube kutu açılımına falan baktım güzele benziyor alabilirim tavsiyen için teşekkürler. Alırsam telefon için de kullanırım hem :)

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mıkrofonlu diyorlar
valla ben sipariş ettim inş güzeldir
bende baktım youtubeden fln güzele benziyo.. :D