PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam birde Gta 5 online arabam kimse kullanamasin yanıma otursun ama kullanamasin istiyorum bu ayarı nereden yapıyoruz , birde su pasif moda hemen girme veya hemen çıkma olayını anlatirmisiniz?
Araba kitleme Touchpad basılı tutup vehicle ayarını değiştirin aynı yerde Enable Passive mode bölümü var

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bi sorum olucak ps4 u tv unitesinin altina cekmeceye koyuyorum oyun oynarken arada fan sesi cok fazla cikmaya basliyo isinma falan normal ama fan cok sesli calisiyo acaba kapali alanda oldugu icin falan sistem asiri isiniyo olabilirmi yanma olayi falan olurmu hocam

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
hocam bi sorum olucak ps4 u tv unitesinin altina cekmeceye koyuyorum oyun oynarken arada fan sesi cok fazla cikmaya basliyo isinma falan normal ama fan cok sesli calisiyo acaba kapali alanda oldugu icin falan sistem asiri isiniyo olabilirmi yanma olayi falan olurmu hocam

Yanma olayı olmaz ama mümkün olduğunca açık alanda kullanmaya çalışın. Özellikle yaz aylarında çekmeceli her tarafı kapalı TV ünitelerine koymayın. Oyun oynarken fan sesi gelmesi normal. Eğer cihaz menüler de ya da internet'e girerken aşırı ses çıkarıyorsa ya ısındığı içindir ya da arızalıdır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende pc nin altına koydum 3 tarafı kapalı ama arka taraf açıkta bende de bazen ses yapıyor ama 6 _7 saat oynayınca oluyor işi zaten normal ama aşırı işi varsa o başka birşey .

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 saat second son oynadim baktim cekmeceden helikopter sesi geliyo :) hic okadar hizli calismamisti fanlar ama galiba normal bisey tesekkur ederim hocam

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
4 saat second son oynadim baktim cekmeceden helikopter sesi geliyo :) hic okadar hizli calismamisti fanlar ama galiba normal bisey tesekkur ederim hocam
Makinayı sakin havası bıraktım demeyin de zararlı olur, makinanın hava sirkülasyonu olan bir yere konması çok daha iyi olur.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yanma olayı olmaz ama mümkün olduğunca açık alanda kullanmaya çalışın. Özellikle yaz aylarında çekmeceli her tarafı kapalı TV ünitelerine koymayın. Oyun oynarken fan sesi gelmesi normal. Eğer cihaz menüler de ya da internet'e girerken aşırı ses çıkarıyorsa ya ısındığı içindir ya da arızalıdır.
Hocam soğutucu tavsiye edebilirmisin güvenilir yerden kaliteli olursa teşekkürler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
PS PLUS bu hafta sonu ücretsiz olacak. Sadece mutiplayer'e izin verilmiş. İndirim, bulut depolama ve bu ayki ücretsiz oyunlara erişim izni yok.

http://www.gamepur.com/news/17956-p...kend-announced-ps4-starts-feb-13-prepare.html

ps-plus-free-multiplayer-weekend-feb-13.jpg

[video=youtube;z59npWpLbeI]https://www.youtube.com/watch?v=z59npWpLbeI[/video]

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The last of us'ı an itibariyle bitirdim. Gerçekten harika bir oyun. İlk başında biraz sarmamıştı ama geçtikçe iyice içine aldı. Tüm o duygusallıklar çok güzel işlenmiş. Ayrıca Spoiler sayabilinir burdan sonrasını oynamamış varsa okumasın. Joel çok acımasız bir insan sanırım oda kızı ile ilgili olay yüzünden sanırsam . Acımadan öldürüyor. :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
The last of us'ı an itibariyle bitirdim. Gerçekten harika bir oyun. İlk başında biraz sarmamıştı ama geçtikçe iyice içine aldı. Tüm o duygusallıklar çok güzel işlenmiş.

Beğendiğinize sevindim. Devam oyunuda mutlaka gelecek.

Tomb raider definitive edition oyununuda tavsiye ederim. Oyun next gen grafiklerle çok daha güzel :)

14246276941_807a27fe9a_o.jpg

14250980484_38d24ec9bd_o.jpg

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tomb raider' ı nedense sevmiyorum hocam. Devam oyunuda umarım en kısa sürede bu kadar güzel bir şekilde gelir. :) O Notlarda farklı hayatları görmemizde çok etkilemişti. Ish vs özellikle Ish'ın durumunu, neler yaptıklarını, çok merak ediyorum.

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler size bi sorum olaCAK GTA 5 te onlıne grınce gezerken saçma sapan insanların mikrofonda konustukları sesler gelıyor onları nasıl kapatırım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Tomb raider' ı nedense sevmiyorum hocam. Devam oyunuda umarım en kısa sürede bu kadar güzel bir şekilde gelir. :) O Notlarda farklı hayatları görmemizde çok etkilemişti. Ish vs özellikle Ish'ın durumunu, neler yaptıklarını, çok merak ediyorum.

Oyunu yapan ekip şu an Uncharted 4'ü yapıyor. Bir daha ki E3'te duyurulursa en geç 2017 de gelir.

Tomb raider 2013'ü oynamadıysanız mutlaka oynayın. Oyun harika. Biraz Uncharted biraz The Last of Us havası var ama hikaye olarak daha karanlık ve derin bir hikayaye sahip. Devam oyunuda bomba gibi geliyor.

http://forum.shiftdelete.net/oyun-dunyasindan-haberler/374581-rise-of-the-tomb-raider.html

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tomb raider guzeldi ama icinde fazla bulmaca yoktu hocam ya :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beyler size bi sorum olaCAK GTA 5 te onlıne grınce gezerken saçma sapan insanların mikrofonda konustukları sesler gelıyor onları nasıl kapatırım
Bende kapatmayı bulamadım ama Gizli Konuşma Grubu kurarsan oyundaki sohbet seslerini duymazsın.

cammurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Touchpad'a basılı tutun çıkan ayarlarda chat seçeneği var oradan istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
TŞK ederim cvp için
bi sorum daha olacak ps4 te ınternet uzerinden dizi sitelerine giriyorum
mail.ru linkli videoları acamıyorum loadıngte takılı kalıyor
son 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum diger vk videolar açılıyor sıkıntı yok onlarda.

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba

PS4 ün japonya sitesinden oyun alınabiliyor mu ?

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Japon psnden Japon psn üzerine üyelik açarsan alabilirsin. Ama tr psn veya us vb psnler üzerinden alman mümkün değil diye biliyorum Daha bilgili arkadaşlar cevablıyacaktır. @basbeLası, naughty dog sanırım sadece ps üzerine oyun çıkarıyor değil mi hocam. Ama sonyden bağımzsız bir firma(artık tam olarak nedeniyorsa). The order'dan bi beklentiniz var mı hocam bence hoş bir havası var ama, onun yerine bloodborne'u mu beklesem bilemiyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
TŞK ederim cvp için
bi sorum daha olacak ps4 te ınternet uzerinden dizi sitelerine giriyorum
mail.ru linkli videoları acamıyorum loadıngte takılı kalıyor
son 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum diger vk videolar açılıyor sıkıntı yok onlarda.

PS4'ün tarayıcısı her video fortmatını desteklemiyor. VK videolar açılıyor, mail.ru hangi fortmatı kullanıyor bilmiyorum. Daha önce izleyip şimdi hata aldıysanız tarayıcı geçmişini silip deneyin.

Arkadaşlar merhaba

PS4 ün japonya sitesinden oyun alınabiliyor mu ?

Bir japon PSN hesabı açıp alabilirsiniz.

Japon psnden Japon psn üzerine üyelik açarsan alabilirsin. Ama tr psn veya us vb psnler üzerinden alman mümkün değil diye biliyorum Daha bilgili arkadaşlar cevablıyacaktır. @basbeLası, naughty dog sanırım sadece ps üzerine oyun çıkarıyor değil mi hocam. Ama sonyden bağımzsız bir firma(artık tam olarak nedeniyorsa). The order'dan bi beklentiniz var mı hocam bence hoş bir havası var ama, onun yerine bloodborne'u mu beklesem bilemiyorum.

Naughty Dog Sony bünyesinde olan bir oyun stüdyosu. Sadece PS platformuna oyun çıkarıyorlar. Bana göre en iyi oyun stüdyosu. The order'in atmosferi sunduğu hikaye ve grafikleri oldukça etkileyici görünüyor ama şu ana kadar gösterilen videolar da çok fazla sahne vardı bu da oynu biraz baltalıyor. Gelecek incelemelere bakmak lazım.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] teşekkür ederim cevabınız için.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kaydettiğim videoları USB'ye aktaramıyorum PS görmüyor belleği ne bunun dışında telefonu da bağladım yine görmedi ne yapmam lazım dosyaları aktarmak için ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar ben kaydettiğim videoları USB'ye aktaramıyorum PS görmüyor belleği ne bunun dışında telefonu da bağladım yine görmedi ne yapmam lazım dosyaları aktarmak için ?

USB depolama cihazı bağlı değil mi diyor :)

Sen USB'yi taktığını sanmışsın. PS4'te bulunan USB yuvaları aşağı ve yukarıdan çekilen şeridin içine konumlu olduğu için PS4'ü tutup USB belleği destekli bir şekilde içine doğru iteceksiniz yoksa sistem USB belleği görmez. Ayrıca USB bellek Fat veya Exfat formatında olmalı.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
USB depolama cihazı bağlı değil mi diyor :)

Sen USB'yi taktığını sanmışsın. PS4'te bulunan USB yuvaları aşağı ve yukarıdan çekilen şeridin içine konumlu olduğu için PS4'ü tutup USB belleği destekli bir şekilde içine doğru iteceksiniz yoksa sistem USB belleği görmez. Ayrıca USB bellek Fat veya Exfat formatında olmalı.
Hocam anladım sanırım format uyumlu değil çünkü telefonu takınca telefona bildirim geliyor, teşekkürler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar GTA 5 te şu alttaki video da kı gibi yarışları nereden açıyoruz bulamadık bir türlü ?
[video=youtube;-INsd5yyPfs]https://www.youtube.com/watch?v=-INsd5yyPfs[/video]

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bugun gamepad i elimden dusurdum sol tarafinda alt kisimdaki gri bölge bir milimetre disari cikti fark edilebilir degil hatta kime gostersem fark edemiyo ama insan rahatsiz oluyor bunu nasil duzeltebilirim acaba ?
59a3eb018d8481858248f22f002fc85e.jpg