PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
DVi girişi olan monitörlere çok basit şekil de bağlanıyor. Herhangi bir dvi to hdmi işinizi görür.
Eyvallah hocam bu iyi oldu hdmı monitöre en az 100 tl daha fazla para vermekten kurutldum sayılır, bu hdmı olunca ekstra vergi mi alınıyor niçin hdmı çıkış olunca fiyat artıyor bilginiz var mı kafama takıldı akşam akşam :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hdmi ses ilettiği için daha pahalıdır. Sesi de dualshock 4 üzerinden alırsınız.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hdmi ses ilettiği için daha pahalıdır. Sesi de dualshock 4 üzerinden alırsınız.
Ses sıkıntı değil hocam zaten olmadı ps4 ün optik çıkışını kullanırım ses ps3 gibi sorun değil ps4 ün en sevdiğim yönü o oldu istediğin gibi her türli cihaz ile ses alabiliyorsun :)
öneriniz için teşekkürler

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu Shadow of mordor u Ps4 de oynayan varmı oyun çok güzel ama çabuk mu bitiyor hikaye kısmı oyun iyi gerçekten ama çabuk bitiyor falan muhabbeti varmış doğrumu acaba paraya kıymaya değer mi ???

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Hikâye çabuk bitiyor. Yan görevler fazla.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.n11.com/ps4-the-last-of-us-remastered-turkce-alt-yazili-P28247723 Tlou yu sipariş vereceğimde syd bilişim güvenilir midir?
Cod aw olan varsa Psn: DrColovaria
Ayrıca kuzenimle Kardeşlik yapıyoruz lakin sanırım plus sadece tek hesap için geçerli oluyor. Honkong psnden 3 aylık aldık sadece alınan hesapta var. Oyun konusundada sanırım o hesabı ben ana hesap yaparsam diğer istediğim hesaplardan oynayabiliyorum. O konuda bir sıkıntı yok herhalde. Eğer oyun konusundada sıkıntılıysa kardeşlik bitmiş demektir. [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION], Dvi girişi olduktan sonra bir sorun olacagını zannetmiyorum hocam. İNÇ olarakta yeterli ben 19 inçde oynuyorum aramda 2, 3 metre falan oluyor. Bir sorunda yok. Tepkime süresi 5den aşşağı olsa daha iyi olabilirmiş.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
PS4 için BU MONİTÖR nasıl ? tatminkar eder mi ?

Daha önce AOC monitör kullandım gerek görüntü kalitesi gereksede oyun performansıdan çok memnun kaldım. IPS paneller normal LED panellere göre daha iyi ve daha keskin görüntüler verir. Aynı monitörü forumda birçok kişiye önerdik alanların hepsi de memnun kaldı. Oldukçada şık bir monitör.

http://forum.shiftdelete.net/monitorler/400653-asus-vs-aoc-monitor-tavsiyesi.html

http://www.n11.com/ps4-the-last-of-us-remastered-turkce-alt-yazili-P28247723 Tlou yu sipariş vereceğimde syd bilişim güvenilir midir?
Ayrıca kuzenimle Kardeşlik yapıyoruz lakin sanırım plus sadece tek hesap için geçerli oluyor. Honkong psnden 3 aylık aldık sadece alınan hesapta var. Oyun konusundada sanırım o hesabı ben ana hesap yaparsam diğer istediğim hesaplardan oynayabiliyorum. O konuda bir sıkıntı yok herhalde. Eğer oyun konusundada sıkıntılıysa kardeşlik bitmiş demektir. @Lazzz, Dvi girişi olduktan sonra bir sorun olacagını zannetmiyorum hocam. İNÇ olarakta yeterli ben 19 inçde oynuyorum aramda 2, 3 metre falan oluyor. Bir sorunda yok. Tepkime süresi 5den aşşağı olsa daha iyi olabilirmiş.

Güvenilir. Oyunda mükemmel :)

http://forum.shiftdelete.net/playstation/382183-the-last-of-us-[ps4].html

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşkkürler hocam. Zaten sizin bir Tlouya takıntınız var. :) Direk onu öneriyorsunuz. Sanırsam baya iyi bir oyun 200e yakın ödül alındı falanda deniyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ds4ü full olarak bittiğindemi şarjlıyım.yoksa oynamayı bıraktıgımda dinlenme moduna aldıgımda bırakıveriyimmi? Hangisi daha sağlıklı olur?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ayrıca kuzenimle Kardeşlik yapıyoruz lakin sanırım plus sadece tek hesap için geçerli oluyor. Honkong psnden 3 aylık aldık sadece alınan hesapta var. Oyun konusundada sanırım o hesabı ben ana hesap yaparsam diğer istediğim hesaplardan oynayabiliyorum. O konuda bir sıkıntı yok herhalde. Eğer oyun konusundada sıkıntılıysa kardeşlik bitmiş demektir. @Lazzz, Dvi girişi olduktan sonra bir sorun olacagını zannetmiyorum hocam. İNÇ olarakta yeterli ben 19 inçde oynuyorum aramda 2, 3 metre falan oluyor. Bir sorunda yok. Tepkime süresi 5den aşşağı olsa daha iyi olabilirmiş.

21 den fazlası büyük geliyor mutfakta monitör tv var onu tv olarak kulanıyoruz 24 inç test için koydum masaya da aşırı büyük kaçtı 21.5 içn tam oturacak gibi.

Syd den alışverişim oldu gayet memnun kaldım piyasanın en dip fiyatına son tr ps3 almıştım 2 yıl oldu sanırım, elden aldım ben kadıköyden internet adreslerinden alışveriş nasıl işliyor bilmiyorum.
Şunu belirteyim, kadıköyde syd yazıcıoğlunda bulnuuyor ve oradaki tüm ps4 oyunları ucuzdur nedeni ise bandrolsüzdür. Ama bir sıkıntı yaşamazsınız kutu ambalajı kapalı ve açılmamış olarak gelir.

Daha önce AOC monitör kullandım gerek görüntü kalitesi gereksede oyun performansıdan çok memnun kaldım. IPS paneller normal LED panellere göre daha iyi ve daha keskin görüntüler verir. Aynı monitörü forumda birçok kişiye önerdik alanların hepsi de memnun kaldı. Oldukçada şık bir monitör.
l

Teşekkür ediyorum bu fiyatada kaçmaz piyasanın en alt fiyatı akşam saatlerinde siparişi geçerceğim herkese iyi forumlar.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Teşkkürler hocam. Zaten sizin bir Tlouya takıntınız var. :) Direk onu öneriyorsunuz. Sanırsam baya iyi bir oyun 200e yakın ödül alındı falanda deniyordu.

Ds4ü full olarak bittiğindemi şarjlıyım.yoksa oynamayı bıraktıgımda dinlenme moduna aldıgımda bırakıveriyimmi? Hangisi daha sağlıklı olur?

Mutlaka oynanması gereken olağanüstü harika bir oyun :) İstediğiniz şekil de yapabilirsiniz bir zararı olmaz.

Her seferinde katliam yapıyorum :p

34jNqpG.jpg

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

21 den fazlası büyük geliyor mutfakta monitör tv var onu tv olarak kulanıyoruz 24 inç test için koydum masaya da aşırı büyük kaçtı 21.5 içn tam oturacak gibi.

Syd den alışverişim oldu gayet memnun kaldım piyasanın en dip fiyatına son tr ps3 almıştım 2 yıl oldu sanırım, elden aldım ben kadıköyden internet adreslerinden alışveriş nasıl işliyor bilmiyorum.
Şunu belirteyim, kadıköyde syd yazıcıoğlunda bulnuuyor ve oradaki tüm ps4 oyunları ucuzdur nedeni ise bandrolsüzdür. Ama bir sıkıntı yaşamazsınız kutu ambalajı kapalı ve açılmamış olarak gelir.

Teşekkür ediyorum bu fiyatada kaçmaz piyasanın en alt fiyatı akşam saatlerinde siparişi geçerceğim herkese iyi forumlar.

Teşekkür ederim hocam. Zaten küçük bir şehirde oturuyorum. Tüm bisküvi vs fabrikaları burda ama teknolojiden gram eser yok. İnternetden sipariş edeceğim. Oyun sağlam ve açılmamış olsunda sorun yok.

Mutlaka oynanması gereken olağanüstü harika bir oyun :) İstediğiniz şekil de yapabilirsiniz bir zararı olmaz.
Sağolun hocam bugun yarın sipariş edeceğim oyunu zaten. Birde bilğiniz varmı bilmiyorum ethernet kablosu çoklayıcıyı modemden gelen kabloya bağlayıp çoklatabilirmiyim. Yoksa ana modememi takmak lazım?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Teşekkür ederim hocam. Zaten küçük bir şehirde oturuyorum. Tüm bisküvi vs fabrikaları burda ama teknolojiden gram eser yok. İnternetden sipariş edeceğim. Oyun sağlam ve açılmamış olsunda sorun yok.

Sağolun hocam bugun yarın sipariş edeceğim oyunu zaten. Birde bilğiniz varmı bilmiyorum ethernet kablosu çoklayıcıyı modemden gelen kabloya bağlayıp çoklatabilirmiyim. Yoksa ana modememi takmak lazım?

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Eğer bahsettiğiniz ethernet modemi switch gibi kullanmaksa yapabilirsiniz.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet hocam modemden gelen kabloyu artırmak istiyorum Olay bu.

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankarada vertical stand satın alan varmı ?

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım yanlış anlaşıldı ben ankarada sony centerları biliyorum ama hiç birinde bu ürünü bulamadım centerlar dışında diğer teknoloji mağzalarınıda gezdim onlarda da yok. Burda bulabilen varmı demek istemiştim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sanırım yanlış anlaşıldı ben ankarada sony centerları biliyorum ama hiç birinde bu ürünü bulamadım centerlar dışında diğer teknoloji mağzalarınıda gezdim onlarda da yok. Burda bulabilen varmı demek istemiştim.
İnternetten siparis vermeyi düşünürsen rahatlıkla bulabilirsin.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merek ettimde Oyun yönetimini nasıl yapıyorsunuz. Kardeşlik? Yada dijital veya kutulu oyun takasımı? Yoksa arşivliyormusunuz? Şu anda elinizde kaç oyunvar ? Bende bi cod aw var inş 1 kaç günede tlou olacak. Şu ana kadar kaç tane ps4de oynadınız ve eliniizde kaçtane mevcut?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar merek ettimde Oyun yönetimini nasıl yapıyorsunuz. Kardeşlik? Yada dijital veya kutulu oyun takasımı? Yoksa arşivliyormusunuz? Şu anda elinizde kaç oyunvar ? Bende bi cod aw var inş 1 kaç günede tlou olacak. Şu ana kadar kaç tane ps4de oynadınız ve eliniizde kaçtane mevcut?

PS4'te birden fazla kardeşlik yöntemi var. Primary, secondary ve dualshock 4 yöntemi var. Dualshock 4 yöntemini pek tavsiye etmiyoruz hem sıkıntılı hem de sadece bazı oyunlar çalışıyor. Bu yöntemlerin hepsi dijital oyunlar için geçerlidir.

Ben genel de kutulu oyun tercih ediyorum.

Elimdeki kutulu oyunlar.

The last of us remastered
Tomb raider definitive edition
İnfamous second son
Fifa 15
Destiny

Dijital oyunlarım

Killzone shadow fall
Knack
Driveclub

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driveclub nasıl tavsiye edermisiniz oyunu online sağlıklı çalışıyomu yani paraya kıymaya değer bir oyunmu ???

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Driveclub nasıl tavsiye edermisiniz oyunu online sağlıklı çalışıyomu yani paraya kıymaya değer bir oyunmu ???

Oyunu kod indirimleri verildikten sonra almıştım. TR PSN de oldukça ucuz. Oyunun grafikleri olağanüstü. Dinamikler çok iyi. Sürüş keyfi oldukça eğlenceli. Multiplayer da istediğiniz arkadaşınızla oynayamıyorsunuz ve biraz vasat. Daha önce GT oynadıysanız oyundan GT havası beklemeyin. Aceleniz yoksa Project cars'ı bekleyebilirsiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Hani bizde de olsa PS4, biz hala PS3'lerde sürünüyoruz. :D