@basbeLası Hocam fifa15 ten eminsiniz değil mi arkadaşım plus üyelik alacak bu yüzden yada müsait olduğunuzda sizle deneyelim? çok rahatsız ediyorum k.bakmayın bu arada
O benim yükleme hızı 1 mbps download 7 mbps yada tam tersi karıştırıyorum belki yetersiz gelir heraldeEvet eminimYalnız bunun için çok iyi bir bağlantı ve upload hızının yüksek olması gerekiyor. Oyunlar 720p 30 fps saniye kara oranında çalışıyor. Ben birkaç kez deneme yaptım bağlantı hızı düşük diye red etti. Sizle de deneriz.
PS4 ü aldık kaldı gta 5![]()
Bildiğiniz güvenilir ve ucuz PS4 oyunu satan mağaza var mı?
UK psn kullan fiyata bir örnek gta 5 120 liraBildiğiniz güvenilir ve ucuz PS4 oyunu satan mağaza var mı?
Fiyat uygun ama kutulu tercih ettiğim için mecbur 1.5 katı fiyat ödeyeceğizUK psn kullan fiyata bir örnek gta 5 120 lira![]()
@basbeLası Hocam 2.0 güncellemesinden sonra bekleme moduna aldığım zaman gamepad den PS tuşuna bastığım zaman açılırdı konsol ama tepki vermiyor sonra konsolun üstündeki açma tuşuna bastım yine aynısı oldu fişi çekip takınca düzeldi bu şimdiden 2 kez başıma geldi sizce büyük sorun yaratırmı?
Anladım yani tek bende olan bişey değil teşekkürler2.00 güncellemesi birçok hata getirdi. Hatalar geri bildirimle sony'e bildirildi. Onlar da bugün açıklama yaparak konunun üzerinde çalıştıklarını söylediler. Mümkün olduğunca bekleme moduna almayın.
@basbeLası Hocam 2.0 güncellemesinden sonra bekleme moduna aldığım zaman gamepad den PS tuşuna bastığım zaman açılırdı konsol ama tepki vermiyor sonra konsolun üstündeki açma tuşuna bastım yine aynısı oldu fişi çekip takınca düzeldi bu şimdiden 2 kez başıma geldi sizce büyük sorun yaratırmı?
Kredi kartı girmeye gerek yok paypal yada psn card alarak yükleme yapabilirsin . Oyunları single player modda oyunlar için sadece oyun parasini ödersiniz ama online mod lar için psn plus gerekli o da 3 aylık 50 tl 1 yıllık 150TL. Almak mecbur değil online istiyorsaniz ücret ödeyeceksnz.Benim birkac sorum olucak.
1. Bu psn hesabi olayi varmis. Bunun icin her ay ucretmi oduyoruz.
2. Ayrica bu hesaba kredi karti tanimlatma gibi bir zorunluluk var diyorlar.
Arkadasimla ortak alicaz da bunlar kafamiza takildi. Ögrenciyiz sonuctaaylik odemesi felan varmi?
Benim birkac sorum olucak.
1. Bu psn hesabi olayi varmis. Bunun icin her ay ucretmi oduyoruz.
2. Ayrica bu hesaba kredi karti tanimlatma gibi bir zorunluluk var diyorlar.
Arkadasimla ortak alicaz da bunlar kafamiza takildi. Ögrenciyiz sonuctaaylik odemesi felan varmi?
Ben sadece online oyunlar icin para oduyoruz diye biliyordum. Peki ininal kart olurmu. Yoksa normal kredi karti zorunlulugu varmi?1 aylık 20 TL, 3 ay 45 TL, 12 aylık 150 TL
Evet zorunluluk var. 14 gün bedava Plus üyeliğinde bile kredi kartı bilgileri isteniyor.
@basbeLası Hocam şimdi GTA V Ön Sipariş verince özel hediyeler var oyun içinde peki biz n11.com gittigidiyor.com vb. sitelerden alırsak yararlanabilecekmiyiz?
Anladım teşekkürler.Hayır. Sadece dijital alanlara online'da kullanmak için 300.000 dolar artı bonus hediye veriliyor. Kampanya 3 kasıma kadar geçerli.