PlayStation 4 Kullananlar Kulübü

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yıllık ps plus da dahil olmak üzere 400 tl ye hangi oyunlari önerirsiniz

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vee gta 5 bitti oyun guzel olmus cok begendim gorevler harikaydi ama cok kisaydi bide finali begenmedim onun disinda almaya deger bi oyun :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Daha önce sadece US Store için ücretsiz olarak verilen iki adet Tema TR PS'ye de geldi.

Destiny

VutQo5N.jpg

Call of Duty Advanced Warfare

S5NXrEY.jpg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Destiny Oynuyoruz. Bize katılmak isteyen varsa eklesin.

iLLeqaLTR

A0qLYQ.jpg

04k12V.jpg

4ZkPRY.jpg

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahabmert hocam sana mesaj attim donanimhaberde ondanburda tekrar sordum :)

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin PS4 de kablosuz internet wifi ile bağlanıyorum ama fifa 15 de falan sık sık bağlantı kopuyor neden olabilir PC ye Hotspot pogramı falan kurmustum bunların etkisi olurmu sık sık bağlantım kopuyor PS4 makinada mı sorun vardır yoksa modemdemi anlamadım ....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

modemde sorun olsa laptop la da bağlanıyoruz onda kopmuyor wifi PS4 de kopuyor sık sık ?? neden olabilir.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin PS4 de kablosuz internet wifi ile bağlanıyorum ama fifa 15 de falan sık sık bağlantı kopuyor neden olabilir PC ye Hotspot pogramı falan kurmustum bunların etkisi olurmu sık sık bağlantım kopuyor PS4 makinada mı sorun vardır yoksa modemdemi anlamadım ....

modemde sorun olsa laptop la da bağlanıyoruz onda kopmuyor wifi PS4 de kopuyor sık sık ?? neden olabilir.

Online oyunlar da wifi yerine kablolu bağlantı kullanın. Wifi kullanınca sorun çıkıyor.

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bugun cevirici aldim hdmi to vga ve ps4 umu monitore bagladim goruntu gelmiyo soyle bi hata aliyorum coZunurlugun yetmedigini soyluyo bunun cozumu varmi ?

wtchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam peki her monitorde ise yariyomu monitorum kare benim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
hocam peki her monitorde ise yariyomu monitorum kare benim

Bu bağlama olayı HDCP destekli olmayan monitörler de işe yaramıyor, ama bu aparat yazılımsal olarak HDCP desteği sunduğu için her monitör de işe yarıyor.

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende Ps4 kablosuz wifi bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor neden olabilir laptop ta wifi ile bağlı ama kopma olmuyor onda neden kaynaklanır acaba PS4 deki bağlantı kopması yardımcı olursanız sevinirim...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar bende Ps4 kablosuz wifi bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor neden olabilir laptop ta wifi ile bağlı ama kopma olmuyor onda neden kaynaklanır acaba PS4 deki bağlantı kopması yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba

Yukarı da söyledim. Bu sorun herkeste var. Bende wifi ile bağlanınca kopma oluyor ama kablosuz bağlantıda hiçbir sorun yok. Modeminizde bir DMZ açıp deneyin işe yarayabiliyor.

[video=youtube;ZcGEvA9xs5c]http://www.youtube.com/watch?v=ZcGEvA9xs5c[/video]

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim peki kablolu bağlantı ile net hizi düşermi wifi mi daha hizli olur aynımı olur ??

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Teşekkür ederim peki kablolu bağlantı ile net hizi düşermi wifi mi daha hizli olur aynımı olur ??

Kablolu bağlantıda internet hızı düşmez tam aksine wifi de düşer özellikle PS4'te online oyun oynuyorsanız lan bağlantı tercih edin. Wifi de çok lag yaşarsınız. Ayrıca wifi ile yaşayacağınız sorunların hiçbirini lan bağlantıda yaşamazsınız. Konsol için her zaman lan bağlantı telefon tablet vs için ise wi-fi.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kablolu bağlantıda internet hızı düşmez tam aksine wifi de düşer özellikle PS4'te online oyun oynuyorsanız lan bağlantı tercih edin. Wifi de çok lag yaşarsınız.
Hocam benim 500 GB dolmak üzere acaba SSD,HDD hangisi takabiliyoruz?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hocam benim 500 GB dolmak üzere acaba SSD,HDD hangisi takabiliyoruz?

Bütçeniz varsa SSD tercih edin. Oyundaki loading süreleri kısalır, Programlara ve oyunlara daha hızlı erişim sağlar. Bütçeniz yoksa hybrid disk tercih edin.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bütçeniz varsa SSD tercih edin. Oyundaki loading süreleri kısalır, Programlara ve oyunlara daha hızlı erişim sağlar. Bütçeniz yoksa hybrid disk tercih edin.
Hocam çok oluyorum ama 2 sindende tavsiye edebileceğiniz link falan varmı müsaitseniz atabilirmisiniz? Teşekkürler

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hocam çok oluyorum ama 2 sindende tavsiye edebileceğiniz link falan varmı müsaitseniz atabilirmisiniz? Teşekkürler

500 GB SSD alsanız yine yetmeyecek. 1 TB de bir PS4 fiyatı kadar pahalı. Bütçenizi ve kaç GB istediğinizi yazın ona göre tavsiye de bulanayım.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
500 GB SSD alsanız yine yetmeyecek. 1 TB de bir PS4 fiyatı kadar pahalı. Bütçenizi ve kaç GB istediğinizi yazın ona göre tavsiye de bulanayım.
Hocam 500 TL bütçem var en uygunu hangisi olur kusura bakmayın zamanınızı alıyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam 500 TL bütçem var en uygunu hangisi olur kusura bakmayın zamanınızı alıyorum

400TL'ye 256GB var

http://www.vatanbilgisayar.com/256gb-force-lx-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-300mb-yazma.html

700TL'ye 500GB var her iki markada çok iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/500gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html

Konuya direk daldım son 1 2 yorumu okudum hemen vatandan bakıp yardımcı olmak istedim.

500GB SSD 500TL civarına bulmak çok zor belki 2ci el falan olabilirde sıfır sanmıyorum, vatanda bu 500gb samsung ssd 1.144,55 TL olarak gösteriyor indirimli fiyatı 700tl siz düşünün artık :mrgreen:

Başka sitelerde 500gb daha ucuza bulabilirsiniz sanırım ama 500tl olucağını sanmıyorum varsada çok dandik bir markadır tahminimce.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
400TL'ye 256GB var

http://www.vatanbilgisayar.com/256gb-force-lx-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-300mb-yazma.html

700TL'ye 500GB var her iki markada çok iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/500gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html

Konuya direk daldım son 1 2 yorumu okudum hemen vatandan bakıp yardımcı olmak istedim.

500GB SSD 500TL civarına bulmak çok zor belki 2ci el falan olabilirde sıfır sanmıyorum, vatanda bu 500gb samsung ssd 1.144,55 TL olarak gösteriyor indirimli fiyatı 700tl siz düşünün artık :mrgreen:
Sağolun Cem hocam olmadı onu düşünürüm artık. :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Bu bir hyrbrid disk tam anlamıyla SSD performansı vermiyor ama SSD'ye yakın ve mekanik disklerden çok daha iyi performans veriyor. Sık kullanılan verileri nand belleğe kaydediyor nand belleğe kaydedilen verileri örneğin oyun, program vs. daha hızlı açmasını sağlıyor. NAND belleğe kaydedilen sık verileri SSD'den en fazla 3-4 saniye daha geç açar. Ayrıca PS4'ü daha hızlı açar ve oyun kurulumlarını daha çabuk yapar.

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...Id=bd303274&categoryId=100221#engine=visilabs

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu bir hyrbrid disk tam anlamıyla SSD performansı vermiyor ama SSD'ye yakın ve mekanik disklerden çok daha iyi performans veriyor. Sık kullanılan verileri nand belleğe kaydediyor nand belleğe kaydedilen verileri örneğin oyun, program vs. daha hızlı açmasını sağlıyor. NAND belleğe kaydedilen sık verileri SSD'den en fazla 3-4 saniye daha geç açar. Ayrıca PS4'ü daha hızlı açar ve oyun kurulumlarını daha çabuk yapar.

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...Id=bd303274&categoryId=100221#engine=visilabs
Hocam birde yine bilginize dayanaraktan şuan LG 42LB670V modelini kullanıyorum oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım da arkadaşın 800 tl bütçesi var ona yine ps4 için sıkıntı yaratmayacak monitör/tv öneriniz var mı bütçeyi biraz aşsada olur zorlayabilir bütçesini ?