PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Hocam fifa15 ten eminsiniz değil mi arkadaşım plus üyelik alacak bu yüzden yada müsait olduğunuzda sizle deneyelim? çok rahatsız ediyorum k.bakmayın bu arada

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
@basbeLası Hocam fifa15 ten eminsiniz değil mi arkadaşım plus üyelik alacak bu yüzden yada müsait olduğunuzda sizle deneyelim? çok rahatsız ediyorum k.bakmayın bu arada

Evet eminim :) Yalnız bunun için çok iyi bir bağlantı ve upload hızının yüksek olması gerekiyor. Oyunlar 720p 30 fps saniye kara oranında çalışıyor. Ben birkaç kez deneme yaptım bağlantı hızı düşük diye red etti. Sizle de deneriz.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet eminim :) Yalnız bunun için çok iyi bir bağlantı ve upload hızının yüksek olması gerekiyor. Oyunlar 720p 30 fps saniye kara oranında çalışıyor. Ben birkaç kez deneme yaptım bağlantı hızı düşük diye red etti. Sizle de deneriz.
O benim yükleme hızı 1 mbps download 7 mbps yada tam tersi karıştırıyorum belki yetersiz gelir heralde

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eyvallah bu oyunları uk psn üzerinden alın gta 5 120 liraya geliyor 2 oyun alırsanız neredeyse 1 oyun parası kar ediliyor :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
2.00 Güncellemesiyle birlikte remote play uygulamasıda yayımlandı.

Remote play özelliğine sahip PS4 oyunlarının Xperia Z3 üzerinde nasıl göründüğünü merak edenler aşağıdaki videoları izleyebilirler.

The Last of Us

[video=youtube;UnWEitk6teI]http://www.youtube.com/watch?v=UnWEitk6teI[/video]

DriveClub

[video=youtube;-cAiLYwFdpM]http://www.youtube.com/watch?v=-cAiLYwFdpM[/video]

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz güvenilir ve ucuz PS4 oyunu satan mağaza var mı?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Hocam 2.0 güncellemesinden sonra bekleme moduna aldığım zaman gamepad den PS tuşuna bastığım zaman açılırdı konsol ama tepki vermiyor sonra konsolun üstündeki açma tuşuna bastım yine aynısı oldu fişi çekip takınca düzeldi bu şimdiden 2 kez başıma geldi sizce büyük sorun yaratırmı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
@basbeLası Hocam 2.0 güncellemesinden sonra bekleme moduna aldığım zaman gamepad den PS tuşuna bastığım zaman açılırdı konsol ama tepki vermiyor sonra konsolun üstündeki açma tuşuna bastım yine aynısı oldu fişi çekip takınca düzeldi bu şimdiden 2 kez başıma geldi sizce büyük sorun yaratırmı?

2.00 güncellemesi birçok hata getirdi. Hatalar geri bildirimle sony'e bildirildi. Onlar da bugün açıklama yaparak konunun üzerinde çalıştıklarını söylediler. Mümkün olduğunca bekleme moduna almayın.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2.00 güncellemesi birçok hata getirdi. Hatalar geri bildirimle sony'e bildirildi. Onlar da bugün açıklama yaparak konunun üzerinde çalıştıklarını söylediler. Mümkün olduğunca bekleme moduna almayın.
Anladım yani tek bende olan bişey değil teşekkürler

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@basbeLası Hocam 2.0 güncellemesinden sonra bekleme moduna aldığım zaman gamepad den PS tuşuna bastığım zaman açılırdı konsol ama tepki vermiyor sonra konsolun üstündeki açma tuşuna bastım yine aynısı oldu fişi çekip takınca düzeldi bu şimdiden 2 kez başıma geldi sizce büyük sorun yaratırmı?

ps4 ü komple kapatıp fişini çek sonra 8 saniye açma tuşuna tuşuna basılı tut 2 kez bip sesi gelecek ve safe modda açılacak ps4. kolu kabloyla bağla 3. seçenek update software i seç bitince tekrar ps4 ü kapat ve safe modda aç. bu sefer de rebuild database yani veritabanını tekrar düzenleye bas. sonra normal şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Benim birkac sorum olucak.

1. Bu psn hesabi olayi varmis. Bunun icin her ay ucretmi oduyoruz.
2. Ayrica bu hesaba kredi karti tanimlatma gibi bir zorunluluk var diyorlar.

Arkadasimla ortak alicaz da bunlar kafamiza takildi. Ögrenciyiz sonucta :) aylik odemesi felan varmi?

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
drive club ı verseler başka şey istemiyorum inat ettim satın almayacağım oyunu denemeden. steamworld dig güzel oyun biliyordum, diğerlerini beğenmedim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Arkadasimla ortak alicaz da bunlar kafamiza takildi. Ögrenciyiz sonucta :) aylik odemesi felan varmi?
Kredi kartı girmeye gerek yok paypal yada psn card alarak yükleme yapabilirsin . Oyunları single player modda oyunlar için sadece oyun parasini ödersiniz ama online mod lar için psn plus gerekli o da 3 aylık 50 tl 1 yıllık 150TL. Almak mecbur değil online istiyorsaniz ücret ödeyeceksnz.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

1 aylık 20 TL, 3 ay 45 TL, 12 aylık 150 TL

Kredi kartı ile alacaksanız zorunluluk var. 14 gün bedava Plus üyeliğinde bile kredi kartı bilgileri isteniyor.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
1 aylık 20 TL, 3 ay 45 TL, 12 aylık 150 TL

Evet zorunluluk var. 14 gün bedava Plus üyeliğinde bile kredi kartı bilgileri isteniyor.
Ben sadece online oyunlar icin para oduyoruz diye biliyordum. Peki ininal kart olurmu. Yoksa normal kredi karti zorunlulugu varmi?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Olur. Playstation 4'te online oynamak için PS plus üyeliği gerekiyor. Alacağınız PS Plus üyeliği ile hem online oyun oynayabilirsiniz hem de birçok içerikten faydalanabilirsiniz. Ülkemiz de PSN kartlar satılıyor. 50$ dolarlık PSN kartı 120 TL'ye alabilirsiniz. İnnial kartta olur.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Hocam şimdi GTA V Ön Sipariş verince özel hediyeler var oyun içinde peki biz n11.com gittigidiyor.com vb. sitelerden alırsak yararlanabilecekmiyiz?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
@basbeLası Hocam şimdi GTA V Ön Sipariş verince özel hediyeler var oyun içinde peki biz n11.com gittigidiyor.com vb. sitelerden alırsak yararlanabilecekmiyiz?

Hayır. Sadece dijital alanlara online'da kullanmak için 300.000 dolar artı bonus hediye veriliyor. Kampanya 3 kasıma kadar geçerli.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Hocam NFS Rivals Yerel Çoklu oyunculu destekliyor mu acaba?

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
basbelası yaş kaç acaba bende PS4 oyuncusuyum 30 yaşındayım fifa ve NBA kapışabilceğim türk arkadaslar arıyorum seni eklemem sorun olurmu??